Sevgilimin dayısı atar yaptı:/

7.5 senelik evliyim.
Eşimin dayılarını sokakta görsem tanımam.
Gerçekten de tanımam.
Ondan mütevellit ki bana çok saçma ve cıvık geldi böyle bir ilişki.

Bu dayı bana hiç ama hiç güven vermedi.
Yalnız buluşmak istemeler, senden yüz bulamayınca kızlarla buluşucam demeler evli barklı adama yakışmayan hareketler.

Hakikaten kizlarla bulusacagini niye dillendirmis. Kiskandirmaya mi calisiyor. Amaann uzak ol/sun boylesi..

Kusura bakma ama çok gereksiz bir samimiyet..adamın o saçma konuşmalarına neden mahal veriyorsun,mesafeni koy.
O yemeğe git,dayıya herhangi bir tepki verme..ama cumartesi den sonra da telefonla filan görüşme.fikrimce.....

henüz arada bir resmiyet yokken bu ne samimiyet ne laçka kişilikler

ne münasebet, ne samimiyet.
10 yıllık evliyim yahu eşimin dayısını bayram seyran dışında aramışlığım yok.

Kusura bakma ama toz konduramıyor gibi yorumlar yapmışsın.Adamın bir kere yaşı genç.Benim öz dayım bu kadar değil ya? İnsan eşinin,dayısıyla bile dışarıda buluşmuyor baş başa.Ve adam evli ama kızlarla görüşüyor?Sence bu dayı çok mu normal?Bende değil ama sence normalse yorumum yok,üzgünüm.

bence sen bıraz akıllan cok safsın ya dayı dedıgın adam flort etmeye yer arıyor senınle ya nolur bıraz akıllı olun o gozlerınızı acın ya !!!!

Valla iyi mi kotu mu bilmem. Ama cok ayarsiz, mesafesiz ve munasebetsiz oldugu cok acik.
Hem insanlari tanimam cok zor, kotu niyetli biri de olabilir. Sen bu ihtimali de goz ardi etme. Temkinli davran

Adamı savunmuyorum sadece öyle bir niyeti olduğunu düşünmediğimi ifade ettim çünkü kurstada böyle laflayacak adam arıyor sürekli.

Çok samimiyetsiz çok. Bence hiç muhatap olma. Sen fark etmezsin yüz alır iyi niyetinden. Adama bak şok oldum. Hayra alamet degil ne ara ne sor bu adamı.

Konunun 12 sayfasını tek tek okuyamadım fakat tek diyebileceğim bu durumu kesinlikle erkek arkadaşına söyle

Bu kadar içli dışlı olduğum için çok pişmanım zaten sizce bu saatten sonra toparlayabilir miyim? İçim çok sıkılıyor o mesafeyi koruyamadığım için.

Bu adam tekin değil,sevgiline bahset öncelikle.Düşünki senin genç teyzen sevgilinle baş başa buluşmak için yazıyor trip atıyor,sevgilinde saklıyor?
Önce ona bahset.Sonra da yemeğe gitseniz de sohbet etme sordukça cevapla,buz gibi ol gitsin.Zaten sevgilin mantıklıysa gözünü açar uyarır ya da mesafe koyar.Bir daha da buluşalım diye yazarsa dur sevgilimide çağırayım gelsin ya da beraber çıkarız dayı dersin.

Bu ne biçim dayı! Hiçbir şey olmamış gibi davran zaten sana bu muhabbeti yapması kızlarla görüşcem filan demesi sanki sevgilisini kıskandırıyo sevgiline de bi şey anlatma anlamazlıktan gel yani sen bi şey dememişsin kendi kendine küserse küssün yemeğe de git ama bundan sonra çok muhattap olma

Erkek arkadasına mesajları goster bıze sordugunu ona sor.. Gızlı saklı seyler cok farklı bırsekılde karsına cıkmasın.. Sevgılın ne olursa olsun bılıyordum demeli.. Bana bu ılgı sevgı fazla geldı acıkcası ama yıne olumsz dusunmeyelim.. Bnce sevgılınle hemen konuşmalısın

Yazdiklarini okurken aklima direk "Analar ve anneler" dizisi geldi. Dayisi yegeninin esine göz dikti ve yegenini hic acimadan öldürdü. Dikkatli ol derim, bu devirde karsi cinsin yasi ve medeni hali ne olursa olsun, istersen deden yasinda olsun, illa mesafe birakilmalisin.
Saka'da olsa niye kizlardan veya ikinci hanim almaktan bahsediyorki? Her saka'nin gerceklik payi vardir. Ayrica insan kizlari düsünmese, espiriside aklina gelmez.
Tanimadan kötü konusmak istemem, sonucta bir nevi iftira gibi olur ama dikkatli olmani tavsiye ederim ve mümkün oldugu kadar mesafeni koy. Soguk davran...

Birde Sevgiline anlat illa, sonra birsey olur, dayisi yanlis birsey söyler, sen magdur duruma düsme.
Yerinde olsam bir daha bulusalim derse, zamanim yok, insallah cumartesi görüsürüz dersin. Seninle yalniz görüsmek isteyecek kadar ne olabilir ki?

Dayı sana yazmış.Net !
"kızlarla buluşacağım- kuaföre gideceğim" filan. Bunlar ile sana "çok bakımlıyım, kızlar peşimde" gibi bir mesaj vermek istemiş alttan alttan.
Hiç sevmedim ben bu adamı, uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…