- 21 Kasım 2017
- 28.504
- 123.589
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Sen ne tepki verdin?Daha yeni tanıştık.Ciddi düşünüyorum diyemem çünkü sütten ağzım çok yandı. Bensiz yatılı gidemezsin diyor.
Konu sahibi bu çocukla devam ederse hatta evlilik yoluna girerse zaten konu sahibi çöp atmaya bile gidemeyecek ki. Herifin kafa yapısı belli. Ve bu düşüncelerden bile kendisinin ensest meraklısı olduğu belli aile içerisinde böyle durumları var kendisi farklı gözle bakıyor ailesine yoksa hiçbir insan bu şekilde düşünemez. Konu sahibi 1 hafta önce farklı bir konu açmış sanırım o çocuk bu çocuk. İlk buluşmada bile açık havada çekirdek çitleyelim diyen birisi.iyi, sokakta da bi sürü it kopuk sapık tecavüzcü katil var
kilitlesin üstünüze kapıyı evden de çıkmayın madem
bir de erkek kardeşiniz yok bile ama "olsaymış gidemezmişsiniz" bu eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bile yani, neler geçiyorsa kafasından adamın olmayan ekrek kardeşin derdine düşmüş....
bunlar normal kafalar değil. bakın yarın bir gün bi ortamda akrabanızla normal konuşursunuz, hatta Allah göstermesin şakalaşırsınız filan mazallah (!) adam kafasında kurar size eziyet eder. çekilecek dert değil bu.
Migrenimsi inan benimde aklımdan geçti.Ben muhafazakar aileden geliyorum ama ben mesela teyzemlere kalmaya giderim.Arada sırada. Benden 5 yaş küçük erkek kuzenim var.Daha birgün başıma kötü birşey gelmedi. Kızkardeşinin odasında uyudum hep.Kişi kendinden bilir işi.
Şimdi tanımış oldunuz işte.Daha yeni tanıştık.Ciddi düşünüyorum diyemem çünkü sütten ağzım çok yandı. Bensiz yatılı gidemezsin diyor.
Ben böyle bir herifi arkadaş olarak bile görmem . Adam sana açık açık " her an namussuzluk yapabilirsin" diyor. Ailenin tüm erkeklerine sapık gözüyle bakıyor. Bilgin olsun.Daha yeni tanıştık.Ciddi düşünüyorum diyemem çünkü sütten ağzım çok yandı. Bensiz yatılı gidemezsin diyor.
Ben şuan babamla tanistirmadim onu. Sadece muhabbet ediyoruz zaten çoğu zaman.Şimdi tanımış oldunuz işte.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
benim eşiyle evlenirkenBen olmadan gidemezsin dedi.
Aynı isyerindeyiz. Beni iş arkadaşı abiden kiskanmiyor mesela.Sen ağırbaşlısin diyor. Sadece bu sözleri garibime gitti.Ben böyle bir herifi arkadaş olarak bile görmem . Adam sana açık açık " her an namussuzluk yapabilirsin" diyor. Ailenin tüm erkeklerine sapık gözüyle bakıyor. Bilgin olsun.
Bu saatten sonra ilişkine devam edersen senin de onun pis zihniyetinden bir farkın kalmaz.
Sana onu sormuyor. Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun diyor. Tanımışsın çünkü artık.Ben şuan babamla tanistirmadim onu. Sadece muhabbet ediyoruz zaten çoğu zaman.
O abinin ahı gidip vahı kalmıştır. O yüzden kıskanmıyordur.Aynı isyerindeyiz. Beni iş arkadaşı abiden kiskanmiyor mesela.Sen ağırbaşlısin diyor. Sadece bu sözleri garibime gitti.
muhafazakar mahalleden...Sen bu adamları nerden buluyosun ya
O size bunları söylerken siz ne yaptınız? gündeme bakıp derken? Onun söylediğini onayladınız mı yani?Bugün güldük eğlendik. Neyse sohbet ederken dayı amca vs.Erkek kardeşin olsaydı evlerine kalmaya gidemezsin bensiz. Dünyanın binbir türlü hali var.İyiniyetle olmuyor bunlar dedi.
Hatta benim ailemde ensest yok demeyi dahi düşündüm.Dayim var benden 9 yaş büyük gelip yanaklarımi sıkar.Sarilir.Onlari bile normal bulmuyormuş beyefendi.
Gündeme bakıyorum kayınvalide damadindan hamile kalıyor.(Allah Korusun.)
Amcalarım soğuktur ama dayılarım öyle değil özellikle küçük olan bu kişi hakkında ne düşünmeliyim.
He tamam o zaman, Allah razı olsun. Başınıza bekçi lazım çünkü, onsuz olduğunuz an dayınızla falan neler yaparsınız mazallah.....Ben olmadan gidemezsin dedi.
Bu sapık zihniyetinle sen ne biçim şeyler yakıştırıyorsun deyip orada şutlaması gerekirken nuranka kızımız bununla da ciddi düşünmeye devam ededursun, babasıyla bunu da tanıştırır yakındamuhafazakar mahalleden...
yani tatil matil için "bensiz gidemezsin" diyen çok bu mahallede. hatta siyasete girmeyeyim de neden ekrem imamoğlunun yok uğur dündarın filan eşlerinin yurtdışı tatile (tek veya kız kıza) gitmelerini sürekli dillerine doluyorlar, sanıyorsunuz? böyle bir takıntı var o mahallede.
ama "dayın sana teavüz edebilir" diye akrabalarına gitmesine izin vermemek daha bi başka bir şey, ayrı bir zihin pisliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?