26-27Yaş tahminim ; 19-22 ?
onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile.
Tekrar okuyun bir.geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar.
İşte zaten sizin yaptığınız olması gereken şey :))valla ben de aranıyordum hem de 1 kişi tarafından değil ama her seferinde erkek arkadaşıma söyledim haberi oldu yani. zaten engelleyince meşgule düşüyor beni rahatsız etmez bu. kayıtlı falan değildir hiç kimse ve beni arama yazma falan asla demem direkt görmezden gelirim. yazarsam ilgi vermek olur o. geçen ay numaramı değiştirdim kafam rahat artık. numara değiştirmem 1 kere vodafone u aramamla çözüldü. "peşini bırakmıyorsa" bilmediğin şeyler olabilir bence ama fitne sokmak asla istemem aklına.
İşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :dEski sevgilin sert bir dille onu hızaya getirebilirdi.Rehbere sürekli onu niye kayıt ediyor ki ?
Burada kızın tekrar aradığından bahsediyorum yanlış anlaşıldıysa eğerTekrar okuyun bir.
Unutun siz bu işi. Kız da takık bence sevgiliniz de boş değilMerhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Hayır yanlış anlamadım. Siz anlamamışsınız bence o yüzden söylüyorum.Burada kızın tekrar aradığından bahsediyorum yanlış anlaşıldıysa eğer
Sizden nude ( çıplak ) fotoğraf isteyen, atmadığınız için soğuk davranan adamla ilişkinize devam mı ediyorsunuz ? 26 Mart 2024 te açtığınız konuda ilişkiniz 1 yıllıktı da.Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
İstemem yan cebime koy, diyecem de baya baya istiyor :)İşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :d
bitmesi hayrına olmuş hiç kendini sorgulama bence. muhatap olmak hoşuna gitmeyen muhatap olmaz zaten.. sevgilinin de hoşuna gidiyor demek ki toksiklikten zevk alıyor. üzgünüm senin için geçmiş olsun :/İşte zaten sizin yaptığınız olması gereken şey :))
İşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :d
Yedekte tutmak güzel gelmiş, şimdi rahat rahat konuşurlar aradan sen aradan çıktığın içinİşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :d
Enayi hesabına alınmaktansa aradan çekilmeyi tercih ederim vallaYedekte tutmak güzel gelmiş, şimdi rahat rahat konuşurlar aradan sen aradan çıktığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?