- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Is ciddiye binince istenmemeys somurtmaya basladi. Herhalde yaslaninca bana bakar karfesimin kizi gibisinden dusunuyo. Sonucta bana guvenemez el kiziyimMadem baskasini istiyormus ogluna , Neden bastan tavrini koymamista sonradan sana karsi soguk davranmaya baslamis..
Sende mesafe koy araya uzulme hic , fazla muhatap olmazsan daha az basin agirir zaten..
Evet...annesi yiğenini oğluna mı istiyo
Kizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.
ah canım aynı dert bende de var bide benim salak ısrarla dayanamayıp konuşmaya başlamış kızla bir müddet çıkmışlar kız tamam ben bunla evlenecem gözüyle bakıyormuş ama benimkinde sevgi yok sırf ailenin baskısı yapamamış bırakmış sonra ben girdim hayatına ama kız kolay düşmedi yakasından aramaya falan devam etti zor kurtardı paçayı ama neyse ki annesinin itirazı yok bu duruma madem o kızı seviyorsun sen bilirsin demiş hatta akrabalar baskı yapıyomuş kuzeniyle oğlanı ne zaman nişanlıycaz falan diye anneside demiş oğlumun sevdiği var o mesele kapandı yajni tatlım demem o ki dikkat et o kaynanaya bencil bi kadın çünkü kendi istediğinin en iyi kendi değinin kural olduğunu sanıyor demekki oğlunun isteklerine saygı duymuyor mutluluğunu göremiyor bence konuya çok müdahil olma kadınla yüz göz olma oğlunun aklına girmeye çalışır falan koz verme eline sen sevgilini kolla bak bakalım sağlam duruyormuKizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.
Kendimi gördüm sende :)
KV beni eşimle sadece arkadaş (ya da oğlum nasıl olsa evlenmez) diye düşünürken aramız o kadar iyiydi ki sürekli beni onlara çağırır, pastalar börekler yapardı. Saatlerce oturur sohbet ederdik vs... Sonra bir gün eşim benimle evlenmek istediğini söyledi annesine ve olan oldu. KV anında ondan karı olmaz, o seni aldatır, o seni sevmiyor diye eşimi doldurmaya başladı, konuşmak için gittiğimde beni eve almadı neler neler... Eşimin eski sevgilisiyle kanka oldular, her yaptığımızı birlikte takip ettiler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi KP ve görümcemi de kendi tarafına çekti. Baktı ki biz ayrılmıyoruz oğluna ya ben ya o dedi ve eşim evi terketti. Biz 1 sene daha bekleriz kenara para koyarız diye düşünürken kendimizi nikah dairesinde bulduk. Evleneli 1,5 yıl oluyor ama halen konuşmuyorlar. Ne istemeye geldiler, ne nişana ne de düğüne... Hala etrafındakilere oğlunun evli olmadığını söyler.
Demem o ki iş erkek arkadaşında bitiyor. Eğer gerçekten seviyorsa senin arkanda durur ve ne olursa olsun seninle evlenir. Onlar öyle ya da böyle seni kabulleneceklerdir. BEnimki gibi kabullenmezlerse de kendileri bilir. Oğullarını kaybetmiş olurlar.