Sevgilimin annesi

Tek çocukla evlenilmez.
Boşanmış ebeveyni varsa hepten evlenilmez.
X2 yük ve sorun çıkartıyor o aileler.

Not: içeriden bildiriyorum. Boşanmış ebeveynlere sahibim ve tek çocuğum.

İstisna illa ki vardır da, geneli böyle.

Sana bişey diyim mi ana oğul seni kanser ederler.
Sen o kadının evlenince aynı evin içinde sana huzur vereceğini mi düşünüyorsun.
Ne gecen ne gündüzün olcak kocanla başbaşa vakit geçiremiceksin rahat rahat duş bile alamıcaksın.
Kadın yalnızmış kuma hayatı gibi yaşıcaksan buyur ayrılma da evlen.
Yaşlı bakıma muhtaç olsa amenna.
Çocuk da bi tuhaf asıl onun istememesi lazım rahat edemeyiz diye yalnız bırakılmalık bi durum yok.
Bazı şeyler baştan belli olur seçimi sen yaparsın.
Allah seni kim bilir hangi ateşten aldı ki bunların farkındasın.
Ben senin yerinde olsam yol yakınken yoluma bakarım.
Bu bir ömürlük bişey bi kaç aylık olsa tamam.
Eğer evlenirsen ne evini benimseyebilirsin ne kocanı ne yuvanı ne çocuğunu benimsetir sana.
Erkeğim diyecek kadar saplantılı terbiyesiz bi kadın geceleri sizi kontrol bile edecek Allah bilir.
Benim kv de oğluna çok düşkün uzak olmamıza rağmen evinde 1 gün 2 gün kalalım karı koca hemen aramıza giriyor resmen birbirimizden uzaklaştırıyo bizi değişik değişik hareketler kocası da var yani.
Artı gece bile bizi kolaçan ediyor bi tur.
İyi düşün tart dünyada adam bitmedi.
Ne insanlar ne mükemmel hayatlar yaşıyor aşık oldum sevdimle ömür geçmez canısı.

ilk beraber yaşarız sonra anneme bir ev alırı
Sende buna inanmadın umarım? burada çok konu okuduk para biriktirene kadar aile evinde yaşarız sonra kendi evimize çıkarız diyeni ama asla hayal ettikleri gibi olmadı. Kocaların kandırması bu. Daha annesini kız kardeşine bırakamayan adam anasına ayrı ev mi tutacakmış?

Annesi tam bir manipülatif toksik anne, oğlunu bu saatten sonra değiştiremezsin çocukluktan yerleştirmiştir kafasına. Ayrılmak için geç değil. Bazen nereden dönsen kârdır lütfen kendine bunu yapma

Canım ayrılıyorsun, kalbine taş basıyosun yoksa evlenip boşanacak, genç yaşında yeni bir hayat kurmak zorunda kalacaksın. Biz bunları yaşadık. Aklı ve vicdanı hür olmayan bi adam ve bencil bi anne görüyorum yazdıklarında.

yani empati yapmak lazım tek annesi varsa başka kimsesi yoksa bu konuda hassas olması normal gibi ama öte yandan o şekil evlilik ciddi sıkıntı olur.
şimdi senin akrabaların bol ama onun tek annesi var.
senin ben istemiyorum demen haksızlık gibi geliyor ona.
ama evlilik içinde eş annesiyle yaşamak da çekilir dert değil.
bu yolun sonu pek görünmüyor.

Evet empati kurmayı ve benimle de kurulmasını istemişimdir hep bu hayatta gerçekten önemserim düşünüyorum kendimi sevgilimin de annesinin de yerine koyuyorum ama eğer mutlu bir yuvası olsun isteyen anne böyle bir bencillik yapmamalı diye düşünüyorum aslında hepsi annesinin bencilliğinden kaynaklı bir durum, gerekirse ayrılacağım ona çok alışkınım çokta seviyorum ama arkadaşların da dediği gibi ömrümü tüketmeye değmeyecek…

zor bir durum maalesef.
anneyle oturulmaz bu zamanda ama öte yandan annesini de yalnız bırakmak istemiyor.
annesinin sağlık sorunu var mı?

