• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine hediye almalı mıyım

iyelikeki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
15
5
1
34
1 yıllık ciddi bir ilişkimiz var. Annemle tanıştırmadım henüz sevgilimi, ben onun tüm ailesiyle tanıştım.
Kardeşimin doğum gününde hediye almıştı, bugün annesinin doğum günü ve kadın yalnız yaşıyorum sevgilimle memleketten gelen şeylerden, ufak tefek yeni yaptığı sevdiğim yemeklerden gönderiyor. Bir kere teşekkür mahiyetinde ikili fincan almıştım hediye olarak. Sizce bugün en azından bi çiçek göndermek gerekir mi ?

tanistiysan alsan hos olur bence. ben sevgilimi buyukannemle tanistirdim bir ay sonra dogumgunuydü. ben söylediğimi hatirlamiyorum ama nereden görüp ogrendiyse hediyesini almis, paketlemis verdi bana ileteyim diye. ben de cok mutlu oldum buyukannem de cok sevindi.
cok masraf yapma, asiri ozenme. ama elin bos da olmasin bence

1 yıllık ciddi bir ilişkimiz var. Annemle tanıştırmadım henüz sevgilimi, ben onun tüm ailesiyle tanıştım.
Kardeşimin doğum gününde hediye almıştı, bugün annesinin doğum günü ve kadın yalnız yaşıyorum sevgilimle memleketten gelen şeylerden, ufak tefek yeni yaptığı sevdiğim yemeklerden gönderiyor. Bir kere teşekkür mahiyetinde ikili fincan almıştım hediye olarak. Sizce bugün en azından bi çiçek göndermek gerekir mi ?
Böyle bir al ver ilişkiniz varsa çiçek göndermek uygun olur.

Güzel bir jest olur. Hediye ya da bir çiçek ben olsam gönderirim

Çiçek olabilir. Biz de yaptık zamanında. Tanıştığımız için tabi.
O size yapmış çünkü. İçten içe bekliyor olabilir.

Aran iyiyse ve iyi niyetli bir kadınsa tabi ki yapabilirsin.

Evine çiçek gönderirim. Kadın yemek gönderiyormuş iadeyi ziyaret anlamında nezaketli bir davranış olur bence yollayın.

Back