- 1 Mayıs 2020
- 279
- 348
- 53
- Konu Sahibi orangeflower
-
Adam evlenmis boşanmiş mi? Orayi kaçırmışımBu arada sen merak etme arada başkaları da oluyor o sebepsiz uzaklasmiyor sen giderken o dönüyordu yavrum sana yakalanması sence mümkün mü
Cesaretin varsa sen onu bir de ayrıldığı esine sor :) genelleme yapmıyorum ama yüzde 90 i için diyorum ki iyi bir şey olsa karısı bosamazdi iki iki dört
ilişkimin başında aniden hararetlenen bir kavga geçmişti aramızda ki normalde hiç kavga boyutuna gelmeyiz bile. ikimiz de şok geçirip ne oldu öyle yav diyerek ne olmuş olabileceğini konuşmuştuk. gerginliğin pik yaptığı yerde sakinleşmiştik çünkü üzülmüştük birbirimize ters davranmamıza. ben ayrılmaya çalışmıştım ondan yine en başında, çünkü bir ilişkiye adapte olamıyordum bazı yaşadıklarımdan sonra. sonuç olarak ayrılmadık ve bugüne dek yaşadığımız en güvenli bağlandığımız ilişkiyi inşa ettik. buradaki herkes elbette tanımadığı insanlar hakkında genellemeler yaparak ve konu sahibinin verdiği detay kadarıyla yorum yapabilir. ki haklılık payı da vardır çoğunun çünkü kendi tecrübeleri öyle söylüyordur ama bazen de bir istisna olur, özgür irade konuşur ve insanlar başka bir şeyi tercih eder. o istisna karşılıklı emek, dürüst iletişim ve sevgi istiyor olabilir. bunu geçen gün onunla da konuşmuştuk, belki sen ya da ben o zamanlar foruma veya arkadaşlara birbirimizden bahsetsek bize gelecek haklı tavsiyeler belliydi ama öyle olmadı dedim. bu geçen yine burada bir konuyu okurken aklıma düşünce garip geldi bana. sebebi karşılıklı emek verilmiş olması ve benim sorunumu ona yüklemeden kendim çözmüş olmam. onun da benim sorunumu kişisel algılamayıp bana sevgi ve sabırla yaklaşmış olması.istemediğini söylediğinde, biz iş yerinde tartışmıştık sonra ben de kitap fırlattım ona doğru o da çok sinirlendi ben bir anda parladım falan dedim ama şu an çok gerginiz sonrasında konuşalım dedi. üstüne gittim akşam konuşmak istedim, bana biraz müsaade et çalışmam lazım dedi ben de belki de bu bir işarettir deyip konuyu ayrılığa getirdim o da tamam sen bilirsin dedi, aslında amacım o değildi sadece kaygıdan öyle davrandım.
o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İ
34 yasinda adam, ise alkollu geliyor ve sorumsuzlugunu ailesinin arkasinda durmamasina mi atiyor.tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor.
Aslında ne yapman gerektiği çok açık. Adam her özelliğiyle ben sana göre değilim diye bağırıyor resmen. Ama işte insan sevince kafasında hep karşısındaki insanı ve davranışlarını aklamaya çalışıyor. Sevgiliyken böyle olan evlendiğinde, cicim ayları geçtiğinde , iş ev çoluk çocuk stresi yaşadığında ne yapacak sence ? İçmeye devam edecek. Değiştiririm diye düşünme, her kadın bu hatayı yapıp evleniyor ama sonuç hüsran oluyor genelde. Ama dedim ya insanlar seni ne kadar uyarırsa uyarsın sen sevdiğin sürece onu iyileştirebileceğine inanacaksın. Ama ilişki devam edince ne olacak biliyor musun, sen kendini tanıyamayacaksın. Öfkeli , huzursuz , karşındaki insana kitap fırlatacak hale geleceksin. Sonra da dönüp sana sen problemlisin diyecek.Merhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.
Bana pek güven vermedi hakınızda hayırlısıAşık olduk birbirimize o yüzden de size danışmaya karar verdim, aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli dikkat etmek zorundayız hatta dışarda bile birisi görür diye el ele tutuşamıyoruz geç saat değilse. Sadece sorunları olduğunda içiyor onu da benimle beraber olduktan sonra azalttı zaten
Aynen, ikizler burcu olduğu için böyle davranıyor, aslında şeker gibi adam. Sakın bırakma, daha iyisini bulamazsınMerhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.
Büyümeni ve gerçek dünyaya dönmeni öneririm. Rehabilitasyon merkezi misyonunu bir kenara bırakmanı öneririm. Kendine eş seçemediğin belli en azından çocuklarının nasıl bir babaları olmasını isterdin bunu bir düşünmeni öneririm. Ayrıca gurur seviyeni seni istemediğini söyleyen birinin yanında bir saniye daha durmayacak seviyeye getirmeni öneririm.Ne yapmamı önerirsiniz
Kusura bakma ama daha 1.5aylık bir ilişki her şey çok daha heyacanlı olması gerekirken uğraştığın sorunlara bakMerhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.
İlk fırsatta sizi gözden çıkaran adam için mi soruyorsunuz, ne yapmam gerekir diye?Merhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.
hayır daha önce evlenmemişAdam evlenmis boşanmiş mi? Orayi kaçırmışım
ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor.
o müdür olduğu için işi çok stressli o yüzden bazen çok geriliyor.
karşımdaki adam da oldukça zeki, yakışıklı ve sorumluluk almayı bilen biri.
kalbimi kırdığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?