Sevgilimin çökmesi

Sevgilimle lisenin başında tanıştık 4 yıla yakın bir zamandırda çıkıyoruz ikimizin birbirine güveni sevgisi tartışılmaz o benim için ben de onun için lakin son 3-4 aydır öyle mutsuz o kadar dalgın ve hayattan kopmuş gibi ki görmeniz lazım normalde mutlu eğlenceli yani ortama neşe katıyordu ama son zamanlar günden güne ya sanki gözlerimin içinde eriyor gülmüyor güldürmem imkansız buluiuyoruzda aslında ondada sıkıntı yok bana hiç bir şekilde kötü bir şeyi olmadı sorunun ne diye soruyorum bir şeyim yok diyor yakın arkadaşlarınada sordum 2-3 gün önce bize karşıda böyle diyor bizde bilmiyoruz diyorlar ailesiyle de tanışıyoruz normalde ben soracaktım dün bana kendi ablası kardeşimle kötü bir şey mi yaşadınız ben orada aklım durdu her zamanki gibi mesajlaşıyoruz samimiyeti aynı ama eskisi gibi değil tek bana olan bir şeyde değilsanki bir şeyler onun içini kemiriyor göz altları uykusuzlukdanmı olur desem mosmor gözler kan çanağı gibi kırmızı günden güne zayıflıyor üzülüyorum içim içimi yiyor her şey hakkınds konuşuyoruz ama dünyadan o kadar uzakki kendini unutmuş kötü bir şey mi yaşadı onuda bilmiyorum söylemiyor kendisi yok sanki ben görmemezlikten gelmeye hiç bir zaman kaçınmadım ona zarar verecek sevgisinr zarar verecek bir şeyde yapmadım aileside öyle arkadaşlarıda öyle ne olmuş olabilir nasıl konuşur bu hakkında benle akşam yine buluşcaz takılcaz artık kafası eğik yürüsün istemiyorum ne olabilir sorunu yani bir açıklaması olmasada bir tahmininiz var mı rica ediyorum
Madde kullanıyor olabilir mi ?

Ben dert anlatmayan erkeklere acimayi ve sorunlarini anlamak istemeyi lisede birakmistim ya. 😃 Genelde anlatilmayan dertlerinin altinda terk edilecek şeyler oluyor.
Mükemmelsiniz ya uzun zamandır hissedip ifade edemediğim bir şeydi. Keşke bende lisede farketseydim.

Sıkılmıştır sizden ve başkasından etkilenmeye başlamıştır onun suçluluğunu çekiyordur.
Lisenin başında tanışmışsınız zaten.

Şekerle hiç bir şekilde arası yok çayı bile şekersiz içer ama genellikle tuzlu şeyler yiyor
ben normalde nasildir demiyorum ki. al bir sekerli sey bak diyorum.
cevremde bir donem ot kullanam cok insan vardi. onlarin ortak ozelligi maddeden sonra ayi gibi sekerli seyler tuketmesiydi. hatta biri anlatmıştı evde tatli yokmus, bir butun ekmegin arasina toz seker dokup yemis.
saldırganlık agresiflikde olması gerekmezmi
yooo ulkede milyonlarca normal insan madde kullaniyor, cogu öğrenci- beyaz yakali falan. bazi insanlarsa sirf keyif icin iciyor. o agresif olan saldirgan,gaspci yankesici tayfasi genelde bagimli ya da kimyasal alanlar oluyor. benim madde kullanan cevremde agresif diyebilecegim belki birkac kisi vardi, saldirgan hic yoktu

X