- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ya siz tükenmediniz mi...bayıldım ..dogru tespıt
Bayıldım yazmış bir debayıldım ..dogru tespıt
Konu sahibi boşver takılma bu insanlara canım. Onlara göre illa kağıt lazım. Diğer yorumda da demiştim. Karşılıklı sevgi bağı , sorumluluk vb yetmiyor onlar için . ne saçma ya bende sinirleniyorum ama boşverBayıldım yazmış bir de
ders çalışmasına değil kızın tavırlarına takılmışsınızKi bakın ben cidden hiç takılan bi insan değilim böyle şeylere. İstediği kadar ders çalışsın gezsin dolaşsın yakın arkadaşıyla. Bazı kızlar onu nile sorun ederler belki ama ben arkadaş olduktan sonra umursamıyorum. Ama bu sefer "noluyo ya" dedim bi...
Aynen tam olarak buders çalışmasına değil kızın tavırlarına takılmışsınız
sizi dışlar gibi davranmışsın
git ne yapıyorsan yap tavırlarına bürünmüş
sanki onlar çift siz fazlaymışsınız gibi
sız bu ulkenın geleneksel yasam tarzına sacma dıyemezssiniz bu bır hakarettır...cıkın dısarı sorun bakalım..genelı ne dusunuyor...bunuda gecın hukuk devletınde zaten evlılık muessesı vardır ve onemlıdır..bir kagıt prcası dıyıp hakaret edemezsisiniz..siz bu yolu secmeye bilirsiniz..herkesın hur ıradesidir...saygı duyarak gorus belırttım.Konu sahibi boşver takılma bu insanlara canım. Onlara göre illa kağıt lazım. Diğer yorumda da demiştim. Karşılıklı sevgi bağı , sorumluluk vb yetmiyor onlar için . ne saçma ya bende sinirleniyorum ama boşver
az kaldı tukenıyoruz...Ya siz tükenmediniz mi...
Simdi öncelikle tam olarak bir okur musunuz ? Ben evlilik, kağıt saçma demiş miyim dememis miyim? Hanfendi ben insanların "evli değilsen karisamazsin" yorumlarını eleştirdim. Evliliği değil .sız bu ulkenın geleneksel yasam tarzına sacma dıyemezssiniz bu bır hakarettır...cıkın dısarı sorun bakalım..genelı ne dusunuyor...bunuda gecın hukuk devletınde zaten evlılık muessesı vardır ve onemlıdır..bir kagıt prcası dıyıp hakaret edemezsisiniz..siz bu yolu secmeye bilirsiniz..herkesın hur ıradesidir...saygı duyarak gorus belırttım.
vardı böyle tiplerAynen tam olarak bu
Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
Yahu mune kurallar mı değişti? Kuralları daha mı esnek tutuyorsunuz artık?Hanımlar banlanmayın diye uyarmaya çalışıyorum ama el insaf dilimde tüy bitti resmen.
Özel hayatlara ve görüşlere saygı lütfen.
Herkes site kurallarına uyduğu müddetçe fikrini söylemekte özgürdür, yalnız konu içeriğinin ana teması beraber yaşamak değildir, lütfen içeriğe uygun yorumlar yazılsın.
Yok herşey aynı.Yahu mune kurallar mı değişti? Kuralları daha mı esnek tutuyorsunuz artık?
Cidden şaşkınım şuan
Öğrenci evi.sevgilin öğrenci. Ve okul arkadasi ders calismaya geliyor.dedigim gibi unv yillarinda ogrenci evleri annaanne dede evi gibi sessiz olmaz olmamali.Öğrenci evi evet ama SEVGİLİM VE BENİM , İKİMİZİN evi. Başka bi kız gelip sabahlara kadar sevgilimin dizinin dibinde olamaz. Ben kızın niyetini biliyorum sadece
+1Insanlarin yakın arkadaşı olabilir.
Her yakın arkadaş senin düşündüğün gibi sevgiline asilmiyor.
Ve ayriyetten çok ama çok kabasin.
Ben olsam seni arayıp tavanlara degdirmezdim asla.
Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Karısı olmasa bile beraber bir eve çıkmışlar ve beraber o evde yaşıyorlar. Saygı duyması gerekiyor sevgilisinin. Ben öğrenciyken ev arkadaşım bu saate kadar evde misafir bulunduramazdi. Karşılıklı saygıdır. Bu çok net.Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?