Sevgilimin Bakış Açısı

Kendi ailesinde var demekki bu durumlar. Yoksa niye desin. Diğer ihtimal de kendisi akrabalarına o gözle bakıyordur.

Kendi kiz kardesi sizin evinizde kalamaz yani o da abi ya hani onuda sor bakalım.

Erkek arkadaşınıza ay çüş. Yuh diyorum.

Fakat benim ailemde ensest yok ne demek onu da anlamadım. Zaten ensest çok nadir rastlanan bir durum olması gerekir, ayrıca olsa da bilmemeniz bilmenizden çok daha olası.

Valla ben de sıcak bakmıyorum.ne gerek var ki? Koskoca insansınız.

İnanın bende şaşırdım. Böyle demesine.
şaşırmayıp direkt nasıl tepki vermezsiniz

sizde hak verir gibisiniz kusura bakmayın ama yok damat kv olayını örnek göstererek

onlar ahlaksız pislik insanlar siz öyle misiniz? değilsiniz o zaman sorun yok

herifin de (sizinkinin) tıyneti bozuk olan bu

Kişi kendinden bilir işi.
Sevgiliniz hem sapık hem de ahlaksız demek ki. Uzaklaşın.
Gündemdeki alt kültür insanımsılarını kendinize kriter belirlemeyin,belirleyenle de görüşmeyin.

Kuzenden kıskanan duydum da dayı,amca,erkek kardeş ilk defa duydum. Hangi ormanda buldunuz bilmiyorum ama bence geri bırakın.

O an ne diyosun lan sen demeyen bir de gündeme bakıp adama hak verir gibi konuşan birine boşuna yorum yapıyorsunuz açıkçası. Kendi içinde hazmetmis bile burdan da belki destekleyici yorum alırım diye düşünmüştür. Adamda falsodan bol bisey yok ama devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…