- 31 Ağustos 2012
- 22.088
- 35.276
- 798
vicdanini rahatsiz eden kisim muhtemelen hanimin kapali olmasinada dayanan bi konu :) kapali oldugu icin dindar diye düşünüyor ve dindar bi hanim onun oraya girdiğini gorsun istemiyor. neden cunku kendisi de yaptiginin pekte dogru olmadiginin farkinda. oncelikle kapali acik yasli genc binada kimin oldugunu size nasil baktiklarini umursamayin. resit bir bireysiniz . vicdaniniza kulak verin zaten o size soyler dogruyu. onca öldürülen , zarar goren hanimlar var. cok degil daha kac sene once genc kizi evinde öldürüp dogradi da konteynira atti. hayatiniz bi konteynirda bitmeyecek kadar değerli. disarda gezin tozun eglenin zaten ilerde esinizle beraber ayni evi , ayni sorumlulugu paylasicaksiniz...Neden karsidaki bayanin kapali olduğunu belirtme ihtiyaci duydunuz
eğer sevgilinle yıllarca evlilik hayatı yaşadıktan sonra ayrılıp başka biriyle evleneceksen, evlendiğin kişi bunu duyduğunda hiç sorun yapmayacak hiç üzülmeyecekse ve sen de o yılları hiç yaşanmamış sayabileceksen ve hiç pişman olmayacaksan istediğini yap derim.
ama pişman olur musun bence evet.
günahın pişmanlığı Allah'a karşıdır tövbe kapısı açıktır ama kendine ve evleneceğin adama karşı vicdan azabını kim dindirecek?
hadi diyelim bu sevgilinle evlendin, bir çok şeyi önceden yaşayıp bitirmek ilişkilere zarar verir. elbette görüşün tanışın ama tüketmeyin tükenmeyin..
Aynen katılıyorum sizevicdanini rahatsiz eden kisim muhtemelen hanimin kapali olmasinada dayanan bi konu :) kapali oldugu icin dindar diye düşünüyor ve dindar bi hanim onun oraya girdiğini gorsun istemiyor. neden cunku kendisi de yaptiginin pekte dogru olmadiginin farkinda. oncelikle kapali acik yasli genc binada kimin oldugunu size nasil baktiklarini umursamayin. resit bir bireysiniz . vicdaniniza kulak verin zaten o size soyler dogruyu. onca öldürülen , zarar goren hanimlar var. cok degil daha kac sene once genc kizi evinde öldürüp dogradi da konteynira atti. hayatiniz bi konteynirda bitmeyecek kadar değerli. disarda gezin tozun eglenin zaten ilerde esinizle beraber ayni evi , ayni sorumlulugu paylasicaksiniz...
Neden dusa girmis ki erkek kardesinizin kiz arkadasi?benim erkek kardeşim bir gün kız arkadaşını biz evde yokken getirmiş o zaman ben evli değildim başka bir şehre yatıya gitmiştik teyzemlere ve kardeşim çalıştığı için evde kalmıştı
neyse bunlar eve gelmişler takılmışlar yemek yapmış kızcagız vs
o gün gece kız acillik oluyor nedeni çok basit kız duşa giriyor bayodaki pencereyi kapatayım derken kafasına iniyor hani şu yukardan aşagı açılan pencerelerden
tabi buna bakıyolar ama sevk yapıyolar tomografi için çünkü ilçede yok
velhasıl kafa tasında ufak bir çatlak çıktı müdahale etmeye gereksiz birşey
şimdi o kız o evde hem de banyoda duş alırken gerçekten ciddi birşey olsaydı Allah korusun ölseydi kaç kişi zan altında kalıcaktı
kendi ailesi neler düşünecekti benim ailem ne diyecekti vs
kızın ailesinin haberi yoksa gelemez kardeşim
ben bu mesuliyeti almam
hahahaha ya bu yoruma çok güldüm insan kardeşine niye kız arkadasın duşa girdi seviştinşz mi diye mi soracak yaNeden dusa girmis ki erkek kardesinizin kiz arkadasi?
Gusul gerektiren bir durum mu yasanmis
hahahaha ya bu yoruma çok güldüm insan kardeşine niye kız arkadasın duşa girdi seviştinşz mi diye mi soracak ya
yani ay çok terledim darlandım duşunuzu kullanabilirmiyim dermi ya
heraldeki sevişmişlerdir duş alıp rahat rahat sohbet muhabbet ya da sarılıp uyumak.gençlik işte
çok dedikoducusunuz
Olabilir sevisebilir gencliktir sanki bu sitede hic dedikodu yapilmiyor bir tek benim o.! Sitenin ismi kadinlar kulubu. Ne bekliyosun?hahahaha ya bu yoruma çok güldüm insan kardeşine niye kız arkadasın duşa girdi seviştinşz mi diye mi soracak ya
yani ay çok terledim darlandım dulunuzu kullanabilirmiyim dermi ya
heraldeki sevişmişlerdir duş alıp rahat rahat sohbet muhabbet ya da sarılıp uyumak.gençlik işte
çok dedikoducusunuz
takilma yaaHerkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim?Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?
Neden dusa girmis ki erkek kardesinizin kiz arkadasi?
Gusul gerektiren bir durum mu yasanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?