- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Bunu ben de kensine sormuştum çünkü tuğla gibi kitapları okumaktan ibaret hukuk, o da tek başına okunabilir pekala.Sevgilin hukuk okuyormuş, ben hiçbir hukukçunun beraber ders çalıştığını görmedim; çünkü dersler o tarz dersler değil, aksine tek çalışılır bizim dersler. Ne alaka beraber çalışıyorlar?
Ceza muhakemesi ezber bir ders. Bir öğrencinin başkasına anlatacağı bir ders değil. Açsın kanunu ezberlesin. Hocanın derste anlattığı önemli yerlerin notunu alsın, onu da okusun, girsin. Ben de hukukçuyum, etrafımda da zibilyon tane hukukçu var, ciddi anlamda diyorum, beraber çalışınca anlaşılmadığı için herkes tek çalışır, özellikle de usul dersleri için geçerli bir durum bu. Ceza özel, borçlar özel gibi olaya dayalı dersler belki beraber çalışılır da usul beraber çalışılmaz.Bunu ben de kensine sormuştum çünkü tuğla gibi kitapları okumaktan ibaret hukuk, o da tek başına okunabilir pekala.
Bu yıl ceza usul hukuku diye bi dersleri varmış, onda zorlanıyorlarmış o yüzden bilikte çalışıyorlarmış. Sürekli kitaptan bi şeyler okuyup üzerine konuşuyorlardı. Falan filan. Her ne olursa olsun rahatsız ediciydi
Ya kafayı yiycem artık kızın bizim eve gelmek için bahane falan aradıgını düşünmeye başlıyorum. Teşekkür ederim bu arada, hukukçuyla karşılaşmam resmen şansCeza muhakemesi ezber bir ders. Bir öğrencinin başkasına anlatacağı bir ders değil. Açsın kanunu ezberlesin. Hocanın derste anlattığı önemli yerlerin notunu alsın, onu da okusun, girsin. Ben de hukukçuyum, etrafımda da zibilyon tane hukukçu var, ciddi anlamda diyorum beraber çalışınca anlaşılmadığı için herkes tek çalışır.
Senin sevgilinde bir problem var, normal değil bu biriyle çalışma muhabbeti.
Karışmam için karısı mı olmam gerekiyor? Nasıl bi düşünce bu. SEVGİLİSİYİM. Ve aynı evde yaşıyoruz. Kaldı ki sevgilisi olmasam bile aynı evde 2 kişi yaşıyosa, ötekinin izni olmadan başka bi insan gelip kalamaz.Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
Araya girmek gibi olmasın daSanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
O yoruma ekleme de yaptım. Ceza özel, borçlar özel gibi olaya dayalı dersler belki bir nebze beraber çalışılır; ama usul dersi çalışılmaz. Tamamen ezbere dayalı bir ders, kanunu iyi biliyorsan yaparsın, bilmiyorsan yapamazsın. Ezberi de tek yapabilir insan en iyi, konuşarak ezber yapan görmedim ben. Öyle bir düşünceniz varsa haklısınız derim.Ya kafayı yiycem artık kızın bizim eve gelmek için bahane falan aradıgını düşünmeye başlıyorum. Teşekkür ederim bu arada, hukukçuyla karşılaşmam resmen şans
Sevgilin hukuk okuyormuş, ben hiçbir hukukçunun beraber ders çalıştığını görmedim; çünkü dersler o tarz dersler değil, aksine tek çalışılır bizim dersler. Ne alaka beraber çalışıyorlar?
Karışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.Araya girmek gibi olmasın da
İnsan sevgilisine karışamaz mı?
Ortak ev ama iki kişide bekar.Karışmam için karısı mı olmam gerekiyor? Nasıl bi düşünce bu. SEVGİLİSİYİM. Ve aynı evde yaşıyoruz. Kaldı ki sevgilisi olmasam bile aynı evde 2 kişi yaşıyosa, ötekinin izni olmadan başka bi insan gelip kalamaz.
İnsanların birbirlerine bağlı ve de saygılı olmaları için ille de karı koca olmaları gerektiğini mi düşünüyorsun? Sen kısaca aynı çatı altında nikahsız yaşamayı doğru bulmuyorsun. Bu yorumunu buna bağlıyorum.Karışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.
Kesinlikle öyle. Bayan aynı evde yaşama mevzusuna olan karşıtlığını bu şekilde gösteriyor... Ama doğru değilİnsanların birbirlerine bağlı ve de saygılı olmaları için ille de karı koca olmaları gerektiğini mi düşünüyorsun? Sen kısaca aynı çatı altında nikahsız yaşamayı doğru bulmuyorsun. Bu yorumunu buna bağlıyorum.
Ortak ev ama iki kişide bekar.
Yani sana sorma gereği bile duymuyor çünkü sorumluluğu yok.
Nasıl sen o evde kalıyorsan başka bi kız da gelip kalır gayet doğal.
Bi insanın bi insan üzerinde söz sahibi olabilmesi için nikah gerekmez. Evlilik ve sevgililik arasındaki fark resmi evrak sadece. En azından bizim için öyleKarışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?