- 29 Mayıs 2021
- 13.062
- 84.519
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öyle geldi.Sorun diğerlerinde bence
Geneli eş ailesini canavar olarak gördükleri için…
Evet, anlatım bozukluğu. Kelimenin yanlış kullanımı başlığı altında alabiliriz.Evet. Ama bu yazım hatası değil.
Dümene gelmeyelimDüvel…
Bi de şey vardı burda sittin sene yerine sixteen sene yazan bir abla. O nirvanaydı ama dümen yarışır bence onunla bileEvet, anlatım bozukluğu. Kelimenin yanlış kullanımı başlığı altında alabiliriz.
Sixteen açık ara önde olur. NetBi de şey vardı burda sittin sene yerine sixteen sene yazan bir abla. O nirvanaydı ama dümen yarışır bence onunla bile
Bi mantıklı geldi sixteen amaBi de şey vardı burda sittin sene yerine sixteen sene yazan bir abla. O nirvanaydı ama dümen yarışır bence onunla bile
Aaa "Mevlayı" nasıl unutursun Kudra? :)Bi de şey vardı burda sittin sene yerine sixteen sene yazan bir abla. O nirvanaydı ama dümen yarışır bence onunla bile
Sorun diğerlerinde bence
Geneli eş ailesini canavar olarak gördükleri için…
Gerçek hayatta arkadaşım olamazlar diye düşünüyorum çünkü halimi hatrımı, hayatımdaki gelişmeleri, hastalığımı sağlığımı sormayan insanı arkadaş diye yanımda tutmam muhtemelen.Bazen reelde arkadasim olsanız coollugunuzla cok icimi bunaltirmissiniz gibi geliyor, cok saskinim.
Duvel konusunu bende alintilamistim, baktim cok vurmuşsunuz kafasina ustune gitmeyim dedim. Insan yedi dumene yazarken acaba ben ne demek istiyorum diye dusunmez mi yahu.Bi de şey vardı burda sittin sene yerine sixteen sene yazan bir abla. O nirvanaydı ama dümen yarışır bence onunla bile
ya ama kız kardesi belki kötü bir puan almis ve bilinsin istemiyor. saygı duymak lazımSanki tc no mu istedi kızın alt tarafı sınavı sormuş ayollllll
Taam en cool sensinKendi adima es ailesiyle alakasi yok doguştan oluşum böyle.
Kucuk kuzenim universitesini kazandi hatta bitirdi ona bile sormadim kac puan haberim yok sonradan da konusu acilmadi cunku.
Çok severim kendisini iletişimdeyiz özel hayatini sevgilisini işini vs anlatmak istedigi kadarini anlatir anlatirken sorarim. Anlatmayinca puan filan aklima gelmiyor, meraklanipta kendimi tutuyor degilim.
ama belli ki kardesi bunun paylaşılmasını istemiyor? sizin kaynınız sizinle paylaşmış veya esinizin paylaşmasında sorun görmemis. o ayrıTemel belli başlı şeyler sorulduğunda bu sınır çizmemek olmuyor ki. Hayatımızdaki insanın çevresindekilere karşı tamamen kayıtsız kalmak çok ilgisizlik bana göre. Benim kaynım da sınava girdi süreci hep yakından takip ettik sonuç açıklandı birlikte neresi gelir neresi gelmez konuştuk kritiğini yaptık falan. Çünkü hayatımdaki kişinin şu anda gündemi o ve ben de o gündeme dahil olmaya onunla hayatı paylaşmaya çabalıyorum.
ben de söylerim herkese bu arad bu farklı. ama demek ki o paylaşmak istemiyor. en doğal hakkıİkisi aynı şey değil ki kpss sinavini düşünün. Ataması olması için 80 puan lazim . Ben de bunu diuorum. Kaç puan aldı, benim için sınav önemsiz. O yüzden de üzülür darilir diye düşünmüyorum . Kendim 40 alsam da herkese söylerim sorun olmaz benim için . Çok farklı yerlerdeyiz bence
İstediği gibi değil ya da bize de söylemiyor der geçersin. Kız detay sormamış. Verilen cevap hadsiz bir cevap. Savunulacak bir tarafı yok.ya ama kız kardesi belki kötü bir puan almis ve bilinsin istemiyor. saygı duymak lazım
Beklediği gibi gelmedi deyip geçebilirya ama kız kardesi belki kötü bir puan almis ve bilinsin istemiyor. saygı duymak lazım
hayir abisi nişana gelmedi. esim de abim gelemicek nişana iznini düğüne saklayacak bankada işe yeni başladığı için iki kez izin alamaz haberin olsun dedi. ben de he okay dedim jdjdj bu kadarbence dalga geciyorsunuz abin ne iş yapıyor diye sorma gereğini duydunuz oda size bankada dedi ve hangi banka diye sormadınız öylemi
Ona göre insan gibi bir cevap verebilirdi sevgilisi.ya ama kız kardesi belki kötü bir puan almis ve bilinsin istemiyor. saygı duymak lazım