- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
-
el emegı goz nuru cok hos olmus bence :) cok kotu bıle olsaydı elınız degdı sonucta begenmesı sart ....)
Ayy o kadar emek ver bi kere bile takmasın cok üzücü
İnşallah canım
İnşallah gelmez kötü bi durum
Ayy ne alaka canım ya insan nezaketen de olsa beğenmiş gibi yapardı. Ama demek başka bi hediye bekliyordu istediği gibi gelmeyince bahane üretti :)
cnm ben ole ozel bı gunde vermedım ıcımden geldı yaptım sana suprızım var ddedım ordum verdım ya ama guzel ormustum yaw :) ona orcemem kendıme yapardım bosa gıtmezdı vala :)
Yok tatlım doğum günü için yaptım :)
Biraz uğraştırdı ama ona değer... Belki size de fikir olur kızlar:)
Küçük notlar yazmıştım onlarıda kalpli kağıtlara yazıp kutuya yerleştireceğim.
kartonlardan yaptın herhalde bana bole uğraşmaktansa para verip almak daha mantıklı geliyor.kartonlu işleri pek sevmiyorum ufak işler hariç.
ama üstü çok hoş olmuş.
güle güle kullansın sevgilin.
aman canım bu erkek milleti için serçe parmağını bile oynatmaya değmez.değer bilmez bunlar.ben olsam hayatta yapmazdım.ama kutu güzel olmuş en iyiysi bana hediye et sen onu
zamanında bende yapmıştım, hey gidi günler hey içinde neler neler vardı, şimdi gel görki o nerde ben nerde, arkadaşa katılıyorum bunlara serçe parmagını kıpırdatmaya bile değmez
cnm bende kutumu yapıp eklemştim o formda gördm seninde yazını ve açtığın konulara girip baktım nasıl yaptın anlatabiliir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?