Sevgilimin eski sevgilisini takıntılı hastalık haline getirdim...

Yapmayın Allah aşkına.Siz şimdi ayrılsanız ve hayatınıza yeni biri girse kirli bir geçmişiniz mi olmuş olacak?Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz.Sevgiliniz sizi seviyor belli.Hayatı kendinize zehredeceğinize mutlu olmayı deneyin.Yoksa sevgilinizde bıkacak sonunda.

Doğrudur bende biraz böyle şeyleri takan insanlardanım. Ama inanın ki mutluluğu kendinize zehir ediyosunuz. Elinizde değil biliyorum ama başka şeylere yöneltin kendinizi, evlenmeyi düşünüyomuşsunuz mesela çeyiz düzmeye falan başlasanızm :KK70:

Bu kadar takıntı yaparsanız,sizin ilişkiniz de zarar görebilir. Gerekirse yardım alın.

Ya dusundum de bekarete falan cok onem veriyorsan kendin gibi birini bulabilirsin. Olabilir yani herkesin farkli istekleri olabiliyor hayattan. Ama genel olarak takinti problemin varsa iliskini bozma cozum ara.

N nkygol hafif bir fake sezdim konuda ama umarim yaniliyorumdur diyerek yorum yapayim:

- bence o kiz simdi cok mutludur ben boyle davranarak mutsuz oluyorum ve mutsuz ediyorum dusuncesi de sagliksiz; cunku kendinizi yine oteki kizla kiyasliyorsunuz.

- o eller baska bedenlerde gezdi dediginiz adamla 3 yiliniz gecti, demek ki baska bedenler mevzuu cok da onemli bir sey degilmis. Yani o konuyu takmasaniz bu adamla cok mutlu bir omur gecireceksiniz belki.

- evlilik karari almadan bir psikiyatr+terapiste gidin lutfen. Eger bu dusunceden kurtulamazsaniz hic saglikli bir evliliginiz olmaz ve ikiniz de cok yipranirsinz.

- sevismek ayip bir sey degil, sizden once baskalariyla sevisti diye sevgilinizin kirli gecmisi oldugunu dusunmeniz ve bunu dile getirmeniz cok cok ayip bir sey

İlk olarak adam gibi adam eski sevgılısıyle yaşadıklarını karsısında kı kadında olsa anlatmamalı , bu bir .

Artı olarak böyle devam edersen erkek arkadaşının yeni sevgilisinede eski sevgili olarak anlatılma ihtimalın yuksek :işsiz:

Adam başkasıyla sevişmiş diyemi kirli geçmişi var diyorsun.yanıma kendini nasıl yakıştırıyorsun diyorsun.madem bu kadar kötü görüyorsun eee ozaman bile bile niye sevgili oldun.hem nerden bulcan bakir adamı canm saçmalama iyi çekiyo adam bu triplerini

yaklaşık 3 sene olucak sevgilimle birlikteyiz. Çok mutlu herşeyijn yolunda gittiği ailelerimizle tanıştığımız bir yıl içerisinde evliliğ düşündüğümüz güzel bir ilişkimiz var. İlişkmiz başlamadan önce birbirmizle herseyi paylaşırdık ben ona herşeyimi anlatırdım oda bana eski sevgilisini dahi anlatırdı. Eski sevgilisiyle birlikte olduklarını bile biliyorum aralarında geçen çoğu şeyi biliyorum.

3 yıl olucak ama benım bu takındım geçmek bilmedi artık durduramıyorum düşüncelerimi ve psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama en çok tecrubeli ve gerçekten beni anlayan hemcinslerimden fikir öneri almak istediğim için buraya yazma kararı verdim.

Benim elimi tuttugunda fotoğraf çekildiğimizde bir yere gittiğimizde öptüğünde bile sürekli o kızla da bunları yaşadı hatta daha ilerisini ilişki yaşadılar birlikte oldular diye aklıma geliyor artık kafayı yemek üzereyim çok kötü zaman geçiyorum ona yansıtmak istemesemde çoğu zaman yansıtıyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum olmuyor onun yaşadıgı şehiri bile duyunca deliye dönüyorum aldıgı hediyelerde bile acaba ona da yaptı mı diye düşünüyorum. Sürekli birlikte olması aklıma geliyor ve en en en çok bu yuzden üzülüyorum nasıl olurda ona bakar onu sever ya...

Ama soruyorum ona baskasıyla böyle ileri seviye ilişki yaşayıp nasıl olduda ellerimi tuttun hiç utanmadın mı benim yanıma kendini nasıl yakıştırdın diyorum ( benım ilk sevgilim ) sonra bana diyor ki çok sevdim herşeyi yaparım senin için asıl aşkı sende yaşıyorum ben kandırmışım kendimi o yaşadıklarım aşk sevgi değilmiş herşeyin güzelliğini sende anladım diyor.

Lütfen okuyun da bana azıcıkta olsa yardım edin bazen ölmek istiyorum aklıma gelmesin diye biliyorum uzun yazdım ama lütfen yardım edin ne yapıcam ben böyle...
Bekarete bu kadar çok takılma bence. Erkek olsan çarşaf serecektin herhalde. Rahat bırak adamı biraz bence. Bugüne odaklan. Senden öncesi artık seni üzmemeli.Gözündeki saygınlığını yitiriyorsun sevgilinin. Madem bu kadar ciddi ilişkiniz var böyle yaparak yıpratma. Evlenirseniz zamanla geçimsizliğe döner.

