- 20 Haziran 2020
- 50
- 44
- 3
- 37
- Konu Sahibi nevriye deniz
Arkadaşlar merhaba, sevgilimle eski kız arkadaşından yeni ayrıldığı bir dönemde tanışmıştık. İlk zamanlar eski kız arkadaşı çok sık mesaj atıyordu. Barışmak için değil ama sitem eden, sen şöyle yaptın ben seni şöyle sevdim tarzında bazen hakaret bazen açık seçik resimler felan. Bi süre sonra telefonundan engelledi bu sefer mail atmaya döndü olay. Sevgilim bir kaç ay sonra ortak bir arkadaşlarına hayatında biri olduğunu kendisiyle iletişime geçmeyeceğini peşini bırakmasını felan söyledi. Kız engeli açmazsa evi basacağını felan yazmıştı. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyordum ama sevgilim hiç bir şekilde iletişime geçmek istemediğini söylüyordu. Bu böyle 2.5 sene devam etti. Biz evlenmeyi düşünüyoruz. Kız ile aynı mahalledeyiz. Hangi semtte otursak diye düşündüğümüz günlerden birinde erkek arkadaşımın arama geçmişinde eski koz arkadaşının sosyal medya hesaplarına baktığını gördüm. Hala burada oturup oturmadığını merak ettim dedi. Bu olay ilişkimiz boyunca 2 kere gerçekleşti biriside ilk ayrıldığı dönemlerdeydi, bizim ilişkimiz en başı yani. Geçenlerde sinemaya gittik. Sinema kart üyeliği için numara istediklerinde kızım numarasını söyle bir anda. Aradan 4 sene geçti nasıl hala aklında olabilir o numara? Sizce görüşüyorlarmıdır? Bu arada biz 4 senedir birlikte yaşıyoruz. Sadece ailemin geldiği dönemlerde kendi ailesinin yanına gidiyor. Bu süreçte ben hiç acaba diye düşünmedim. Her aradığımda ulaşabildim felan. Ama bu sinema olayı olduğunda erkek arkadaşım 4-5 aydır iş için şehir dışındaydı. Bu kızın bunca süre sevgilisi olduğunu bile bile, üstelik bizi yan yana el ele görmesine rağmen ve cevap gelmemesine rağmen mesaj atması akla yatkın mı? Görüşmüş konuşmuş yada gelen mesajlara cevap verilmiş olabilir mi?