Sevgilimin dogum gunu yaklasti

Rapo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
16
2
sevgilime dogum gunu hediyesi olarak saat aldim ve begendigi araba modelinde bi pasta yaptiricam ve ailesiyle guzel bi kutlama dusunuyoruz ama nerede yapicagima bi turlu karar veremedim bakirkoy taraflarinda olsun istiyorum ve hediyeyide direk oyle vermek istemiyorum degisik bi supriz falan yapmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum Bu arada sali gunu dogum gununu kutlicazz acill oneriler bekliyorum

Supriz olarak hediyeyi balonun ucuna baglamayi dusundum kendisinin hediyesini bulmasini isticem belki kucuk bir notla ip ucu veririm sizce nasil?

istasyon cafeyi bilmiyorum da erkekler böyle sürprizlerden pek hoşlanırlar mı? ben de sürpriz yaptım öyle aman aman sevinmemişti :))

istasyon cafeyi bilmiyorum da erkekler böyle sürprizlerden pek hoşlanırlar mı? ben de sürpriz yaptım öyle aman aman sevinmemişti :))
Benim erkek arkadasim biraz daha boyle seylere deger veren biri bu yuzden direk hediyeyi vermek istemiyorum aklima tek bu fikir geldi acikcasi

aman unutma da son anda ben unutmuştum aklıma geldi yine bak

Peki sence dusundugum sey guzelmi bi fikir verin nolurrr
güzel bence
ama ailesiyle kutlamak yerine siz kendiniz de kutlasanız daha güzel olur sanki gibi:)
bir de millete ilan eden bir sürpriz olmasın erkekler sevmez gibi yani bir cafede böyle açıkçası
birlikte atış poligonuna gitmek bile daha ilgi çekici bir sürpriz olabilir bence
ve ben olsam başbaşa kutlardım kesinlikle ^_^

Tamamm canim tesekkur ederimm
Ailesini cok yakin taniyorum ve bi erkek annesine nekadar deger verdigini hepimiz biliriz bu yuzden bu sefer onlarada soyledim sadece yer konusunda kararsizim

Bakirkoyde yapabilicegim guzel bi cafe bilen varsa soyleyebilir miiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…