Yol yakınken vazgeç canım bırak 4 senen çöpe gitsin çok seviyorum aşığım falan diyorsun ama geçer, ne aşklar unutuluyor sende unutursun.
Bu evlilikte asla mutlu olamazsın, empati kurmak istiyorum muhakkak anne oğul çok zor bir hayat yaşamışlardır ne zorluklardan geçtiler kim bilir ama en azından eş adayın annesine yakın bir ev tutabilir eli gözü hep üstünde olur annesinin ama aynı evde asla ve asla olmaz.
Belli ki manipüle ediyor oğlunu, karakterini az çok gösteriyor bu anlattıkların.
Erkeğim kelimesine çok güldüm :) eşim Samsunlu onlarda da kadınlar hep oğullarına erkeğim derler hatta küçücük torunlarına dahi, bende ilk duyduğumda bı noluyo falan olmuştum artık alıştım ama çok itici cidden.
Bir de sen cidden 1000 km öteye gidecek misin? cesaretinden dolayı seni kutluyorum

Aynı ev içinde kesinlikle sağlıklı bir evlilik olmaz..
Benim kuzenim zorunlu bir durumdan kv ile 1 sene yaşadı. Kadın çok iyi niyetli, tatlı dilli bir hanımefendiydi, kuzenimle de çok iyi anlaşırlar hala daha öyle çok severler birbirlerini.
Kuzenim diyordu ki kayınvalidem mükemmel bir insan bana hayatta iş yaptırmazdı aynı evin içinde, akşam 9 da odasına giderdi bir daha da çıkmazdı ama yine de aynı evin içinde olmuyor 1 sene boyunca çok zorlandım. (Düşünün mükemmel dediği kv ile bile zor diyor)
Eşimle cinselliğimiz etkilendi, evde istediğim gibi dolaşamadım diyordu haklı olarak.
Yeri geliyor belki evde sütyen-külot duruyoruz, eşiniz boxer ile duruyor. Yani rahatlık tam anlamıyla imkansız bana kalırsa.
Siz birbirine bağımlılar diyorsunuz emin olun çok yıpranırsınız evlenmeden önce öğrenmeniz çok iyi.
Bu hataya düşmeyin derim.

Asla sağlıklı bir ilişkileri yok. Anlattigina gore birbirlerine bağlı degil bağımlılar. Ayri evde yaşamayı kabul etse bile sevgilin , sizin ayrı bir aileniz asla olmayacaktir. Bu bağımlılik asla normale dönmeyecektir . Evlendikten sonra da hepsi çığ gibi büyüyecektir. Düzelir gecer falan diye düşünme. İkisi de saglam tedavi gormedigi sürece aralarında sağlıklı bir anne çocuk ilişkisi olması mümkün değil.

Severken ayrılmak elbet zor ama bunu simdi yapmazsan ilerde ya mutsuz bir evlilikte sıkışır kalırsın ya da boşanırsın. O yüzden bencil ol sadece kendi geleceğini düşün.

Yazları yazlık evde bende kv ile yaşayacağım ama 3 ay. Kadının kendi evi var kışın zaten orada kalıyor da biz yazın müstakil evde yazlıkta olurken annemi orada bırakmak olmaz dedi bir kenara atmış gibi ben de saygı gösterdim tamam dedim. Ne yapayım geçinmeye çalışacağım ben yemek yapmasını istemiyorum ama güzel yapamıyor zaten en azından o kahvaltıyı kurar ben kaldırırım yemekleri ben yaparım çamaşırada karışsın istemiyorum herkesin kendi ev düzeni var. Hadi benimkine katlanılır belki birkaç ay ama seninki süreklilik halindene doğru düzgün mutfağını kullanabilirsin ne tuvaletini ortak alan. Bir de kalkıp diyecek o yemek öyle yapılmaz yok çamaşır böyle yıkanmaz yok böyle asılmaz. Odana kaçıp kaçıp ağlayacaksın öyle şey olmaz seni zaten bezdirip babanın evine göndermeyi kafaya koyacak o. Tabii ki koskoca 4 yıl var yazık günah geçen zamanlarına bu dört yıl boyunca birlikteliği varsa biraz geç tanımışsın yalnız bazı şeylerin farkına biraz geç varmışsın gibi geldi bana en azından ailesiyle ilgili. Umarım bizi dinleyip o adamla evlenmezsin çünkü muhtemelen sana tekrar baba yolu görünür ezer o kadın seni ev üstüne ev olmaz yani. Hani aynı apartmanda otursan yine sizi taciz eder.

