Sevgilimin eski sevgilisini rehbere kaydetmesi.

kaydetmesinde ne var ki? bilsin arayinca acmasin
ayrica adam kizla görüşmüyor, etmiyor, telefonunu açmıyor, onu sallamiyor bile.
Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim.
sizi ayrilacak kadar rahatsiz eden neydi?
benim sucum olmadigi halde eski sevgilim bana dadandi diye sevgilim beni terketmekle tehdit etse ona şu sarkiyi armagan ederdim. yani ayrilmakta hakli degilsiniz ama ayrilmakla iyi yapmışsınız (karsi tarafa)

Bir erkek sizi seviyorsa geçmişe dair tüm kapıları kapanmıştır. Numarasını sildirmekle uğraşmanıza gerek dahi kalmaması gerekirdi. Hadi bir kere aradı, geçti. Tekrarlandığı anda numarasını değiştirmesi gerekirdi. Bir erkekten bir şeyleri siz talep ediyorsanız geçmiş olsun. Seven ve önemseyen erkek sizi psikolojik olarak yoran değil, huzurlu hissettiren erkektir.

Ben olsam şöyle yaparım
Aşkım seni affedicem ama sana güvenmem için o kızı benim yanımda arayacaksın. Ona “sana defalarca beni rahatsız etme dedim. Sevgilimle çok mutluyum. Lütfen gurursuzluk yapma ve bizi rahat bırak” diyeceksin. Ben de duyacağım.

Derim.

Bunu diyip kızın reaksiyonunu görürüm
Sonra da sevgilimi terk ederim

Böylece birbirlerinin yüzüne bakamazlar benden sonra

Asıl problemli olanın sevgilin olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ona da methiyeler diziyordur Aynen kız rahatsız ediyor. Yazık bir de hemcins olacaksınız aman sevgiline laf yok kız suçludur bak sen.

İyi ki umurunda değil

2.5 sene birinin takıntı yapması için çok uzun bir süre değil mi ya? İnsanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor, 1 sene sonra başkasıyla evleniyor. Ben sevgilinizin kızla hala iletişim halinde olduğunu, ara sıra görüştüğünü düşünüyorum. Herhangi bir kadın ışık görmeden 2.5 sene nasıl devamlı arar ki? Sevgilisi olduğunu biliyor muydu acaba. sizi bilip hala görüşüyorsa da ikiside problemli zaten. Bana sevgilinizin hikayesi hiç geçmedi

Arama beni demek için kaydettim dediğimde siz onu Her yerden engelleyip yolunuza bakmaliydiniz. Bu nasıl bahane ya ..Ayrilmakla çok iyi yapmışsın. Sert bi sekilde kizi uyarsaydi ona rağmen ararsada eğer numara değiştirmeyi düşünseydi sorun kalmazdı

Ona da methiyeler diziyordur Aynen kız rahatsız ediyor. Yazık bir de hemcins olacaksınız aman sevgiline laf yok kız suçludur bak sen.
Ben sevgilimi koruyan bir şey mi demişim bir daha oku istersen. En büyük suçlu burada o zaten. Ayriyeten durduk yere hem cinsini yerin dibine sokan da yok siz neden böyle bir çıkış yaptınız ki?

Evet ben de tam olarak öyle yaptım… çok haklısın

Evet beni biliyordu ve buna rağmen yapıyordu:/

Aaaa dedim bunu ama aramak yemedi herhalde. Ara yanımda konuş dedim ama aramadı ben de onu hayatımdan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…