• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisini rehbere kaydetmesi.

kaydetmesinde ne var ki? bilsin arayinca acmasin
ayrica adam kizla görüşmüyor, etmiyor, telefonunu açmıyor, onu sallamiyor bile.
Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim.
sizi ayrilacak kadar rahatsiz eden neydi?
benim sucum olmadigi halde eski sevgilim bana dadandi diye sevgilim beni terketmekle tehdit etse ona şu sarkiyi armagan ederdim. yani ayrilmakta hakli degilsiniz ama ayrilmakla iyi yapmışsınız (karsi tarafa)

Bir erkek sizi seviyorsa geçmişe dair tüm kapıları kapanmıştır. Numarasını sildirmekle uğraşmanıza gerek dahi kalmaması gerekirdi. Hadi bir kere aradı, geçti. Tekrarlandığı anda numarasını değiştirmesi gerekirdi. Bir erkekten bir şeyleri siz talep ediyorsanız geçmiş olsun. Seven ve önemseyen erkek sizi psikolojik olarak yoran değil, huzurlu hissettiren erkektir.

Şimdi bana şey diyor ben ona bakacak olsam senin yanında neden olayım, seni çok seviyorum :d o kızın aramaları engel listesine düşüyordu ben de bir daha arama demek için aradım onu falan filan bir sürü yalan
Ben olsam şöyle yaparım
Aşkım seni affedicem ama sana güvenmem için o kızı benim yanımda arayacaksın. Ona “sana defalarca beni rahatsız etme dedim. Sevgilimle çok mutluyum. Lütfen gurursuzluk yapma ve bizi rahat bırak” diyeceksin. Ben de duyacağım.

Derim.

Bunu diyip kızın reaksiyonunu görürüm
Sonra da sevgilimi terk ederim

Böylece birbirlerinin yüzüne bakamazlar benden sonra

Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Asıl problemli olanın sevgilin olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ona da methiyeler diziyordur 😀 Aynen kız rahatsız ediyor. Yazık bir de hemcins olacaksınız aman sevgiline laf yok kız suçludur bak sen.

Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
İyi ki umurunda değil

2.5 sene birinin takıntı yapması için çok uzun bir süre değil mi ya? İnsanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor, 1 sene sonra başkasıyla evleniyor. Ben sevgilinizin kızla hala iletişim halinde olduğunu, ara sıra görüştüğünü düşünüyorum. Herhangi bir kadın ışık görmeden 2.5 sene nasıl devamlı arar ki? Sevgilisi olduğunu biliyor muydu acaba. sizi bilip hala görüşüyorsa da ikiside problemli zaten. Bana sevgilinizin hikayesi hiç geçmedi 🤷🏻‍♀️

Arama beni demek için kaydettim dediğimde siz onu Her yerden engelleyip yolunuza bakmaliydiniz. Bu nasıl bahane ya ..Ayrilmakla çok iyi yapmışsın. Sert bi sekilde kizi uyarsaydi ona rağmen ararsada eğer numara değiştirmeyi düşünseydi sorun kalmazdı

Ona da methiyeler diziyordur 😀 Aynen kız rahatsız ediyor. Yazık bir de hemcins olacaksınız aman sevgiline laf yok kız suçludur bak sen.
Ben sevgilimi koruyan bir şey mi demişim bir daha oku istersen. En büyük suçlu burada o zaten. Ayriyeten durduk yere hem cinsini yerin dibine sokan da yok siz neden böyle bir çıkış yaptınız ki?

Arama beni demek için kaydettim dediğimde siz onu Her yerden engelleyip yolunuza bakmaliydiniz. Bu nasıl bahane ya ..Ayrilmakla çok iyi yapmışsın. Sert bi sekilde kizi uyarsaydi ona rağmen ararsada eğer numara değiştirmeyi düşünseydi sorun kalmazdı
Evet ben de tam olarak öyle yaptım… çok haklısın

2.5 sene birinin takıntı yapması için çok uzun bir süre değil mi ya? İnsanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor, 1 sene sonra başkasıyla evleniyor. Ben sevgilinizin kızla hala iletişim halinde olduğunu, ara sıra görüştüğünü düşünüyorum. Herhangi bir kadın ışık görmeden 2.5 sene nasıl devamlı arar ki? Sevgilisi olduğunu biliyor muydu acaba. sizi bilip hala görüşüyorsa da ikiside problemli zaten. Bana sevgilinizin hikayesi hiç geçmedi 🤷🏻‍♀️
Evet beni biliyordu ve buna rağmen yapıyordu:/

Ben olsam şöyle yaparım
Aşkım seni affedicem ama sana güvenmem için o kızı benim yanımda arayacaksın. Ona “sana defalarca beni rahatsız etme dedim. Sevgilimle çok mutluyum. Lütfen gurursuzluk yapma ve bizi rahat bırak” diyeceksin. Ben de duyacağım.

Derim.

Bunu diyip kızın reaksiyonunu görürüm
Sonra da sevgilimi terk ederim

Böylece birbirlerinin yüzüne bakamazlar benden sonra
Aaaa dedim bunu ama aramak yemedi herhalde. Ara yanımda konuş dedim ama aramadı ben de onu hayatımdan çıkardım

Back
X