Bilmiyorum bilmemek canımı sıkıyor konuşmuyor benimle kendi hakkında çalışıyor o yüzden göz altları morarmış gibi düşünüyorum hiç böyle düşünmemiştimAllah korusun ama siz göz altları mor, gözleri kan çanağı gibi deyince aklıma ilk uyuşturucu geldi. Herhangi bir bağımlılığı olabilir
Kumar oynadığını zannetmiyorum parasal konularda her zaman birbirimize destek çıkarız ama diğer dediğin olmamasını umut ediyorumKumar oynamış batmış ya da madde kullanıyor olabilir
Madde kullanıyor olabilir.göz altları uykusuzlukdanmı olur desem mosmor gözler kan çanağı gibi kırmızı günden güne zayıflıyor
Başka bir şey olamazmı sizce böyl düşünmek istemiyorum hiç etrafımda buna benzer yaşayan birini görmedim internetten araştırmıştım bende şüphelendiğim için saldırganlık agresiflikde olması gerekmezmiMadde kullanıyor olabilir.
Benim de aklıma ilk bu geldi.Acaba zararlı bir madde mi kullanıyor?
Oldu ama çokca konuşmaya çalıştım ağzından tüy alamıyorum önceden öyle onu böyle çökecek bir hale getircek bir olayda olmadıkiNormalde neşeli hayat dolu olan bi adamın durduk yere böyle fiziksel ve ruhsal çökmesi hiç normal değil. Size ve ailesine anlatamadığına göre ya yanlış bir yola saptı ve anlatmaya çekiniyor ya da psikolojik sorunlar yaşıyor. Profesyonel desteğe ihtiyacı olabilir. Biraz daha konuşturmayı deneyin belki bir ipucu yakalarsınız. 4 yıldır sevgiliymişsiniz, önceden yaşadığı kötü bir travması falan olmuş muydu size ano
Şekerle hiç bir şekilde arası yok çayı bile şekersiz içer ama genellikle tuzlu şeyler yiyormadde kullanan tanıdıklarım oldugu icin belirtiler bana da madde gibi geldi. sekerli şeylerle arasi nasil? yine boyle oldugu bir donem ekler pasta falan alin. hayvan gibi hepsini yiyorsa kesin madde
Tahmin değil ki sadece defalarca günlerce konuştumTahminlerle bir yere varamazsın. Kendisiyle konuşman gerek.
"Zannetmiyorum" ile konu kapanıyor mu? Merakımdan sordumKumar oynadığını zannetmiyorum parasal konularda her zaman birbirimize destek çıkarız ama diğer dediğin olmamasını umut ediyorum
Zannetmiyorum konu kapanmaz tabide iç içe olduğumuz için biliyorum geçen hafta motor aldı kendine batsa nasıl alabilir ki"Zannetmiyorum" ile konu kapanıyor mu? Merakımdan sordum