• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin aşırı odunsu davranışları

Feeling90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
12
7
1
Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük takmıştık. Kendisi üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı :KK43: sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü biri asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki? :KK43:

Son düzenleme:
Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük taktık. Sözlüm üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı :KK43: sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü bir kadın asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki? :KK43:
Canim senin'ki odunluktan cikmiş sanirim
Kütük'sü bir yapisi var kanimca :)

Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük taktık. Sözlüm üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı :KK43: sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü bir kadın asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki? :KK43:
büyümeden talip olmuşsun adama.büyümesine musaade et.kendi aranızda yüzük takmalar felan zaten çok çocukça

Tabiiki sevgilinin ve simdilerde sözlünün huyunu sen daha iyi bilirsin.

Ama evlenmeden omcr cok dikkat etmek gerekir. Ben nasil huyda bir adamla bir ömür gecirebilirim diye. Sana gore sözlünün boyle davrnislarina tahamul edemeyecegine inaniyorsan iyi düşün. Ama edebilirim diyorsan secim senin.

Kadin naziktir kirilgandir. Ince davranmak lazim. Simdiden öf başladık yine diyorsa her sikayetin onun gözüne batacak gonul alamak telasinda olacagina.

Bence etmez.
Benim erkek arkadaşım olabilecek kapasitesi yok kendisinin.
Siz söz yapmışınız,hayırlı olsun inşallah.

şunu düzeltmek istiyorum, kavgayı o çıkarmamıştı, ikimiz de suçluyduk ama insan kavga da olsa bir mesaj atardı doğum günüm için :( şahsen kavgayı o bile çıkarsa onun doğum günü olsa ben yine mesaj atar ve arardım. Hiçbir özel günde böyle ince düşünmüşlüğü yoktur,

Burda bi çok konu okuyoruz sevgiliyken böyle yapmıştı, evlenince daha beteri oldu tarzı konular. O yüzden illa doğum gününde değil ama diğer günlerde de hediye almıyosa evlenincede öyle olacaktır. Ben olsam bende ona hediye almam

hikayemi anlatayim sana..
esimle nisanliydim.isyerine ziyarete gittim.masanin ustunde beyaz mis gibi kokan bir sumbul..nasil guzelmi dedi kokladim cok guzel dedim.hee ben saf bana aldi saniyorum.isyerine almis.. anasina da almis.insan tazecik nisanlisina almazmi almamis iste.kapidan cikiyorum simdi getirir diyom hee cok beklersin sen..

simdi nemi oldu.evliyim yaklasik 4 senedir..evim bahcem cicekten gecilmiyor..alma artik diyorum..azaltti..merakida var.
arada basina kalkiyom niye bana vermedin diye hic aklima gelmedi diyor.. tovbee..ama benim icimde kalmis bikere....onemli olan cicek degil deger gormekti benim icin..
almayan sonrada alabiliyor..on yargili olma..

hikayemi anlatayim sana..
esimle nisanliydim.isyerine ziyarete gittim.masanin ustunde beyaz mis gibi kokan bir sumbul..nasil guzelmi dedi kokladim cok guzel dedim.hee ben saf bana aldi saniyorum.isyerine almis.. anasina da almis.insan tazecik nisanlisina almazmi almamis iste.kapidan cikiyorum simdi getirir diyom hee cok beklersin sen..

simdi nemi oldu.evliyim yaklasik 4 senedir..evim bahcem cicekten gecilmiyor..alma artik diyorum..azaltti..merakida var.
arada basina kalkiyom niye bana vermedin diye hic aklima gelmedi diyor.. tovbee..ama benim icimde kalmis bikere....onemli olan cicek degil deger gormekti benim icin..
almayan sonrada alabiliyor..on yargili olma..

ablacım haklısın, ben gerçekten çiçeğinde ya da hediyesinde değilim, değer gördüğümü bilmek istedim, brde özel bir gün olunca. Ben annemden babamdan böyle görmedim, babam her özel günde ufacıkta olsa bir çiçek koparıp anneme getirir. Bu tarz yetiştirildiğim için kırılgan ve ince bir ruhum var sanırım...

Adam universiteye gidiyormus
Bir eli yagda bir eli baldadir onun
Sen de burda bekle dur cicek gelecek diye heheyt

Back