sevgilimin doğum günü yaklaşıyor, size de öneriler

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
aslında doğum günü için ona güzel kaliteli bir kol saati hediye etmeye karar vermiştim. martta da sözümüz olacağına karar verildi iki gün önce. sözde zaten bir saat takacağız. şimdi doğum gününde hediye olarak saat vermek istemedim. onun için arkadaşlar yardım edin. söz hazırlıkları olduğu için maddi olarak şu an elimi biraz sıkmam gerekiyor aynı zamanda. bende manevi yönü yüksek bir şey yapayım maddi olmasın diye düşündüm neler yapabilirim

daha önce yaptığım şeyler için : http://www.kadinlarkulubu.com/oneri...-sevgililerinize-buyrun-hediye-onerileri.html

sözde saatmi takıyosunuz benim bildiğim nişanda yada

düğünde takılır ama..

benim de hediye almam lazım şubatta doğum günü var sevgilimin ne alsam ne alsamm :S

benim de hediye almam lazım şubatta doğum günü var sevgilimin ne alsam ne alsamm :S

gel benden yak , ben bu zamana kadar manevi değeri el emeği olan şeyleri hediye ettim tabi hırka cep telefonu falan da aldım ama mutlaka el emeği olmalı yoksa ben hediyeden saymam.
ben şöyle bi fikir buldum gs lidir hemde en koyusundan bende gazeteciyim, 91 doğumlu 91 den bu yana her doğum gününde gs hakkında çıkan haberleri derliyorum sonra dergi gibi bastırcam onları düzenleyip
fikir olur diye paylaşıyım dedim

senin bölümün ve onun fanatik olması filan tam olarak anlamlı olur bence cnm:) ben de manevi olsun istiyorum ama hani biraz da ihtiyacı olan bi şey olsun istiyorum.. mesela benimki de gsli ona gs ile ilgili bi kez forma aldım gözleri ışıladı. yine gs yi kullanabilirim de bilemedim seninki çok orijinal aslında.. ben de gsden yola çıkayım dedim şimdi çünkü o da bi fanatik.. ama hala değişik fikirlere açığım kızlar.

kızlar bende de aynı sorun var şubatta
ben asker arkadaşlarını aradım inş. gelirler bir bara gidip yalan tıp oraya gelmesini sağlıycam sonra herkez onu elinde balonlar karşılıycak tabi en sonda ben pastayla çıkacağım karşısına nasıl fikir

ben sevgilime ilk yıl dönümümüzde bir cam fanus alıp içine onu sevmemin 365 sebebini yazıp atmıştım bir sene boyunca her gün bir sebep:) çok beğenmişti o tarz bişey yapabilirsin canım:)

selam tatlım, ben sevgilime şöyle bir hediye yaptım çok şık oldu. zaten evlenecekmişsiniz, ileride evinizde de kullanırsınız. buyur link: Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Yapılır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…