Sevgilimin Bakış Açısı

Bence çok sorunlu tıp bu kişiyle sakın ciddi ilişki düşünme bu kiskanclikta deil level atlamış böyle bı insanla geçim olmaz kardeş adı üstünde aynı ana babadan okadarinada pes zihniyet meselesi bence

Beyniyle değil ç.küyle düşünen bir sapkın daha, belediye bunları ayıklayıp rehabilite falan etse keşke. Arkadaşım sen derhal uzaklaş bu sapıktan çünkü bu zihniyetteki biri yarın bir gün senin kız kardeşine kuzenine arkadaşına falan göz diker Allah korusun.

Bu adam dışarıda oturup kola çekirdek keyfi yapalım diyen adam mı
Yapmayın yahu, bu adam orada bile ofsayttı. İlk buluşmada kola çekirdek keyfi diyordu. Bir de bu oldu nur topu gibi.
Bu adamdan olmaz. Zihniyeti leş çünkü. Tamam devir kötü, ensest ilişkiler çok arttı, iğrençlikler diz boyu da kardeşten bahsediyoruz be abi! O kadar da değil. Herkeste kötü zihniyette olacak diye bir durum yok. Bunu direk böyle söyleyen adamın da o zihniyetteki insandan farkı yoktur benim gözümde. İleride evlenirseniz hiçbir yere kendi olmadan göndermez de sizi. Ayrılın diyeceğim de dinlemeyeceksiniz muhtemelen. Diğer konuda buradaki kadınlar uyarıları yapmışlardı.

Bu dağ ayısı sapığa hala sevgilim mi diyorsun?

Ayol soruyor musun bir de ? Aklı olan 'ne demek kardeş??????' der . Kendisinin kız kardeşi var mıymış hayırdır kendi kız kardeşine mi yan gözle bakıyor bu nasıl bir insanlık.

Çüş denir ne denecek, hadsiz de denebilir.

Sapkın zihniyeti var. Böyle bir şey aklına geliyorsa asıl kendinde bir şeyler vardır. Bana sevgilim öyle bir şey dese kafa göz dalar bir turda babama söylerim o dalar.

bu o kişi mi? ben sanıyorum ki burada tavsiye verdiğimiz insanlar doğru kararlar alıp ayrılıyor. Fiyasko konularla geri dönüyorlar.

Iyy sapık resmen adam ya, demek ki kendisi öyle akrabasından yeğeninden yengesinden tahrik oluyor ki öyle uyarıda bulunuyor. Kardeşten ötesi varmıdır ya kardeş yani aynı ana rahminde aynı göğüste büyümüşsünüz ne demek kalamazsın, böyle bi laf altında nasıl kaldınız yada soğumadınız oda ayrı.
Dayı amca yenge yeğen vs bunlara yan gözle bakan adam değildir. Üç beş tane kanı bozuk tüm topluma mal edilemez.

Ayy cidden öyle ya. Ben artık gündelik hayatta çok fazla stereotipin olduğunu düşünüyorum, önceden öyle düşünmezdim.

Konu sahibine farklı bir konuda da ''bu adam ile olmaz'' demişler fakat kendi bildiğini okumuş. Şuanki yorumlarına bakacak olursam konu sahibinde gram soğuma yok ilişkisine devam eder o yüzden yorum yapmayı bıraktım ben. Adam böyle bir şey dedikten sonra konu sahibi de gündemde ki konulara bakmış damadın kayınvalidesi ile olması vs. O da içten içe hak vermiş demek ki. Ayrılacak insan o dakika ayrılır daha yüzüne bakmazdı. Tencere kapak misali olduklarını düşünüyorum.

Kendi düşen ağlamaz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…