9 ay eski eşin annesiyle aynı evde yaşamış birisi olarak yazıyorum kesinlikle çok büyük sorun. Ne rahatça banyo yapabiliyorsun ne oturma odasında iç çamaşırla gezebiliyorsun, istediğini giyinemiyorsun, haftasonu gezmek ,alışveriş yapmak istersen oğluna bağımlı olan annesi de gelmek ister. Umarım konu sahibi bu yorumlara dikkat eder ve bu kişiyle evlenmeden yolunu ayırır.

Ay iyi ki eski kalmış. O 9 ayda neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.
Evlilik ne demek onu bile anlayamadan zehir etmişler
Allah kurtarmış balım yemin ederim.

Ay iyi ki eski kalmış. O 9 ayda neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.
Evlilik ne demek onu bile anlayamadan zehir etmişler
Allah kurtarmış balım yemin ederim.
Neyseki çocuk olmadı da erkenden ayrılıp kurtardım kendimi gerçekten. Annesi aşırı kıskanç araya fitne fesat sokan birisiydi . Eski eş de annesinin sözüne inanıp beni dinlemek için uğraşmıyordu bile. Nişanlıyken "annemin kilo sorunu bacaklarında kireçlenme var yürümekte zorlanıyor bir süre aynı evde yaşayalım sonra ayrı eve çıkarız" diye ikna etti beni. Çok sevdiğim kör kütük aşık olduğum için kabul ettim ama o işler hiç konuşulduğu, söz verildiği gibi olmadı. Evliyken büyük tartışma yaşadık ve tekrardan ayrı ev istedim bunu yerine getirmedi sonrasında başka olaylar da eklendi üstüne. Ailemin yanına döndüm.

mantıklı birisin ki çocuk işine hiç bulaşmamışsın evliliğinden emin olana kadar. ve cesaret gösterip katlanmaya daha fazla ona inanmaya devam etmeyip evliliğini bitirmişsin. şimdi kendinden emin, ne istediği bilen olgun bir kadınsın. hayatını ona göre şekillendirirsin. böyle bağımlı anne-çocuk ilişkilerinde maalesef çocuklar bir türlü mutlu olamıyorlar. eski eşin başkası ile evlense de bu sorunu yaşayacak yani.

Evet sevgiliyken de evliyken de ona ilk 2 yıl çocuk istemiyorum demiştim. Daha evliliğin ilk ayında baba olmak istiyorum demişti bana. Sevgiliyken bu konuları konuşmamıza rağmen . Annesine ve kendisine köle olarak ömürlük damızlık gelin sandı beni herhalde. İlişkilerden beklentim ,hayata bakışım değişti eskisi gibi ilişkilere sadece duygusal olarak bakmıyorum, mantık yönünden de düşünüyorum. Artık neyi sevip istediğimi biliyorum kendimin farkındayım bu çok önemli.

Hâlâ bana sağda solda eski eşin evlendi mi diye soranlar oluyor. Onun hakkında bilgim yok beni ilgilendirmez diyorum. Onun anne babası da boşanmıştı. Kendisi tek çocuk değildi fakat eski kaynanam "oğlum eski eşime çok benziyor aynı onun gibi bakıyor çok yakışıklı , huyu suyu aynı babası " demişti bana şok olmuştum.

Ay bilmiyorum ya. Bir anne göz göre göre evladının mutsuz olmasına nasıl sebep olabilir ki hani seversin tabii ki çocuğun ama sonuçta evlenmiş, bir kadını sevmiş. Destek olmak varken neden araya böyle kötülük sokuyorlar.

Kendi yaşadıkları mutsuzluğu gelinleri de yaşasın kimse mutlu olmasın istiyorlar galiba içten içe. Çocuklarıma ben yıllarca emek verdim baktım, elin kızına oğlumu yâr etmem , paylaşamam, o benim paşam sendromu. Oku bunları konu sahibi. Oku ki sen de aynı şeyleri yaşama, başını duvara toslamadan evlenip boşanmadan kendini kurtar .

Bunun adı duygusal ensest aşkımdan ölsem yaklaşmam ana oğul gitsin kimin başını yakıyosa yaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…