Sevgilimin evinde rahat hissetmiyorum.

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Çok çok sevdiğim bir sevgilim var. 1 yıldan fazla oldu beraberliğimiz. Ben özel bir yurtta kalıyorum sevgilim kendi ailesinin evinde. Yani ev ailesinin ama ailesi burada yaşamıyor. Sorun şu ki ben sürekli sevgilimde kalıyorum. Yani o da istiyor onda kalmamı ben de yurtta bunalıyorum. Beraber ders çalışıyoruz, film izliyoruz, yemek yapıyoruz. Ev ortamı çok daha çekici geliyor bana. Sevgilimin ailesi de biliyor kaldığımı ama arada bir geliyorum sanıyorlar galiba. Bilseler de problem etmezler çünkü beni sevdiklerini biliyorum. Sevgilimin hayatına girdikten sonra notları, düzeni, hayatı iyi yönde değişti. Onlar da bana yoruyorlarmış bu değişimi. Her neyse sevgilimin evi öğrenci apartmanı değil. Yani aileler de var tek tük öğrenciler de, bekar yaşayan insanlar da. Ben apartmana girip çıkarken birileriyle karşılaşınca çok utanıyorum. Sevgilim hepsiyle selamlaşır, çoğu orta yaşlı insanlar ama daha hiç benimle ilgili bir şey demediler. Bana da gülümserler hatta. Ama yine de böyle bazen bakıyorlar dikkatlice ben yerin dibine giriyorum. Bir de ailesini tanıyor bazıları. Laf arasında derler mi ki oğlunuzun sevgilisi hep geliyor diye. Sürekli buna takıyorum ve artık gitmek istemiyorum. Karşı tarafta kapalı bir kadınla eşi yaşıyor. Benden rahatsız oluyorlar galiba girip çıkmamdan çünkü bir kere adam ses için uyarıya geldiğinde imalı şeyler demiş.( sesle benim alakam yoktu arkadaşları vardı evde, ben yurttaydım) Sırf karşı komşu için bile gidesim gelmiyor. Sizce gitmemi azaltmalı mıyım, yoksa kimsenin hayatına kimse karışamaz diyip yine aynı düzende devam mı etmeliyim? Valla çok takıyorum bunu ya. Bir de bir daha benimle ilgili imalı bir şey söylerlerse gidip konuşayım mı?

Hiç işim olmaz milletin ne dediğiyle. Gayeyte rahat mutluymuşsun işte, yurttada bunalıyorum diyosun, içerde yasak aşk yaşamıyorsunuz ya ne olacak sanki

29 yaşındayım-evliyim-öğretmenim-bir Bebek bekliyorum ....

Geçmişime bakıyorum da şimdiki aklım olsa çoğu şeyi yapmazdım. İnsan yaşarken olaylarda gerçekten hiçbir sorun görmüyor. İyi rahat ediyor. Neden böyle bir şey yapıyorum demiyor ama yaş ilerledikçe ne yapmışım ne cesaretle yapmışım diyorsun. Demem o ki çok şükür bir şey yaşamadım yaşatmadılar ama şimdiki aklım olsa geçmişte özellikle üniversite ve bekarlık döneminde kendi evimden başka evde (bi tek kızlarda kaldım erkek arkadaşım olmadı üniversitede) kalmazdım. Attığım tüm mesajlara dikkat ederdim mesela... bunu başkası iÇin değil kendim için yapardım. İlerde içim rahat etsin diye...

Yani belki gençlik hevesi işte ama ne bileyim. İlerde pişman olacağımı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.

Gençsin, aşıksın. Kime ne zararın var? İnsanların gençlerin hayatlarına müdahale etmelerine ayar oluyorum.

Benden küçük erkek kardeşim var. İlk sevgilisi olduğunda ona tek dediğim gençsiniz, yanlış şeyler yapabilirsiniz, yaparsanız da korunun dedim. Bu kadar. Sana da tek diyeceğim aynısı, hamile kalma...

Erkek arkadaşımın anneannesiyle tanışmaya gitmiştim. Kadın tek başına yaşıyor. Erkek arkadaşımla eve girdiğimizi komşular görmüş. Ertesi gün kadına gidip "torunun sevgilisiyle geldi hepimiz seslerden rahatsız olduk yani" gibisinden konuşmuşlar. Bağıra bağıra seviştiğimizi ima etmişler Hepsi torunu olan yaşlı kadınlar bir de

Bence kafana göre takıl. Sonuçta erkek arkadaşının ailesi de seni biliyor, tanıyormuş. Yurttan sıkıldığın zamanlarda gidip kalırsın birlikte vakit geçirirsiniz ne güzel. Komşular zaten dedikodu için bahane arıyor. Sen artık hiç gitmesen bile senin her gün geldiğini, sürekli bağırdığını falan konuşacaklar. İstediğin gibi yaşa gitsin. Kime ne?

Bu güzel yorum için teşekkür ederim öncelikle. Hamila kalacağım şeyler yaşamıyoruz, yaşarsak da elbet tabi ki korunurum. Keşke herkes sizin gibi olsa

Herkesin hayatuna kimse karışamaz
Ama ciddi anlamda rahatsız oluyorsan gidince kendini iyi hissetmiyorsan tedirgin oluyorsan gitme tabi. Strese gerek yok :)

Yaptığınız şeyin doğruluğundan şüphe duyuyorsunuz gibi geldi bana.

Onay arar gibi bir haliniz var.

Herkesin yaşam tarzı ve bu duruma bakış açısı farklı; kimi onaylar kimi onaylamaz. Dolayısıyla, kendi doğrunuzun ne olduğundan emin olun ve ona göre bir seçim yapın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…