- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 30
- Konu Sahibi Firstnight
Kızlar selam ya düşün düşün çıkamıyorum işin içinden bir kaç gün önce erkek arkadaşımın dayısı benim oturduğum semte gelecekti. Beni çok sever öz yeğenim gibisin der falan. 39 yaşında evli tane çocuğu var genç yani daha haliyle muhabbet eder bizle. Aşırı sıcak kanlı esprili bir adam. 1 ay önce kadar tanıştık çok kanım kaynadı sana der hep .Neyse mesaj attı o taraflara geleceğim müsaitse yeğnimi göreyim diye bunu pazartesi günü yazdı cumartesi günü de onlara yemeğe davetliyiz o yüzden bana çok absürd geldi zaten cumartesi görüşücez ne gerek var yani yine de kırmamak için saat iki de bitiyor dersim dayı dedim. Sanki başbakandan randevu alıyoruz firstnight hanım bana ne zaman vakit ayırabilirsiniz falan yazdı. Yok est. ders çıkışı işte dedim sonra Dayı sen daha evde misin dedim yok 15 dakikaya mecdiyeköydeyim dedi bu arada saat 11 buçuk falan yani ders çıkışıma çok var. Bekletmeyeyim diye haa o zaman yetişmez herhalde demi senin işin daha erken biter dedim. Tamam korkma gelmeyeceğim vazgeçtim falan dedi Meğer baya işi varmış 3 gibi falan bitermiş benim ders çoktan bitmiş oluyor yani birde derste çaktırmadan mesajlara baktıgımdan tam okuyamadım sonra farkettimki işim bitince ararım müsaitsen gelirim değilsen basar dönerim demiş bunu okumadım ben illa gelecek gibi anladım üstüne adama işin yetişmez herhalde demi falan dedim. Aşk olsun o yüzden demedim vesaire dedim atar yapmaya devam etti. Yok zaten benim işim vardı sana vakit ayıramam belki başka zaman bilmem ne arada espri karıştırıyor ama atarda yapmaya devam ediyor yok kızlarla görüşücem yok kuaförümden randevum vardı. Şok oldum tamam dedim . Üstüne abim aradı kırk yılda bir gelir bu taraflara haliyle onu erteleyemedim. Mesaj attım dayı abim gelecek zaten sen kızlarla görüşcektin ama haber edeyim dedim falan gülücük koydum cevap OK. O günden beri de ne aradı ne mesaj attı normalde sık sık hal hatır sorar. Bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım? Bu birinci sorum . İkincisi dayıyı arayıp gönlünü falan almam gerekiyor mu? Cumartesiye de söz verdik iptal edelim desem erkek arkadaşım mahçup olacak zaten zar zor ayarladık adam yüz kere falan gelin dedi. Ay napayım ben şimdi bu adamı arayıp mesaj atıp gönlünü mü alayım. Bu olaydan sonra mesafeli görüşmeye karar verdim zaten ama şu yemeği atlatana kadarki tavrım ne olmalı? Buarada dayının sürücü kursuna kayıtlıyım daha ehliyet için bir sürü gidip gelicem görücem yani yemeğin bahanesi de kitabı örnek soruları verecekti onları almaya gitmişken yemeğe bekliyoruz dedi.