sevgilimin annesi ve istenmeyen gelin olusum..

Bunda anne faktörünü göz ardı edemezsiniz. Sevgiliniz yeterince olgun olsaydı, annesinin istediği kişinin kuzeni olduğunu söylemezdi. Hadi onu söyledi diyelim, kızın da istediğini neden söylüyor? Belliki biraz kıskandırmak maksadıyla söylemiş. Bunun ciddiyetinin farkında değil sevgiliniz.
Anne ne düşünürse düşünsün demeyin, ömür boyu çektirir bu kadın. Benim sözlümün daha önce ilişkisi olmuş, ama bak benimle evleniyo akrabayız. Kuzen gibi yakın değiliz. Kuzen kardeştir. Anne ne derse desin biz seviyoruz demeyin. Sevgilinizin duruşu düzgün değil bana göre.bence bitirin. Çektirir bu kadin belli.

bazi insanlara hicbi sey yapman gerekmez.. hasetten, kotu niyetten zaten kendileri uydururlar nefret sebeplerini..
benim eski kv de basta ayilip bayilmisti, sonra kiskancliktan kudurup duaman olmustu.. bizzat oglu soyledi kiskancliktan oldugunu da..
tabi ben genel konustum.. kv adayini tanimiyorum.. diyecegim; sen ne yaparsan yap anlamak istedigi sekle cekecektir.. o yuzden dogal ol, yirtinma hic beni sevsin diye, kendini zelil etme, terslik de yapma.. gerektigi kadar..
bi de, once erkek arkadasini analiz et..

Son düzenleme:
takma kafana sende ona soguk davran.

Asla yargılamak için sormuyorum ama insan kuzenine nasıl aşık olur Allah Aşkın'a

Valla ben kadini cozemiyorum cunku degisik degisik hareketleri var bunu sevgilimde soyluyo bi bakiyosun beni istiyo bi bakiyoruz baskasinda gonlu var ikiyuzluluge benziyo bende bilemedim napsam sevgilime guveniyorum ama hata yapmakta istemiyorum..

Asla yargılamak için sormuyorum ama insan kuzenine nasıl aşık olur Allah Aşkın'a
Valla canım biz böyle bişey görmedik aslen ben kuzen müzen bilmemBenim için amca oğlu, dayı oğlu,hala oğlu vardır Bunlar birinci derece akrabadır ve kardeş gibidir çocuklarımada öyle öğretiyorum Evet kardeş olmadıklarını nikah düşdünü biliyorum ama be gerek aklına sokmak küçücükken dimi nasıl öğrenirseler öle gider,

Ama genede olursa allahdan demekden başka çare yok 1 kızım var 1 amca oğlu,2 hala oğlu, abimlerin kızları var,Allah korusun büyük konuşamam

Ama asla tasvip ettiğimbişey değil

Gercekten o tarz insanlar var kizdan cok ben kaynanama takildim cunku oglunun sevdigi varken kardesinin kizini istiyor..

Benim eski sevgilimin annesi de beni istemiyordu. Gerekçesi de ben oğlunun çıkma teklifini kabul etmemiştim bir yıl sonra başladık. O süreçte oğlu çok üzülmüş okula gitmemiş antidepresan kullanmış falan. Yani benle alakası olmayan bişey yüzünden istemiyodu. Üç yıl kadar beraberliğimiz oldu ve son bir senesinde annesiyle tanıştım. Başta yüzüme iyi olan kadın zaman içinde aleni laf sokmaya başladı. Oyle ki sonlara doğru kadınla tartışır olduk. Sevgilim bi kez olsun anneme neden sesini yükselttin demedi ama beni o duruma sokan oydu. Annesini kontrol edememişti. Ve sonunda bitti.. yani anne istemiyorsa çok zor.. sonu evlilikle bitse bile huzursuz bir evlilik oluyor. Sevgilinle konuş. Annesinin sana ve ailene soğuk davranması konusunda bir duruş sergilesin. Yoksa çook mutsuz olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…