• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin davranışları....sizce cimri mi????

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Az önce cimrilikle bir konu okudum ve o konuyu okurken benimde sevgilim cimri mi diye düşünürken buldum kendimi, bide size sorayim dedim...
Gecen bulustugumuzda o gecikti biraz, filmde baslamak uzereydi. Bana "yaninda paran varsa biletleri al ben gelince veririm sana" dedi ben şok oldum o an, zaten almistim da biletleri neyse

Dün bulustuk sinemaya gittik, bilet alicaktik. Bu ödedi parayi sonra kadin 10 tl bozugunuz var mi dedi, sevgilimde bana "sende var mi dedi" kendinde yoksa eger kadin sordugunda "bozugum yok" demesi gerekmezmiydi? Neyse sonra bendede 10 tl vardi verdim. Kadin sonra para ustunu verdi, bu da bana uzatti 3-4 tl bisey yani. Bende o an salak gibi aldim ki asla yapmazdim oyle bisey. Cok icime oturdu cok pisman oldum aldim diye :KK43:

Bunlarin hepsi de dün ki bulusmamizda oldu. Her bulusmamizdan sonra gül satan bir yer var ordan geciyoruz, ve kocaman 1 demet gul 5 tlye satiliyor, satmak icin dibimize kadar geliyorlar ama yok deyip kesiyor her seferinde.Sizce ben mi abartiyorum, yoksa sevgilim gercektende cimri mi? :KK43: :KK43: :KK43:
Aramiz cok iyi onu kaybetmek istemiyorum seviyoruz da birbirimizi. Ama cimri olabilecegi aklima gelince cok kotu oluyorum.Yemege falan da goturuyor aslinda, 10 gunde 1 falanda bulusuyoruz, kafam karisti inanin :KK42:

Son düzenleme:
Sen abartıyorsun. Birseyleri hep karşıdan beklemek çok mantıksız. Erkeklerde insan ve yeri gelir onlarda kullanıldığını hisseder. Tabiki ihtiyaç esnasında ilk sana soracak bozuk vs vs gibi. Sakin ol.
SEVGİLER;;)

Bana cimri olan sizsiniz gibi geldi...

Öncelikle kasiyerler hep bozuk istemiş.yoksa çocuk cikarip vermiş yani direkt size uzattirmamis ki..

Ayrıca sizin paranin ustunu cebine atmak daha nahoş olur diye size uzatmis..

Ve sinema biletide geç kalmayalim hemen ben gelir gelmez gidelim diye yapilan bir sey ...

Konunuzu hatirliyorum.

Hesap odemeyi erkegin gorevi olarak goren yaninda cuzdan tasimayan ve bununla ovunenler var.

Oysa kadinin kendi masrafini karsilamasi harika bir sey, bu yeterlilikte olmasi...

Ama iliskilerde maddiyat sorun haline gelmemeli, taraflar haklarini gozetmeli...

Ne hesabi ona yikip bunu onun gorevi olarak gorun.

Ne de ikinizin harcamalarini da ustlenerek olayi olmamasi gereken noktaya tasiyin...

Yani dengeyi koruyun.

Ornegin sinemaya her seferinde onden gidip biletleri her defasinda sizin almaniz bu dengeyi bozar...

Bozmus da zaten, yine sizin almanizi beklemis.

Kafanizi karistiran baska durumlar da eklenmis.

Kadin erkege hesap odetip asalak olmasin derken...

Erkegi asalak haline getirmeyelim.

Odemeler gorev haline gelmesin, gonulluluk esas olsun.

Dengeyi koruyalim... :ssz:

Sana amerikan film dublajıyla cevap vereyim;

Hadi ama dostum ikimizde gerceği biliyoruz ..bu işler nasıldır bilirsin önce sevgilinin öne atılması daha centilmencedir dostum..bilirsin evlenince şöyle dersin :hey lanet olsun.
Belki de biraz kendini geri cekmelisin dostum.büyükannem şöyle derdi hep;gözünü iyi aç caroline.