Bir adam niye çıkıp ben eski sevgilimle seviştim der ki? Sorulsa da cevap vermemeli ki sorulmamalı da.
Birlikte olduğu kadınlardan bahseden adamla olmaz. Bence sırf bu yüzden boşverin.

evet yoktum ama herselerını bilyorum zoruma gidiyor aklımdan cıkmıyor o kız :KK43:
platonk oldu ve oda bliyor anlatmıştım yanı hatta o zamanlar arkadastık biz sevgilimle ama ben böyle baskasına dokunması hissini kaldıramıyorum ne yapıcagımı biliyorum
terapi içinde bunları doktora anlatmaya utanıyorum sen ne saçmalıyorsun dcek diye :KK43:
Keşke bu kadar anlattırmasaydınız. Çok gereksiz olmuş. Tamam ilişkiye başlarken dürüst olalım. Bir şey gizlemeyelim ama detaya girip bundan çokça bshsetmek yersiz.

Bazen ölmek mi istiyorsunuz?
Peeeesssssss !!!!! Ölmek isteme nedeniniz beni çok şaşırttı yazık size gerçekten Allahım yardımcınız olsun.......

Eski sevgilisiyle neler yaşadığı sorulsa bile detayına kadar iner mi bi erkek ya çok mide bulandırıcı.
Ha bu devirde bakir erkek zor bulunur ama yok değil. Zaten ilaçla milaçla çözülmez bu takıntın. Ayrıl ve kendi kafana uygun birini bul.

Ne saçma sevgilinle eski sevgilisinin yatak ilişkisinin muhabbetini mi yaptınız Allah aşkına geçmiş gitmiş maalesef paranoyak derecede bi haliniz var bence de tedavi olun çünkü haliniz cidden iç açıcı değil onuda oradan öptümü yok ona bunu aldımı ilerde evlenince miden nasıl alacak çünkü ilişkiye girdiği yer maalesef aynı!!

o fiziki anlamda değil yanı onun geçmişi aşırı kirli bense ilk defa birininelini tuttum gözlerine baktım tertemiz kalbimle geldim ona. elimi bile tuttugunda aklıma gelıyor farklı bedenlerde gezdi bu eller diye
Sende yap aynısını senin de geçmişin kirlenince esitlenirsiniz bu nasıl bi düşünce ya şok oldum senin bu adamı sevdiğine aşık olduğuna 1 gram inan mıyorum çünkü seven sevdiği için bu cümleleri kurmaz asla

Son düzenleme:
Kendinize yakıştıramadığınız,kirli geçmişi var dediğiniz,sevgilinizi gömüyorsunuz,bide evlenmeyi düşünüyorsunuz, nasıl kafa? yazık adama.İyi katlanıyor size.

Kendine yediremiyorsan ayrılacaksın , sonuçta en başından biliyormuşsun neden 3 yıl boyunca uzattın bu kadar dert olduysa ?

İleri seviye takıntılısınız. Sevgilinizin geçmişini kurcalayıp durmayın. Siz onun hayatında değildiniz bir şeyler yaşamış olabilir siz de yaşamış olabilirdiniz bu da onu ilgilendirmezdi. Buna katlanamıyorsanız ayrılın ve kafa yapınıza uygun birini bulun. Bu şekilde hem kendinizi hem ilişkinizi yipratırsınız. Ayrılamam cok seviyorum diyorsanız tedavi olun.

Hic utanmadin mi benim yanima gelirken ne demek ya? Bunu yasarken sen hayatinda bile yoktun. Senden neden utanmasi gerekiyor? Sasirmissin sen kendini. Adama yasadigi seyi surekli hatirlatip durmayin bitmis gitmis

Diyelim evlenmediniz. Hayatina sonra baskasini aldin. O da sana dediki sen daha onceden baskasiyla nasil opusursun?? Sence mantikli geliyor mu bu soru?

Erkek arkadasin daha onceki sevgilisiyle beraber olmus. Onun elini tutmus. Su an sen tutuyorsun o eli. Iki gun sonra ayrilirsaniz yeni erkek arkadasin ben o eli tutmam kirli mi diyecek?
Hangimiz ilk erkek arkadasimizla evlendi ki? Cogumuz hayir. Hepimiz flort evresinde karsimizdaki kisiyi tanimaya calistik. Iliski olmayinca da bitti. Elini de tuttuk, sarildik da... Ama bitince de bitti. Adama yooo sen benim elimi tuttun evlenmen lazim bitiremezsin demedik.
Erkek arkadasin da biriyle beraber olmus, bu onlarin sorunu ama bakmislar ki yurumuyor ayrilmislar. Mutlu olsalardi ayrilmazlardi. Yurutememisler. E simdi adam kendini kimsenin olmadigi bir adaya mi kapatsin? Gecmiste biriyle beraber oldu diye baskasiyla artik gorusemez mi? Bitti mi simdi adamin hayati?
Madem kaldiramayacaktiniz ya bakir biriyle flort edecektiniz ya da adama gecmisini sormayacaktiniz.

Ne kadar çirkin düşünüyorsunuz , gerçekten üzüldüm adınıza . Yarına bile çıkacağımızın garantisi var mı ? Yarın birgün olmaz dersiniz olur , Ayrılırsınız . Elin adamı size eli benden başkasına değdi , benden başkası ile öpüştü . Bana layık değil dese ne hissedersiniz ? Herşey insanlar için . Madem çok önemli evlenmediğin adamla yaşama bişey sen de nikahla değilsin o zaman yarın birgün ayrılırsan aynılarını hakediyorsun senin bakışınagöre

X