Sevgilimin annesi

Arkana bakmadan kaçmalısınız. Bu durumu evlenmeden önce anlamanız büyük şans.

Lütfen kurtar kendini lütfen. Annesine düşkün erkek kıvanç tatlıtuğ bile olsa hiç düşünmeden kaç. Ben dengeyi kurarım vs derse de inanma. Zaten seninki rezil bi koca olacağına dair bütün sinyalleri vermiş. Ağzıyla kuş tutsa inanma derim.

evet farkındayım çözüm üretmeye çalıştım ama sonuca ulaşamazsam mecburen ayrılacağım aramızda başka bir problem yok onun da bana olan sevgisinden eminim olduğum için ayrılmak zor gelecek
Sevgisinden emin misiniz? Ayrı ev tutacağız ve annenle yaşamayacağız diyin ve görün o sevgiyi. Zaten sizin ayrılmanıza gerek kalmaz, annemi istemeyeni ben de istemem diyip o bırakır sizi. Açın buradaki bağımlı anne oğul konularını okuyun ve gerçekte olacakları görün. Niye imkansız biliyor musunuz, kadının kocası olmadığı için oğluna yaslanmış. Evin erkeği görüyor ve oğluna da öyle empoze etmiş. Normal sağlıklı ruh halinde biri; oğlum ev üstüne ev olmaz, ne zaman istersen gelir gidersin ama sen kendi aileni kuruyorsun, eşinle özel hayatın olacak onunla paylaşacaksın benimle değil diye diye oğlunu evliliğe hazırlardı. Şartlı şurtlu evlilik olmaz, annem de bizle yaşayacak yoksa olmaz diyen erkeği anında kapıya koymak gerek.Yakmayın başınızı durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…