sevgilimin annesi ve istenmeyen gelin olusum..

Kizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.

Senin yapabileceğin bir durum yok. İlişkiniz iki kişilik. Sevgilin olgunsa ve seni istiyorsa zaten seninle olur. Kv nin başkasını istemesi vs sevgilini ilgilendirir, bu meseleyi onun halletmesi lazım. Senin yerinde başka bir kız olsa kv yine kendi yeğenini isteyecekti değil mi?

Cnm bu durum dgsmez..ortada bi kız olmamasına ragmen kendi kv dem beni kendi bulmadi diye beni istememis esim kendi bulup evlenecegim kizi dedigi icin...istemeye geldiler hersey normalken nisanda belli etti kendini neyse binbir cikardigi sorunlar sonrasinda biz evlendik(bu durmda evlenmemin nedeni esimin brni tutmasiydi yoksa nisani atardm atmaya kalktm esim razi olmadi ztn)evlendikten snra 2 yil gecti durum ayni...bize gelir halleri gelir biz gideriz ya gaz sancisi tutar ya basi agriri acile gider esimide surukler pesinden...en son 7 aylik hamileyken bizm evde gönlüm yoktu sende hala da yok dedi ogun bugundur gorusmuyorum ailesinden kimseyle...
Ben mesafeli durmustum ztn hep o yuzden kendimi kandirilmis hissetmedm cunku biliyodm onun bana karsi dusuncesini...
Amacim sadece esime kanitlamakti kv de de o lafi esimin yaninda konusmustu kendi kinini kusmustu ama aslinda bnm ekmegime yag surdu cunku bnde kendisini birak gormeyi sesini duysam psikolojm bozuluyodu(beni istememesinden dolayi yalniz hadi istemedin iki yil olms evleneli karnmda torunun utanmadan daha konusuyr)
Onun icin tecrubeme gore dgsmez sen sadece evlenecegn kisinin bu duruma tutumuna bak..ve asla samimi olmaya kalkma snra pisman olursun..meraba meraba...

Kizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.

Nasıl yani akraba olan birini mi istiyo kayınvalideniz?? Siz bunu değil de sizi istememesini sorun ettiiz?? Valla nasıl mide var anlamadım. Benim sevgilimin eşimin annesinden böyle bir şey duysam bırak aynı yerde yaşamayı hemen uzaklaşırırm ordan. Buna sapıklık denir başka bi şey değil.

Canım bak git sevgiline söyle, şu kuzeni de alsın üçünüz bir yemeğe çıkın. Onun yanında seni nasıl sevdiğini belli etsin, evleneceğim kız, yakında ailemize gelecek, siz de yaşıtsınız, tanışın istedim falan desin.

Bunu yapmazsa yol ver. Sırf kendi de konuşmasın, gözünle şahit ol. Burada çok okuyoruz yıllarca sevgili olup sonra erkek arkadaşlarının analarının seçtiği kişiyle evlendiğini görenleri.

benim kv .de de eşimle sevgili olduğum bir sene boyunca evlerine girmeme izin vermedi benimle pencereden el sallaması dışıda hiçbir iletişim de bulunmadı ben yinede kadınlar günü de dahil doğumgünleri yılbaşı filan çiçek gönderdi hediye aldım falan yalakalık olsu diye değil kızına alıp onu es geçmek ayıp olur diye :) çok ağladığım zamanlar da oldu ama eşim hep arkam da oldu bizim de evimiz olucak o eve de sen kimi istersen buna annem de dahil onu davet ediceksin diye beni teselli etti ama ben öyle kindar biri olamadım evlendikten sonra aramız baya düzeldi anne kız gibi değil arkadaş gibiyiz ve pişman olduğunu biliyorum bu da bana yeter sen sevgilinle aranı iyi tut ve asla annesini kendisine kötüleme tam tersine sana ne kadar kötü davranırsa sen o kadar iyi olboşver sevgilin bunu görsün o sana yeter :)

müstakbel eşinin her anlamda ve her zaman kayıtsız şartsız arkanda olacağına inancın tam ise evlen.
benim eski eşimde annesine ragmen evlendi benimle, 1 sene 2 sene tamam ama erkekler sonrasında hep aileci oluyorlar.
söyle annesini ikna etmeden gelmesin, tabi kendisi ikna olduysa.
şimdiki sevgilimin annesi de istemiyor beni, ben de erkek arkadasıma söyledim. bu durumda bu iş zor, ayrıca o beni istemiyorsa ben onu hiç istemem !.
sakın ha yaranmaya çalışmayın sizi sevmeyen istemeyen kv.lere. kocalara yaranacağız diye. cünkü yaranamıyorsunuz. net !