Cimri olma yolunda
Sen biraz kendini geri cek. Hesap odeme.

aranızda br samimiyet oluşmuş iyice buna dayanarak sevglnz sizden rica etmiş bence de abartıyorsunuz bozuk olmayınca sizden istemiş normalde sıradan br arkdşmla br yerde de olsam bozuğum yoksa rica ederm arkdşmdan ama arkdşm oldğu için sonra veririm kendisine

Çiçekçi kadınlardan asla çiçek aldırmak istemiyorum ben. Elinden tutup ben çekiyorum almasın diye. Onun dışında anlamadım cimri mi değil mi. .

Daha neler artık, adam gayet doğal davranmış. Siz abartmışsınız. Bozuk var mı diye sorması gayet doğal. Sevgili değil arkadaş da olsa sorabilir, sorulabilir böyle şeyler.

Su almayı bile kafaya takmışsınız. Biz de eşimle hep tek şişe alırız hem elimizde iki şişe taşımayalım hem de ısınmadan bitsin diye.

Siz biraz fazla düşünğyorsunyz bu para mevzularını. Bir arkadaş da demiş cimri olan siz olmayasınız.

Bence cimrilik değil bu. Ama şöyle bir durum var bunu sadece siz hissedebilirsiniz.

Ayni durumlar bizde de olur ama ben hic cimri diye dusunmem çünkü biliyorum ki o imkani oldukça herşeyin en güzelini benim için yapar.

Çok fazla takilmadan daha farkli ortam ve durumlarda değerlendirme yapin bence

Mutluluklar :KK54:

Sinema biletini niye hep siz aliyorsunuz ben buna takildim, bu sizin goreviniz mi ki?

Yas, meslek ve gelir durumlariniz nedir bunu merak ettim. Mesela ikinizin de kazanci iyiyse, 15-20 tl yi para olarak gormuyordur, o zaman cimri degildir.

Ikiniz de ogrenciyseniz cimri ya da parasiz ve acikgoz.

Ikiniz de ortalama kazancliysaniz cimri, hesaplari size yikip sizden gecinmeye calisiyo, ne odemezsem kar kafasinda.

sen ayrıl bu çocuktan,sürekli sorgulayarak bu ilişki yürümez:KK66:

Sinema biletini niye hep siz aliyorsunuz ben buna takildim, bu sizin goreviniz mi ki?

Yas, meslek ve gelir durumlariniz nedir bunu merak ettim. Mesela ikinizin de kazanci iyiyse, 15-20 tl yi para olarak gormuyordur, o zaman cimri degildir.

Ikiniz de ogrenciyseniz cimri ya da parasiz ve acikgoz.

Ikiniz de ortalama kazancliysaniz cimri, hesaplari size yikip sizden gecinmeye calisiyo, ne odemezsem kar kafasinda.

O çalışıyor, ben öğrenciyim

200lira bozarlarmı demesi saçma geldi bana. Versin parayı da kasadaki sorsun bozuk yokmu diye. Size sorması sanki bende bozuk var ben ödeyeyim demenizi beklemesi gibi geldi bana.
Ha bu arada tabiki ortaklaşa ödeyin, bir o ödüyorsa , bir siz ödeyin ama bende var, ben ödeyeyim demeyin her zaman. Dengeyi koruyun yani.
Cimri değil belki ama küçük hesaplar peşinde erkek arkadaşınız.

Bence cimrilik değil bu. Ama şöyle bir durum var bunu sadece siz hissedebilirsiniz.

Ayni durumlar bizde de olur ama ben hic cimri diye dusunmem çünkü biliyorum ki o imkani oldukça herşeyin en güzelini benim için yapar.

Çok fazla takilmadan daha farkli ortam ve durumlarda değerlendirme yapin bence

Mutluluklar :KK54:
Daha farkli durumlarda, degerlendirme yapin dediniz ya. Nasil yapabilirim onu örnek verir misiniz? :)

Back
X