• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları .

Oh cok şükür. .. kolay degil 9 ay demişsin. Benxe dualar et 9 yıl olmadi die:-D musmutlu ozguvenli bie hayat diliorum:-D

Orası öyle tabi ki . ama işte iyi kötü bişeyler yaşanıyor. saol canım teşekkür ederim :16:

okudum yazını canım ayrıldığına da ne yalan söyleyeyim sevindim.Eminim barışmak istyecektir ama böyle adamlara zamanını harcadığına değmiyor..ilerde aklına geldikçe kendine hep kızacaksın neden çekmişim neden beni üzmesine bu kadar izin vermişim diye.

Şu anlık herhangi bir şey yok hiç aramıyor , mesaj atmıyor kaç gündür. sanmıyorum barışmak istesin .

İllaki olacaktır . rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın yüzümüzü güldürsün

Canım ben hep diyorum, kolay kolay bırakmaz gibi... bence şu an sadece aana blöf yapıyor ve yokluğuyla tehdit ediyor. Benim istediğim gibi olmazsan ayrılırım mesajı veriyor...
Sen özgür ruhlu bir kızsın, hakkında hayırlısı neyse o yönde bir kolaylık olur umarım...

Canım ben hep diyorum, kolay kolay bırakmaz gibi... bence şu an sadece aana blöf yapıyor ve yokluğuyla tehdit ediyor. Benim istediğim gibi olmazsan ayrılırım mesajı veriyor...
Sen özgür ruhlu bir kızsın, hakkında hayırlısı neyse o yönde bir kolaylık olur umarım...

Konuyu ilk okudugumda benimde aklima ilk gelen buydu. Bende kolay kolay birakacagina nedense inanamiyorum. Simdi sesiz ama arayacagina eminim.

Canim ben seni beyadir biliyorum burada yanlis hatirlamiyorsam daha önceki iliskinde biraz sanciliydi. Rabbim bundan sonra karsina hayirl ibir insan cikarsin insAllah.

Benim ilk erkek arkadasimda böyleydi. Cokkk ama cookk kisitlamisti beni. Ki ben aslinda istedigimi yapsam ruhu duymazdi (Ben almanya o Türkiye) ama sevgimden saygimdan yapmadim gizli isler. Ilk olmasinin verdigi cahilliklede hep boyun egdim daha cok daha cok istedi. Sonra ayrildik.

Ne mi oldu? Ondan sonraki iliskimde karsi tarafa gercekten cok cektirdim. Birsey diyecek olsa hemen susturdum biraz haksizlik ettim aslinda. Bu konuda o kadar bogulmustum ki suan bir erkegi hayata karistirmam, karisacak olsa cinlerim tepeme cikiyor gözüm dönüyor bi nevi ve malesef agirda konusuyorum. Gerci baska sebeblterden o iliskimde bitti ama bir sonraki iliskimde ne fazla karistiririm nede eskisi gibi kati olurum :)

Back