sevgilimin fake hesabı

Benim bi ara el işleri yaptığım bi insta sayfam vardı. Uzun zamandır girmiyodum. Sonra takipçilerimi ve ettiklerimi hepsini çıkarıp sıfırladım. Sonra uzun zaman sonra bi gireyim dedim abooo 40 50 kişiyi güya takibe almışım gibi görünüyo. Hepsi de paralı takipçi satın alan sayfalar demek ki. Uzun zamandır girmediğim için beni de satın alınan takipçilerin içine katmışlar. Hatta bazen kendi aktif hesabımda da oluyor bu. Hemen çıkarıyorum. Belki böyle bi şeydir
doğru ama öyle olsa bir kişi olmaz diye düşündüm ben de sizde olduğu gibi kırk elli kişi olur bence

bir kere hiçbir sosyal medya hesabı ''yanlışlıkla'' açılmaz ona en başından inanmadım. Şöyle bir anımı anlatayım; bir kaçamak sitesine can sıkıntısından üye olmuştum. (Bekardan çok evliler üye olduğu için hesabımı silmiştim o ayrı). Bir tane adam ulaştı bana, evli olduğunu o siteye eğlenmek için girdiğini söyledi. Fake bir instagram hesabı varmış istersem oradan devam edebileceğimizi ve fotolaşabileceğimizi söylemişti. Bu sadece bir örnek. İnsanlar özellikle erkekler bu tarz şeyler yapabiliyorlar. Yok fake hesap açmış yok kapatamamış bilmem ne palavra geldi bana. Verdiğim örnekle bunu kastetmek istedim. Siz siz olun erkek arkadaşınızın her dediğine inanmayın güvenmeyin.

Neden adamı sanki yatakta kadınla basmış gibi tepki veriyorsunuz? Belki zamanında arkadaşlık talebi yolladığı biri yeni kabul etti ya da hesabı kapalı olan biri aktif etti. Belki evet kullanmıyordu ama bir şeye bakmak için ''fake'' hesabını açtı bir hesaba takip yolladı sonra çıkacak. Adam her seferinde sizi arayıp bunu haber mi verecek yani?

merhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Postegro lili diye bi uygulama var onu indirip adini yazin bazi gizli hesaplari gosteriyor.takipcisine bakarsiniz

merhaba kızlar, öncelikle birçoğunuza “bu mu dert şimdi?” dedirtecek cinsten görüneceğini bilsem de derdimi yazmak istiyorum. çünkü iki saattir ağlıyorum ve aklıma hiçbir şey gelmiyor sizden bir akıl vermenizi rica ediyorum. sevgilimin instagram hesabı yoktu bir tane fake açmıştı facebook hesabı üzerinden onu da yanlışlıkla açmıştı sonra da kapatamamış. neyse ben bir keresinde “sen o açtığın hesabı kullanıyor musun?” diye sorduğumda “hayır” demişti ben de üstelemedim. zaten şuan iş için başka bir şehirde elli tane de gizli hesap açsa ruhum duymaz. güvendiğim için başka bir şey sormadım hayır dediyse kullanmıyordur diye düşündüm. neyse bugün instada öyle bakınırken sevgilimin profiline girdim. normalde takip ettiği sayısı da sıfırdı takipçi sayısı da. ama bugün baktığımda bir kişiyi takip ettiğini gördüm. hesabı gizli olduğu için kim olduğuna bakamadım. ama zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve mantığımı kaybettim. hemen hesabına girebilmek için uğraştım ama şifresini bulamadım. Allah aşkına bir akıl verin ben bu durumu anlatıp kimi takip ediyorsun diye sorayım mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeyim? ya da başka ne yapabilirim? bu kadar ağlayıp zırlama sebebim tabi ki başka bir kadını takip etmiştir korkusu. aklıma bin tane senaryo geliyor ama hiçbir şey de yapamıyorum. ona soramıyorum çünkü sorarsam araştırıyomuşum gibi görüneceğim. böyle şeyler yaparak ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum. bir yandan da bir arkadaşını falan takip ettiyse vicdan azabı çekeceğimi biliyorum ve sorup böyle bir cevap alırsam ona karşı mahcup olacağım. kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla farklı şehirlerde yaşıyorsunuz.. Eğer yanınızda değilse hiç sesinizi çıkarmayın bulultuğunuzda direk kendisine sorun ve size göstermesini isteyin.. İçiniz rahatlamış olur hem de uzaklıktan faydalanıp birşeyler saklamaya çalışamaz.. Ben olsam öyle yapardım..

X