Evet kv daha onceden de sevgilimin basini agritiyomus ama bana sevgilim soylememisti uzulmeyim diye

"evet" dediginize göre sevgilinizden ogrendiniz yani?
daha önceden üzülüp üzülmemeniz onemliyken neden simdi soyledi?

annesinin soguk davranma sebebi olarak acıklamaya calıssa da "kuzen" detayını belirtmesi cok kotu bence.
üstelik sizin ileride bir gün yüzyüze bakma ihtimalinizi bildigi halde...

bu durumda kuzenle gorusmesini istememe hakkınız var bence.
olayı dallandırmadan çözebilme kabiliyetini gösterseymiş,
yine aynı nedenle sizin gerilmenize, kıskanmanıza neden olacak ortamlara sokması ilişkinizi tekrar gözden gecirmeniz icin de fazlasıyla gecerli bir neden olur.

Kendimi gördüm sende :)

KV beni eşimle sadece arkadaş (ya da oğlum nasıl olsa evlenmez) diye düşünürken aramız o kadar iyiydi ki sürekli beni onlara çağırır, pastalar börekler yapardı. Saatlerce oturur sohbet ederdik vs... Sonra bir gün eşim benimle evlenmek istediğini söyledi annesine ve olan oldu. KV anında ondan karı olmaz, o seni aldatır, o seni sevmiyor diye eşimi doldurmaya başladı, konuşmak için gittiğimde beni eve almadı neler neler... Eşimin eski sevgilisiyle kanka oldular, her yaptığımızı birlikte takip ettiler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi KP ve görümcemi de kendi tarafına çekti. Baktı ki biz ayrılmıyoruz oğluna ya ben ya o dedi ve eşim evi terketti. Biz 1 sene daha bekleriz kenara para koyarız diye düşünürken kendimizi nikah dairesinde bulduk. Evleneli 1,5 yıl oluyor ama halen konuşmuyorlar. Ne istemeye geldiler, ne nişana ne de düğüne... Hala etrafındakilere oğlunun evli olmadığını söyler. :KK70:

Demem o ki iş erkek arkadaşında bitiyor. Eğer gerçekten seviyorsa senin arkanda durur ve ne olursa olsun seninle evlenir. Onlar öyle ya da böyle seni kabulleneceklerdir. BEnimki gibi kabullenmezlerse de kendileri bilir. Oğullarını kaybetmiş olurlar.
Kacarak evlenen kiz cok gorduk de,
kacarak evlenen erkek su mubarek kk da gordum:KK48:
Sizin aileniz nasil razi geldi boyle isteme yok birsey yok..

hem güldüm hem üzüldüm ne diyim ya :)

İlk başlarda bende çok üzülmüştüm ama artık hatırladıkça gülüyorum. En azından çocuklarıma anlatacağım bir hikayemiz var. :)
Kacarak evlenen kiz cok gorduk de,
kacarak evlenen erkek su mubarek kk da gordum:KK48:
Sizin aileniz nasil razi geldi boyle isteme yok birsey yok..

Biz eşimle 10 yıldır tanışıyorduk ailemde tanıyordu kendisini aynı zamanda babamla da aynı yerde çalışmaya başladılar şansa daha da kaynaştılar. Durumlar böyle olunca eşim gelip anlattı olanı biteni babamlara. Bir süre ailesini ikna etmeye çalıştık baktık değişen birşey yok eşim tek başına geldi istedi babamdan onlarda sorunsuz verdiler. Annem ilk başta biraz caz yaptı ben istemeyene zorla kız vermem vs diye de sonra babam ikna etti annemi de. 40 gün içinde el birliğiyle herşeyi ayarlayıp evlendik. :)

Son düzenleme:
"evet" dediginize göre sevgilinizden ogrendiniz yani?
daha önceden üzülüp üzülmemeniz onemliyken neden simdi soyledi?

annesinin soguk davranma sebebi olarak acıklamaya calıssa da "kuzen" detayını belirtmesi cok kotu bence.
üstelik sizin ileride bir gün yüzyüze bakma ihtimalinizi bildigi halde...

