• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin doğum günü için yaptığım kutu

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Biraz uğraştırdı ama ona değer... Belki size de fikir olur kızlar:)
Küçük notlar yazmıştım onlarıda kalpli kağıtlara yazıp kutuya yerleştireceğim.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0008.jpg
    $Fotoğraf-0008.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf-0010.jpg
    $Fotoğraf-0010.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $Fotoğraf-0011.jpg
    $Fotoğraf-0011.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $Fotoğraf-0013.jpg
    $Fotoğraf-0013.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 91
.) ben de bı defasında atkı ormusutum sevdıgım ıcın ama bı kere bıle takmamıstı zaten baska sebeplerden dolayı da ayrıldık bız de cnm ta o zmana bellıymıs .) ıns begenır

Ayy o kadar emek ver bi kere bile takmasın cok üzücü:(
İnşallah canım

vala sorma odun ötesı olabılıyo bazı erkekler cnm ıns senın de basına gelmez bole bı durum bı de mazerete bak ; kjız atkısı gıbı demıstı bana cok moralım bozulmustu ama bellı etmemıstım grı renktı sadece ve de bı ters bı duz seklınde ormustum nesı kız gıbı bunun anlamadım

İnşallah gelmez kötü bi durum:(
Ayy ne alaka canım ya insan nezaketen de olsa beğenmiş gibi yapardı. Ama demek başka bi hediye bekliyordu istediği gibi gelmeyince bahane üretti :)

İnşallah gelmez kötü bi durum:(
Ayy ne alaka canım ya insan nezaketen de olsa beğenmiş gibi yapardı. Ama demek başka bi hediye bekliyordu istediği gibi gelmeyince bahane üretti :)

cnm ben ole ozel bı gunde vermedım ıcımden geldı yaptım sana suprızım var ddedım ordum verdım ya ama guzel ormustum yaw :) ona orcemem kendıme yapardım bosa gıtmezdı vala :)

kartonlardan yaptın herhalde bana bole uğraşmaktansa para verip almak daha mantıklı geliyor.kartonlu işleri pek sevmiyorum ufak işler hariç.
ama üstü çok hoş olmuş.
güle güle kullansın sevgilin.

aman canım bu erkek milleti için serçe parmağını bile oynatmaya değmez.:ssz:değer bilmez bunlar.ben olsam hayatta yapmazdım.ama kutu güzel olmuş en iyiysi bana hediye et sen onu :1:

Biraz uğraştırdı ama ona değer... Belki size de fikir olur kızlar:)
Küçük notlar yazmıştım onlarıda kalpli kağıtlara yazıp kutuya yerleştireceğim.

zamanında bende yapmıştım, hey gidi günler hey içinde neler neler vardı, şimdi gel görki o nerde ben nerde, arkadaşa katılıyorum bunlara serçe parmagını kıpırdatmaya bile değmez :27:

kartonlardan yaptın herhalde bana bole uğraşmaktansa para verip almak daha mantıklı geliyor.kartonlu işleri pek sevmiyorum ufak işler hariç.
ama üstü çok hoş olmuş.
güle güle kullansın sevgilin.

Evet canım kartondan yaptım. Ama para verip istediğim her şeyi alabilirim ben manevi değeri yüksek ve el emeği olsun istedim bi de boş duruyordum biraz da oyalanmak istedim. Ortaya böyle bi sonuç cıktı beğendiğin için teşekkür ederim:)

aman canım bu erkek milleti için serçe parmağını bile oynatmaya değmez.:ssz:değer bilmez bunlar.ben olsam hayatta yapmazdım.ama kutu güzel olmuş en iyiysi bana hediye et sen onu :1:

Aa sana da yaparım canım alıştım nasıl olsa :1: Benim sevgilim o erkek milletinin istisnası sanırımm :1:

cnm bende kutumu yapıp eklemştim o formda gördm seninde yazını ve açtığın konulara girip baktım nasıl yaptın anlatabiliir misin

Back