• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin aşırı odunsu davranışları

Valla söyle gitsin.. :KK46:Ne kaybedicen düşünemeyen o almayan o Erkek olan o ! Bazı insanları ittirmessen gerçekten bişi yapacakları yokkk :sinirli:

bu
ablacım haklısın, ben gerçekten çiçeğinde ya da hediyesinde değilim, değer gördüğümü bilmek istedim, brde özel bir gün olunca. Ben annemden babamdan böyle görmedim, babam her özel günde ufacıkta olsa bir çiçek koparıp anneme getirir. Bu tarz yetiştirildiğim için kırılgan ve ince bir ruhum var sanırım...
bunlari soyle arkadasina ben bunlardan hoslaniyorum mutlu oluyorum de konusmadiktan sonra neyi isteyip istemedigini bilemez..

ablacım haklısın, ben gerçekten çiçeğinde ya da hediyesinde değilim, değer gördüğümü bilmek istedim, brde özel bir gün olunca. Ben annemden babamdan böyle görmedim, babam her özel günde ufacıkta olsa bir çiçek koparıp anneme getirir. Bu tarz yetiştirildiğim için kırılgan ve ince bir ruhum var sanırım...
canim bizde annemizden babamizdan neler gorduk este gormedik
annemizden babamizdan neler gormedik este gorduk..
herkesin buyudugu ortamlar farkli iste...

şunu düzeltmek istiyorum, kavgayı o çıkarmamıştı, ikimiz de suçluyduk ama insan kavga da olsa bir mesaj atardı doğum günüm için :KK43: şahsen kavgayı o bile çıkarsa onun doğum günü olsa ben yine mesaj atar ve arardım. Hiçbir özel günde böyle ince düşünmüşlüğü yoktur,
Simdiden bu kadar sikayet ettigin odunsu hareketler evlenince katlanacak, bu sebepten dolayi sen simdiden yol ver ona cunku simdiden bununla omur gecermi hesabi yapiyorsun, yuzul atmak bosanmaktan iyidir, bir de evlenmek icin iliskinin suresinin cok da onemli olmadigini, ciftlerin uyumlu olmasinin daha onemli oldugunu dusunuyorum, sonra 6 aylik evliyim mutsuzum, daha sorunlarimiz balayida basladi diye konu acarsin benden demesi

İmrenmeyeceksiniz kibar,düşünceli sevgiliye sahip insanlara..gidip kendinize kibar,düşünceli,size değer veren sevgili seçeceksiniz..bundan kader olarak bahsediyor kk daki çok kadın..bunu seçmek sizin elinizde..bu sevgiliyi seçen,nişanlanan,şuan yaşadıklarınızı kabul eden ve dolayısıyla evlenince yaşadıklarınızı kabul edecek olan yine sizsiniz

Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük taktık. Sözlüm üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı :KK43: sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü bir kadın asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki? :KK43:

ozle hediyeler mektuplar beklemek erkekler icin biraz fala olabilir bazen ama sevgililikte tek bir cicek bile almayan adam??? bilemedim dogrusu.
tek derdi burya idare edilir ama baska sorunlarda baska odunlukla ozellikle varsa iyice bir dusun derim.

Karakteri değişmez ki artık,değişemez yani.Ya böyle kabul edeceksin,ya da bitireceksin.
Açıkcası ben de doğum günlerine çok önem veririm,sevdiğim kişi unutsaydı veya sonradan kutlamasaydı çok bozulurdum

Aklıma kendim geldi. .bu sene bizde kavga ettik doğum günümde ve bi mesajını bekledim ama yok..hayret ettim nasıl atmaz nasıl olabilir diye kutlamadi. Sonra hediye fln aldı ama bi etkisi olmuyo... Yapıları böyle canım yapılabilecek birsey yok..ama çok soğutan bi hareket. Hala aklıma geldikçe üzülürüm

Aklıma kendim geldi. .bu sene bizde kavga ettik doğum günümde ve bi mesajını bekledim ama yok..hayret ettim nasıl atmaz nasıl olabilir diye kutlamadi. Sonra hediye fln aldı ama bi etkisi olmuyo... Yapıları böyle canım yapılabilecek birsey yok..ama çok soğutan bi hareket. Hala aklıma geldikçe üzülürüm
Kötü bir durum gerçekten :(

annemin okul arkadasinin muzip bir anisi vardir:

bu teyzecik genc bir fakulte ogrencisi iken, esi ile evlenir. Dogum gununde esi elinde bir demek maydanoz ile gelir eve. Teyzecige de soyle der tebessumle:

- sen bitkileri seviyorsun diye sana maydanoz aldim geldim.

Teyzecik:

- canim ne geregi vardi, tesekkur ederim. Bizim evde bir adet hiyar vardi zaten.

isin ozune donersek Feeling90 Feeling90

ya lale acmalidir gogsumuzde yahut gul nezaketinde bir erkek olmak icin cok firin ekmek yemek gerek. tecrube gerek.

Bnm bildigim doğum günü kandil bayram barışmak için fırsat günleridir bahane edilip..Hele ki senin doğum gününde bide...Gelişme kısmını uzatmana gerek yok bence bu iliski de sonuca hemen geçmelisin.
Eşim operasyondayken doğum günümde bana çiçek yollamisti o ortamda düşünüp bunu yapması beni inanılmaz mutlu etti.
Bu tarz bi mutluluğu ben ve bir çok kadın yaşarken senn de yaşamaya hakkın var öyle dgl mi?

Düzgünce gelip özür dileyip kutlayana kadar konuşma. Her kadın önem verir bence vermem diyen adamı kaybetmemek icin kendini kandırıyordur.

Duzelmedikten sonra napican ki nişan yapip. Piyasada öyle ayı çok var illa ki bulursun en gobeklisinden.

Back