İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin cinsel istekleri yüzünden ayrıldım :( yardım..
- Konu Sahibi aysuay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.
5 para etmez bu adamdan kurtulduğunuza sevinin. sizin değerlerinize saygı göstermeyen biriyle işiniz ne.
Son düzenleme:
- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
bence çok bencilce davranmış.. bunu istememek sızın en buyuk hakkınız eğer bunun yuzunden size telefonu kapat dıyorsa bende daha acmazdım zaten o telefonu...
ayrıca suan ona donersınız ıstedıklerını yapacaksınız gıbı algılayabılır... ben evlılık öncesı ılıskıye bırsey dıyemem kısının kendı kararı ama 4 aydır sevgılı oldugum adam zaten evlencez nolur bırlıkte olalım dıye yalvarsa acıkcası hıc ama hıııcc guvenemezdm ıstegım varsa da yapmazdım... ben sevgıyle bagdastıramıyorum cunku bu yapılanı..
ayrıca suan ona donersınız ıstedıklerını yapacaksınız gıbı algılayabılır... ben evlılık öncesı ılıskıye bırsey dıyemem kısının kendı kararı ama 4 aydır sevgılı oldugum adam zaten evlencez nolur bırlıkte olalım dıye yalvarsa acıkcası hıc ama hıııcc guvenemezdm ıstegım varsa da yapmazdım... ben sevgıyle bagdastıramıyorum cunku bu yapılanı..
Sizi üzmek istemem ama amacı sadece o yönde gibi geldi bana. Belki gerçekten size bir şeyler hissediyordu ama bazı erkekler için cinsellik çok ön planda oluyor malesef. Bu durum da size uymamış. Ayrılmanız en hayırlısı gibi. Dönse bile bir süre düzelir yine tekrar eskiye döner gibi geliyor bana.
Bu çok özel bir konu, öyle eşe dosta anlatılıp rahatlanacak bir konuda değil. İyi ki KK var iyi varsınız. Yazmak bile çok iyi geldi içimi ferahlattı. Her yazdığımda ve her yazdıklarınızda üstümden yük kalkıyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten düşününce ucuz kurtulmuşum, böyle ona inanıp gerçekten birlikte olsaydım işte asıl acıyı ozaman çekerdim.
- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi.
Garantisi var mı ? Hayır yok..
Siz cinsel birliktelik yaşamak istemediğinizi açıkca ifade etmişsiniz.
Eğer çok sevdiğini söyleyen adam ; beklemesini de bilmeli. Sizin fikirlerine saygı duymalı, size bir takım şartlar koymamalı..
Veya bu tarz baskılarda bulunmamalı..
- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
İsabetli ve güzel bir karar vermişsinizŞimdi sildim, facemden, telimden, onla ilgili ne var ne yoksa sildim. Beni cinsel tatmini için kullanmayı düşünen, beni buna zorlayan, istediği cevabı alamayınca benden uzaklaşan birinin hayatımda yeri yok
sapıkmış boş veriyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. Görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. Tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.
Ben olsam senin tersine de düzüne de başlarım he derdim.
4 ayda yatak muhabbetine geçmiş.
Hadi çok arzuladı desek üstüne bi'de ayrılırsak... diye başlayan cümleler...
Yani şair burada diyo ki; ben seninle her türlü cinsel tatminimi yaparım sonra da kafama estiğinde de püfff kanat çırpar uçar giderim. Acaba başıma dert olur musun sonra
Topuklarını vura vura kaç bu adamdan yoksa koca bi'pişmanlığın olacak.
4 ayda yatak muhabbetine geçmiş.
Hadi çok arzuladı desek üstüne bi'de ayrılırsak... diye başlayan cümleler...
Yani şair burada diyo ki; ben seninle her türlü cinsel tatminimi yaparım sonra da kafama estiğinde de püfff kanat çırpar uçar giderim. Acaba başıma dert olur musun sonra
Topuklarını vura vura kaç bu adamdan yoksa koca bi'pişmanlığın olacak.
- 1 Temmuz 2013
- 345
- 23
- 318
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34