bu durumda kuzenle gorusmesini istememe hakkınız var bence.
olayı dallandırmadan çözebilme kabiliyetini gösterseymiş,
yine aynı nedenle sizin gerilmenize, kıskanmanıza neden olacak ortamlara sokması ilişkinizi tekrar gözden gecirmeniz icin de fazlasıyla gecerli bir neden olur.
Canim valla ilk zamanlar soylemedi ama gecenlerde soylemesinin sebebide bana inat olarak dedi yani ben ona bi tane kadin anneme demis ki senin kizin cok guzel dunur olalim demis annemde bana bunu anlatti. bende gidip sevgilime anlattim oda inat olarak annesinin beni degilde kuzenini istedigini soyledi yani hepsini inat yaparak bana soyledi ve kalbimi kirdi

İlk başlarda bende çok üzülmüştüm ama artık hatırladıkça gülüyorum. En azından çocuklarıma anlatacağım bir hikayemiz var. :)

Biz eşimle 10 yıldır tanışıyorduk ailemde tanıyordu kendisini aynı zamanda babamla da aynı yerde çalışmaya başladılar şansa daha da kaynaştılar. Durumlar böyle olunca eşim gelip anlattı olanı biteni babamlara. Bir süre ailesini ikna etmeye çalıştık baktık değişen birşey yok eşim tek başına geldi istedi babamdan onlarda sorunsuz verdiler. Annem ilk başta biraz caz yaptı ben istemeyene zorla kız vermem vs diye de sonra babam ikna etti annemi de. 40 gün içinde el birliğiyle herşeyi ayarlayıp evlendik. :)
Ay söylemeden geçemeyeceğim, harika bir hikâyeniz var. Ne güzel sevgi o öyle :) Umarım hep mutlu olursunuz. Sevgiler. :)

akraba evliliğinin zararlarından bir haber, kardeş sayılan birlikte büyümüş iki çocuğu sevdiğinden ayırıp evlendirmeye çalışacak kadar cahil bir kadına "anne" demek istiyor musunuz? onun sizi istemesinden öte siz böyle bir aileyi istiyor musunuz? yani kendi oğlunun kardeşinin kızıyla evlendirmek istiyor inanamıyorum aklım almadı o kafa yapısını..

akraba evliliğinin zararlarından bir haber, kardeş sayılan birlikte büyümüş iki çocuğu sevdiğinden ayırıp evlendirmeye çalışacak kadar cahil bir kadına "anne" demek istiyor musunuz? onun sizi istemesinden öte siz böyle bir aileyi istiyor musunuz? yani kendi oğlunun kardeşinin kızıyla evlendirmek istiyor inanamıyorum aklım almadı o kafa yapısını..
Öylede simdi ben bu oglani seviyorum oda beni seviyorum kaynanam yuzunden vaz mi geceyim? gercekten benimde boyle birseyi aklim almiyor kadini ne diyip ikna ederim ki sanirim cozumu ben bulamiycam

Öylede simdi ben bu oglani seviyorum oda beni seviyorum kaynanam yuzunden vaz mi geceyim? gercekten benimde boyle birseyi aklim almiyor kadini ne diyip ikna ederim ki sanirim cozumu ben bulamiycam
haklısınız aşktanda bu sebepten vazgeçmek zor ama o zaman göğüs germeye gönüllü ve hazırlıklı olarak devam edeceksiniz. değişeceğini sanmam..

Kimseyi zorla sevdiremezsiniz. Sevdirmek icin ugrastikca daha cok goze batarsiniz. Sevdirmek icin ugrasmayin. Daha nisanli degilsiniz anladigim kadariyla. Iliskinize devam edin. Eger istemeye gelirlerse ve de erkek arkadasiniz annesine ragmen sizinle evlenmekte israr ederse devam edin ama ola ki erkek arkadasiniz da tavir degistirirse bu iliskiyi bitirirsiniz.
Sunu unutmayin kismetinizde varsa olur. Kismetinizde yoksa agzinizla kus tutsaniz da olmaz.

Kimseyi zorla sevdiremezsiniz. Sevdirmek icin ugrastikca daha cok goze batarsiniz. Sevdirmek icin ugrasmayin. Daha nisanli degilsiniz anladigim kadariyla. Iliskinize devam edin. Eger istemeye gelirlerse ve de erkek arkadasiniz annesine ragmen sizinle evlenmekte israr ederse devam edin ama ola ki erkek arkadasiniz da tavir degistirirse bu iliskiyi bitirirsiniz.
Sunu unutmayin kismetinizde varsa olur. Kismetinizde yoksa agzinizla kus tutsaniz da olmaz.
Tesekkur ederim yorumunuz icin haklisiniz.

X