Sevgilimin aşırı odunsu davranışları

büyümeden talip olmuşsun adama.büyümesine musaade et.kendi aranızda yüzük takmalar felan zaten çok çocukça
Aynı fikirdeyim. Aileler tanışmadan etmeden yüzük takmak çok komik duruyor.
Benim işyerimde vardı böyle birtane.
Kız arkadaşının doğumgünü ya da sevgilililer günü yaklaşınca kavga çıkarırdı,küserdi.
2 yıl sürdü o ilişki.
Aman Allahım evlerden ırak öylesi .

Çiçek büyütmek daha kolay
Doğru valla haklısın Çiçeğe vakti gelince suyunu veriyosun hoooop bitti gitttiiii bi daha bi şey yapmana gerek kalmıyor. Ama erkekler öyle mi anacım? Ne yaparsan yap yaptıklarının %1 karşılığını ya alıyosun ya alamıyosun. Gerçi benim pek bi şey yaptığımda yok ya olsun Lafın gelişi olarak söylediydim

Bak canım bir insan düşünmeyebilir ama sen sonradan konuyu açınca kırıldım deyince hemen eyvah sevdigimi kırmışım telafi etmem lazım diye sonradan bile olsa gönlünü alması gerekirdi. Ve biliyo musun .... Senin kırılmanı önemsemeyen biriyle hayat geçmez. Salla başından defolsun gitsin. Sevdiginin kırıklıklarını önemsemeyen erkek sevmiyordur bunu bil. Onun seviyorum dedigine inanma. Emin ol senden iyisini bulamayacağı için seni seviyordur. Başıma böyle bi tip gelmişti zamanında def ettim. Benim için sevgi ağızda değil icraattedir. Şimdi esimle binler şükür cok mutluyum.

Bir ya da odunluk derecesine göre birkaç kere yırtıyorsun bunun ağzını yüzünü ama şiddetle değil tabi sözle,sonra düzeliyor.Düzelmezse hiç beklentiye girme,gireceksen de evlenme.

Ben her özel günleri fazla önemsemem. Diğer sıradan günleri unutsa eşim sorun etmem ama doğum günü ve evlilik yıldönümü farklı oluyor. Maddiyat önemli değil ama hatırlanmak önemsenmek mutlu ediyor insanı. Sağ olsun eşim düşünceli bu konularda. Nişanlıyken doğum günümde iş yerime gül balon ve çikolata yollamıştı. Akşam da evi süslemiş pasta hediye falan almış. İnsanın içinden gelmesi lazım.

Aynı fikirdeyim. Aileler tanışmadan etmeden yüzük takmak çok komik duruyor.

Aman Allahım evlerden ırak öylesi .
Keşke herkesin ailesi baskıcı olmasa. Eğer tanışırlarsa bizi hemen evlendirmeye kalkarlar. Kendi ailemin huyunu biliyorum. Adamın işi yok gücü yok, okulunun bitmesini beklerken kendi aramızda yüzük taktık. Size çocukça gelebilir elbet, ama herkesin ailesi aynı olmuyor. Bdn istemez miyim aileler tanışsın

Ama ailelerin bilmediği bir yuzugun anlami olmaz ki. Birak okulunu bitirsin , isini bulsun. Sen buyutme onu kendisi buyusun.

Demek ki birbirinize uygun değilsiniz.Üniversite çağındaki bir çocuğun evlilik düşünmesi çok çok erken.

Demek ki birbirinize uygun değilsiniz.Üniversite çağındaki bir çocuğun evlilik düşünmesi çok çok erken.
Kendisi 25 yaşında ve bu zamana kadar okulunu uzatmış. Hani çocukta değil ki. Ondan 2 yaş küçüğüm ama ondan daha olgun düşünüyorum ben. Sanırım erkeklerin geç olgunlaştığı doğru.

Yani en azından şimdi yap nebilim evlendikten sonra azalt ve açıkla ben odunsal takılmayı seviyorum de
Açıklama yapsa azbuçuk insan katlanır o ne öyle ''yine başladık'' !!
Adam sıkıntıya konuşmayada gelmiyor yani...

Kendisi 25 yaşında ve bu zamana kadar okulunu uzatmış. Hani çocukta değil ki. Ondan 2 yaş küçüğüm ama ondan daha olgun düşünüyorum ben. Sanırım erkeklerin geç olgunlaştığı doğru.
Mesela okulu neden uzatmış ? Erkeklerin istikrarlı olması çok önemli bence. Dikiş tutturamıyor mu yoksa bu çocuk? Elini attığı işi yarım mı bırakıyor? Sana eş çocuklarına baba olabilecek yapıda mı? Hobaa evlenilmez ki tanımak lazım.

Okulu kendi aylaklığı yüzünden uzattı. Şimdi dr bitirmek için uğraşıyor. Aslında çevresi yüzünden uzatmış, yok derslere girmemeler yok arkadaşları zaten tam bşr sorun bunun. Tuhaf insanlar. Biraz benimki de saf, gel okula gitmeyelim deseler o gün hobaa gitmiyor. Ama beni tanıdıktan sonra değişti. Okuluna asılıyor şimdi önem veriyor. Tabii yumurta kapıya dayanınca olmuyor bazı şeyler

İnsanlar değişebilir tabii. Umarım olumlu yönde olmuştur sende üzülmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…