- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
-
- Konu Sahibi Firstnight
Dönülmez bi hatan henüz yokKızlar şuan çok panikledim ya ateş falan bastı beni sanki dönülmez bir hata yaptım gibi bir hisse kapıldım:/
Bence sevgiline mesajdan bahset niye kendi kendine tribe giriyo ben sen yokken dayınla görüşmem ki deDeğil mi? Ne arayayım ne mesaj atayım ne hali varsa görsün. Cumartesi yemekte de resmi dururum. Kursta zaten hocam olmayacak kendisi kurs bitince de görüşmem. En makul çözüm bu mu şuan?
Yani kursta gördüğüm kadarıyla herkesle böyle laubali konuşuyor. Akşam gelicek erkek arkadaşım. Durumu anlatayım. Yemeği atlatalım sonrasında da kurs sürecince mesafeli kurs sonrasında ise hiç görüşmezsem sorun hallolur mu?Dönülmez bi hatan henüz yok
Ama herkese karşı böyle misin, adam baya laubali ve sen hala eminim diyosun
Ne kadar tanıyorsun da eminsin benim için öyle kolay değil emin olmak
Kursuna gidersen gidersin ayrıca mesajlaşıp buluşmadan olmuyo mu bu iş
Adam garip sana özel değil tarzı bu hatta açıkça ikinci hanımdan filan bahsetmiş, gözünü açmaya çalışmış ama sen hala eminim diyosun
Sevgiline durumu anlat mesaj attı gidemedim zaten sende yoktun niye gideyim de geç
Anlatıcam ama o mesafeyi koruyamadım diye kızacak bana.. ne bileyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ben de.
anlat erkek arkadasına herseyıEvet çok saçma ve hata ettim nasıl toparlayabilirim çok mu geç kaldım? Bu saatten sonra mesafe mi korusam olmaz mı?
Dayı bir örnek aslında gerçek hayatta her önüne gelenle şakalaşıp samimi olmaya kalkmaYani kursta gördüğüm kadarıyla herkesle böyle laubali konuşuyor. Akşam gelicek erkek arkadaşım. Durumu anlatayım. Yemeği atlatalım sonrasında da kurs sürecince mesafeli kurs sonrasında ise hiç görüşmezsem sorun hallolur mu?
Bir de bu tür hanım kızlarımız dayı, teyze, anne, baba tanıyınca ailen olduk sanıyorlar.Dayı bir örnek aslında gerçek hayatta her önüne gelenle şakalaşıp samimi olmaya kalkma
2.hanım ne demek bunun lafını eden insana merhaba bile demek istemem ben, kişiliği belli
Sevgiline anlat belki o yemeğe bile gitmeyelim der, sen tutturmuşsun yemek diye ama ona da mecbur değilsin
Kursunda parasını öder hocalarından ders alırsın biter gider kaç hafta sürer ki zaten ..
kesınlıkleDayıda bi nuri alçoluk sezdim
Onun dayısı benim dayımdır mantığı var galiba amaBir de bu tür hanım kızlarımız dayı, teyze, anne, baba tanıyınca ailen olduk sanıyorlar.
Çok Yeşilçam havasında.