Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

Birşeylerin erken yaşayınca erken tükendiğini inananlardanım.

Birlikte film izlemek evde, yemek yapmak, aynı evin sorumluluğunu paylaşmak, evlendikten sonra aynı evi resmiyette paylaşıldıkça sonra yapılması gerektiği kannatindeyim

Neden karsidaki bayanin kapali olduğunu belirtme ihtiyaci duydunuz
vicdanini rahatsiz eden kisim muhtemelen hanimin kapali olmasinada dayanan bi konu :) kapali oldugu icin dindar diye düşünüyor ve dindar bi hanim onun oraya girdiğini gorsun istemiyor. neden cunku kendisi de yaptiginin pekte dogru olmadiginin farkinda. oncelikle kapali acik yasli genc binada kimin oldugunu size nasil baktiklarini umursamayin. resit bir bireysiniz . vicdaniniza kulak verin zaten o size soyler dogruyu. onca öldürülen , zarar goren hanimlar var. cok degil daha kac sene once genc kizi evinde öldürüp dogradi da konteynira atti. hayatiniz bi konteynirda bitmeyecek kadar değerli. disarda gezin tozun eglenin zaten ilerde esinizle beraber ayni evi , ayni sorumlulugu paylasicaksiniz...

eğer sevgilinle yıllarca evlilik hayatı yaşadıktan sonra ayrılıp başka biriyle evleneceksen, evlendiğin kişi bunu duyduğunda hiç sorun yapmayacak hiç üzülmeyecekse ve sen de o yılları hiç yaşanmamış sayabileceksen ve hiç pişman olmayacaksan istediğini yap derim.
ama pişman olur musun bence evet.
günahın pişmanlığı Allah'a karşıdır tövbe kapısı açıktır ama kendine ve evleneceğin adama karşı vicdan azabını kim dindirecek?
hadi diyelim bu sevgilinle evlendin, bir çok şeyi önceden yaşayıp bitirmek ilişkilere zarar verir. elbette görüşün tanışın ama tüketmeyin tükenmeyin..

Aynen katılıyorum size

bos ver,takma,canin nasil istiyorsa oyle yap,kendi hayatin ve s.bunlar sizce de bu genc kizi ve ya bu konuyu okuyan binlerce genc kizimizi kotu yonde etkilemiyor mu?
sonra da gozu buyuk kucuk gormeyen,saygisiz gencleri gorunce de noluyor bu genclere deniyor.bu genclere saygisizligi biz ogretmiyor muyuz?evet tum hayatini konu komsuya gore yasamamalisin ama toplum icinde yasiyosan bazi seylere de dikkat etmelisin diye dusunuyorum.

Ben sevgilimin sokağındaki çiğköfteciyle bile kanka oldum
kötü bakanlar konuşanlar var mıdır tabii ki vardır. Ama beraber film izledikten yemek yaptıktan saatlerce sohbet ettikten sonra, o güzel anların yanında kimin ne dediği ne düşündüğü hiç umrumda olmuyor.
22 yıldır yaşadığım günlerin en güzellerini yaşıyorum. Ve bundan sonra da bu durumdan pişman olacağımı sanmıyorum. Geriye dönüp baktığımda böyle güzel günleri hayatıma kattığım için çok şanslı hissedeceğim kendimi.
22 yaş birdaha gelmeyecek. 23 te 24 te. Birlikte vizelere çalışıp sinemaya gittiğimiz boş yaptığımız günler de olmayacak bundan 4-5 sene sonra. İş, güç. Ama güzel anılar hep kalıcak.
Fakat, benim içimde hiçbir huzursuzluk yok. Hiçbir zaman acaba yaptığım yanlış mı diye düşünmedim. Benim için hep doğruydu. Sizin içinizde şüphe varsa, yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu kadar sık gitmeyin.
Benim gibi, yaşadığınız günlerin karşı komşunun ahlak anlayışından, insanların size olan bakışından daha önemli olduğunu düşünüyor ve buna tüm kalbinizle inanıyorsanız böyle devam edin.

Neden dusa girmis ki erkek kardesinizin kiz arkadasi?
Gusul gerektiren bir durum mu yasanmis

hahahaha ya bu yoruma çok güldüm insan kardeşine niye kız arkadasın duşa girdi seviştinşz mi diye mi soracak ya
yani ay çok terledim darlandım dulunuzu kullanabilirmiyim dermi ya
heraldeki sevişmişlerdir duş alıp rahat rahat sohbet muhabbet ya da sarılıp uyumak.gençlik işte
çok dedikoducusunuz

Olabilir sevisebilir gencliktir sanki bu sitede hic dedikodu yapilmiyor bir tek benim o.! Sitenin ismi kadinlar kulubu. Ne bekliyosun?

Bence hiç takma kim ne derse desin senin hayatın kimseyi ilgilendirmez istedigin zaman gidersinde kalırsında boşverrrr

takilma yaa

orasını bilemem belki de terledi yemek yaptı saçları koktu sonuçta duş bir ihtiyaç birçok nedeni olabilir

Bende sevgilimle beraber yasiyorum. Tek tavsiyem hem senin hem sevgilinin ailesinin beraber yasadiginizdan haberi olsun.

O onu demis bu bunu demis bosver. Zamani bol, bos insanlar her zaman baskalari hakkinda konuşur.

Kimse için hayatını şekillendirme. Başkalarına göre yaşaya yaşaya kendimiz olmaktan çıktık zaten.

Bir süresir banlıydım yazılanlara cevap veremedim.. Yorumların hepsini okudum. Çoğu yorum yanlış yaptığımı, vicdanım yüzünden rahatsız hissettiğimi söylemiş ama ben öyle düşünmüyorum. Yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum açıkcası. Rahatsızlığımın sebebi başkalarının dediklerine fazla önem vermemden kaynaklanıyor. Kınamadan, incitmeden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…