Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
*GÜNCELLEME*
Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
Merhaba tekrardan. 2 gündür sebebini anlayamadıgım bi şekilde engellendiğim için yorumlarınızı yeni okuma fırsatım oldu. Öncellikle bu konumda bile herkes din tartışmasına girmiş inanamadım. Ben kimseye sevgilimle aynı evde kalmamın dinen hükmü ne diye sormadım. Saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor bence artık.
Herneyse konuya dönecek olursam,
Dün akşam çok şaşırtıcı bi şekilde sevgilim de yanımdayken o kız aradı ve aramızın bozuk olduğunu bildiğini, sebep olmak istemediğini falan söyledi. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama en yakın arkadaşımla arama böyle bi mesafe koymana sinirlendim falan dedi. Ben de senin en yakın arkadaşın olabilir, olsun da. Ama benim sevgilim, ve senin sevgilime bu kadar fazla yakın olmandan rahatsızlık duyuyorum dedim. Çünkü cidden fiziksel anlamda inanılmaz yakınlaştı, üstelik ben de yanlarındayken. Yüzsüzlük bunun adı. Her neyse, o da ben nerde durmam gerektiğini biliyorum dedi ve kapattık telefonu. Aramasını sevgilim söylemiş ve kız resmen zoraki konuştu. Erkek arkadaşımla da tartışmışlar çünkü ve muhtemelen onu kaybetmemek için aradı beni de.
Kızla konuştuktan sonra direkt oturma odasına gidip sevgilimle konuştum. Baya uzun konuştuk hatta. Kızla mesafeli olacağını söyledi ama inandım mı... Hayır. Çünkü o ne kadar uzak durursa dursun artık emin oldugum tek şey o kızın erkek arkadaşıma ilgi duyduğu. Resmen yakın arkadaş ayaklarına girmiş ve yaptıgı her şeyi buna dayandırıyor.
Ayrıca o gün o kadar fazla sinirlenmemin bi sebebi de kızın yaşımdan dolayı(onlardan 2 yaş küçüğüm) beni küçümsemeye çalışması. "Uyku saatin geldiyse yat" diyerek...
Bu kadardı. Güncellemeyi "konu sahibi bizi aydınlat" şeklinde yazılan yorumlara karşı yaptım.
Teşekkür ederim olumlu olumsuz hertürlü yorum için.

Son düzenleme:
Bunu ben de kensine sormuştum çünkü tuğla gibi kitapları okumaktan ibaret hukuk, o da tek başına okunabilir pekala.
Bu yıl ceza usul hukuku diye bi dersleri varmış, onda zorlanıyorlarmış o yüzden bilikte çalışıyorlarmış. Sürekli kitaptan bi şeyler okuyup üzerine konuşuyorlardı. Falan filan. Her ne olursa olsun rahatsız ediciydi

Ceza muhakemesi ezber bir ders. Bir öğrencinin başkasına anlatacağı bir ders değil. Açsın kanunu ezberlesin. Hocanın derste anlattığı önemli yerlerin notunu alsın, onu da okusun, girsin. Ben de hukukçuyum, etrafımda da zibilyon tane hukukçu var, ciddi anlamda diyorum, beraber çalışınca anlaşılmadığı için herkes tek çalışır, özellikle de usul dersleri için geçerli bir durum bu. Ceza özel, borçlar özel gibi olaya dayalı dersler belki beraber çalışılır da usul beraber çalışılmaz.
Senin sevgilinde bir problem var, normal değil bu biriyle çalışma muhabbeti.

Ya kafayı yiycem artık kızın bizim eve gelmek için bahane falan aradıgını düşünmeye başlıyorum. Teşekkür ederim bu arada, hukukçuyla karşılaşmam resmen şans

Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
Karışmam için karısı mı olmam gerekiyor? Nasıl bi düşünce bu. SEVGİLİSİYİM. Ve aynı evde yaşıyoruz. Kaldı ki sevgilisi olmasam bile aynı evde 2 kişi yaşıyosa, ötekinin izni olmadan başka bi insan gelip kalamaz.

Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
Araya girmek gibi olmasın da
İnsan sevgilisine karışamaz mı?

Ya kafayı yiycem artık kızın bizim eve gelmek için bahane falan aradıgını düşünmeye başlıyorum. Teşekkür ederim bu arada, hukukçuyla karşılaşmam resmen şans
O yoruma ekleme de yaptım. Ceza özel, borçlar özel gibi olaya dayalı dersler belki bir nebze beraber çalışılır; ama usul dersi çalışılmaz. Tamamen ezbere dayalı bir ders, kanunu iyi biliyorsan yaparsın, bilmiyorsan yapamazsın. Ezberi de tek yapabilir insan en iyi, konuşarak ezber yapan görmedim ben. Öyle bir düşünceniz varsa haklısınız derim.

Bu ilişkinin kalıcı olacağını sanmıyorum dibinde başka bir kız ne kadar erkeği sahiplensende her an herşey değişebilir

Ortak ev ama iki kişide bekar.
Yani sana sorma gereği bile duymuyor çünkü sorumluluğu yok.
Nasıl sen o evde kalıyorsan başka bi kız da gelip kalır gayet doğal.

Karışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.
İnsanların birbirlerine bağlı ve de saygılı olmaları için ille de karı koca olmaları gerektiğini mi düşünüyorsun? Sen kısaca aynı çatı altında nikahsız yaşamayı doğru bulmuyorsun. Bu yorumunu buna bağlıyorum.

Kesinlikle öyle. Bayan aynı evde yaşama mevzusuna olan karşıtlığını bu şekilde gösteriyor... Ama doğru değil

Ortak ev ama iki kişide bekar.
Yani sana sorma gereği bile duymuyor çünkü sorumluluğu yok.
Nasıl sen o evde kalıyorsan başka bi kız da gelip kalır gayet doğal.

İki kisi birlikteyse birbirlerine karsi sorumluluklari vardir illa imza gerekmiyor.
Yorumlarin sey gibi olmus
Karisi olsaydin saygiyi hakederdin
Sevgilisin alalade siradan bir kadinsin iste
Karismak senin ne haddine, gibi.

Karışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.
Bi insanın bi insan üzerinde söz sahibi olabilmesi için nikah gerekmez. Evlilik ve sevgililik arasındaki fark resmi evrak sadece. En azından bizim için öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…