- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekarete bu kadar çok takılma bence. Erkek olsan çarşaf serecektin herhalde. Rahat bırak adamı biraz bence. Bugüne odaklan. Senden öncesi artık seni üzmemeli.Gözündeki saygınlığını yitiriyorsun sevgilinin. Madem bu kadar ciddi ilişkiniz var böyle yaparak yıpratma. Evlenirseniz zamanla geçimsizliğe döner.yaklaşık 3 sene olucak sevgilimle birlikteyiz. Çok mutlu herşeyijn yolunda gittiği ailelerimizle tanıştığımız bir yıl içerisinde evliliğ düşündüğümüz güzel bir ilişkimiz var. İlişkmiz başlamadan önce birbirmizle herseyi paylaşırdık ben ona herşeyimi anlatırdım oda bana eski sevgilisini dahi anlatırdı. Eski sevgilisiyle birlikte olduklarını bile biliyorum aralarında geçen çoğu şeyi biliyorum.
3 yıl olucak ama benım bu takındım geçmek bilmedi artık durduramıyorum düşüncelerimi ve psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama en çok tecrubeli ve gerçekten beni anlayan hemcinslerimden fikir öneri almak istediğim için buraya yazma kararı verdim.
Benim elimi tuttugunda fotoğraf çekildiğimizde bir yere gittiğimizde öptüğünde bile sürekli o kızla da bunları yaşadı hatta daha ilerisini ilişki yaşadılar birlikte oldular diye aklıma geliyor artık kafayı yemek üzereyim çok kötü zaman geçiyorum ona yansıtmak istemesemde çoğu zaman yansıtıyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum olmuyor onun yaşadıgı şehiri bile duyunca deliye dönüyorum aldıgı hediyelerde bile acaba ona da yaptı mı diye düşünüyorum. Sürekli birlikte olması aklıma geliyor ve en en en çok bu yuzden üzülüyorum nasıl olurda ona bakar onu sever ya...
Ama soruyorum ona baskasıyla böyle ileri seviye ilişki yaşayıp nasıl olduda ellerimi tuttun hiç utanmadın mı benim yanıma kendini nasıl yakıştırdın diyorum ( benım ilk sevgilim ) sonra bana diyor ki çok sevdim herşeyi yaparım senin için asıl aşkı sende yaşıyorum ben kandırmışım kendimi o yaşadıklarım aşk sevgi değilmiş herşeyin güzelliğini sende anladım diyor.
Lütfen okuyun da bana azıcıkta olsa yardım edin bazen ölmek istiyorum aklıma gelmesin diye biliyorum uzun yazdım ama lütfen yardım edin ne yapıcam ben böyle...
Keşke bu kadar anlattırmasaydınız. Çok gereksiz olmuş. Tamam ilişkiye başlarken dürüst olalım. Bir şey gizlemeyelim ama detaya girip bundan çokça bshsetmek yersiz.evet yoktum ama herselerını bilyorum zoruma gidiyor aklımdan cıkmıyor o kız
platonk oldu ve oda bliyor anlatmıştım yanı hatta o zamanlar arkadastık biz sevgilimle ama ben böyle baskasına dokunması hissini kaldıramıyorum ne yapıcagımı biliyorum
terapi içinde bunları doktora anlatmaya utanıyorum sen ne saçmalıyorsun dcek diye
Sende yap aynısını senin de geçmişin kirlenince esitlenirsiniz bu nasıl bi düşünce ya şok oldum senin bu adamı sevdiğine aşık olduğuna 1 gram inan mıyorum çünkü seven sevdiği için bu cümleleri kurmaz aslao fiziki anlamda değil yanı onun geçmişi aşırı kirli bense ilk defa birininelini tuttum gözlerine baktım tertemiz kalbimle geldim ona. elimi bile tuttugunda aklıma gelıyor farklı bedenlerde gezdi bu eller diye