Evetyaş 19 mu?
Merhaba hanımlar benim bir derdim var sevgilimin eski sevgilisi benden daha güzel ve daha zengin ben sevgilime baktığımda kendimi yetersiz hissediyorum bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ayrılmalımıyım ben ona gelecek veremem ama eski sevgilisinin üç tane restourantı var benim başımı sokacak evim yok ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen
Ona birşey söyleyemedim kiay özgüveni olmayan biriyle devam edeceğine eskisine dönsün, daha mantıklı. bu düşünce ile adama da hayatı zehir edersiniz.
HayırSen erkekmisin ?
Merhaba hanımlar benim bir derdim var sevgilimin eski sevgilisi benden daha güzel ve daha zengin ben sevgilime baktığımda kendimi yetersiz hissediyorum bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ayrılmalımıyım ben ona gelecek veremem ama eski sevgilisinin üç tane restourantı var benim başımı sokacak evim yok ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen
Ne alakaHımmm. Bence ayrıl, nasıl bir erkekceğizin hayatıyla oynarsın.
Babasınınkızın mı 3 restorantı var?
Eziliyorum karsısında o kızın acaba bizi kıyaslıyormu19 yasinda ona gelecek veremem falan basimi sokacak evim yok falan bu neyin kafasi o halde ? Hani erkek olsan yasin 35 olsa amacin evlilik olsa su yazdigini anlarim, sevdigim kizin eski sevgilisi varlikli adam ben ayni hayati veremem falan kafasi normal olabilirde seninki ilgincmis cidden.
Erkek misinizMerhaba hanımlar benim bir derdim var sevgilimin eski sevgilisi benden daha güzel ve daha zengin ben sevgilime baktığımda kendimi yetersiz hissediyorum bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ayrılmalımıyım ben ona gelecek veremem ama eski sevgilisinin üç tane restourantı var benim başımı sokacak evim yok ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?