- 10 Mayıs 2016
- 12
- 7
- 1
Merhabalar. Öncelikle konuya nereden başlasam bilemiyorum. 1.5 yıllık bir ilişkim var ve geçen aylarda yüzük takmıştık. Kendisi üniversiteye gidiyor. Doğum günümden bir kaç gün öncesi biz bununla tartışmıştık saçma sapan bir konudan. İnat edip ikimizde yazmadık. Doğum günüm gelip çattı ve o benim doğum günümü bile kutlamadı sonra aramız düzeldi tabii, bana sürekli sana şunu alacağım bunu dedi ve doğum günü hediyesi bile almadı. Bakın ben maddiyat düşkünü biri asla değilim. İşin hediyesinde hiç değilim. Ben bekledim ki, bir mektup yazsın ya da o gün güzel bir mesaj atsın ya da arasın. Hiçbirini yapmadı. Bu konuyu yüzüne vurdum. Beni hatırlamadın dedim o ise "yine başladık" tarzında cümleler kurdu. Sevgili hemcinslerim size soruyorum ben çok mu şey istiyorum. Onu hediyelere boğmama rağmen neden bana bir mesajı bile çok gördü? Bir mesaj bakın ya da yerden koparıp bir çiçek versin bana. Ciddiyim buna bile razıydım. Sürekli o günü hatırladıkça aşırı sinirleniyorum elimde değil. Ben çiçek ve doğa aşığı bir insanım bunu bilmesine rağmen ilişkimizin başından beri bir dal çiçek bile almadı bana. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. İmreniyorum gerçekten kibar ve düşünceli sevgiliye sahip insanları. Biz birde bununla evlenmeyi düşünüyoruz. Böyle devam eder mi peki?
Son düzenleme: