- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
Yess ay em di körükYangına körük he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yess ay em di körükYangına körük he
bunlari soyle arkadasina ben bunlardan hoslaniyorum mutlu oluyorum de konusmadiktan sonra neyi isteyip istemedigini bilemez..ablacım haklısın, ben gerçekten çiçeğinde ya da hediyesinde değilim, değer gördüğümü bilmek istedim, brde özel bir gün olunca. Ben annemden babamdan böyle görmedim, babam her özel günde ufacıkta olsa bir çiçek koparıp anneme getirir. Bu tarz yetiştirildiğim için kırılgan ve ince bir ruhum var sanırım...
canim bizde annemizden babamizdan neler gorduk este gormedikablacım haklısın, ben gerçekten çiçeğinde ya da hediyesinde değilim, değer gördüğümü bilmek istedim, brde özel bir gün olunca. Ben annemden babamdan böyle görmedim, babam her özel günde ufacıkta olsa bir çiçek koparıp anneme getirir. Bu tarz yetiştirildiğim için kırılgan ve ince bir ruhum var sanırım...
Simdiden bu kadar sikayet ettigin odunsu hareketler evlenince katlanacak, bu sebepten dolayi sen simdiden yol ver ona cunku simdiden bununla omur gecermi hesabi yapiyorsun, yuzul atmak bosanmaktan iyidir, bir de evlenmek icin iliskinin suresinin cok da onemli olmadigini, ciftlerin uyumlu olmasinin daha onemli oldugunu dusunuyorum, sonra 6 aylik evliyim mutsuzum, daha sorunlarimiz balayida basladi diye konu acarsin benden demesişunu düzeltmek istiyorum, kavgayı o çıkarmamıştı, ikimiz de suçluyduk ama insan kavga da olsa bir mesaj atardı doğum günüm için şahsen kavgayı o bile çıkarsa onun doğum günü olsa ben yine mesaj atar ve arardım. Hiçbir özel günde böyle ince düşünmüşlüğü yoktur,
Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük taktık. Sözlüm üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü bir kadın asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki?
Kötü bir durum gerçektenAklıma kendim geldi. .bu sene bizde kavga ettik doğum günümde ve bi mesajını bekledim ama yok..hayret ettim nasıl atmaz nasıl olabilir diye kutlamadi. Sonra hediye fln aldı ama bi etkisi olmuyo... Yapıları böyle canım yapılabilecek birsey yok..ama çok soğutan bi hareket. Hala aklıma geldikçe üzülürüm
Kendi aramızda sayılır ama aileler biliyor. Okulunu bitirince nişan yapacağız.Yüzükler kendi aranızda mı takıldı
YapmayınKendi aramızda sayılır ama aileler biliyor. Okulunu bitirince nişan yapacağız.
Banada yollar mısın?Ben sana bir çiçek yollayayım
Sen bu kalası bırak
Anlaştık mı ?
Herkese yollamamBanada yollar mısın?