sevgilimin annesi ve istenmeyen gelin olusum..

Bunda anne faktörünü göz ardı edemezsiniz. Sevgiliniz yeterince olgun olsaydı, annesinin istediği kişinin kuzeni olduğunu söylemezdi. Hadi onu söyledi diyelim, kızın da istediğini neden söylüyor? Belliki biraz kıskandırmak maksadıyla söylemiş. Bunun ciddiyetinin farkında değil sevgiliniz.
Anne ne düşünürse düşünsün demeyin, ömür boyu çektirir bu kadın. Benim sözlümün daha önce ilişkisi olmuş, ama bak benimle evleniyo akrabayız. Kuzen gibi yakın değiliz. Kuzen kardeştir. Anne ne derse desin biz seviyoruz demeyin. Sevgilinizin duruşu düzgün değil bana göre.bence bitirin. Çektirir bu kadin belli.

Kizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.
bazi insanlara hicbi sey yapman gerekmez.. hasetten, kotu niyetten zaten kendileri uydururlar nefret sebeplerini..
benim eski kv de basta ayilip bayilmisti, sonra kiskancliktan kudurup duaman olmustu.. bizzat oglu soyledi kiskancliktan oldugunu da..
tabi ben genel konustum.. kv adayini tanimiyorum.. diyecegim; sen ne yaparsan yap anlamak istedigi sekle cekecektir.. o yuzden dogal ol, yirtinma hic beni sevsin diye, kendini zelil etme, terslik de yapma.. gerektigi kadar..
bi de, once erkek arkadasini analiz et..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba sevgilimle yaklasik iki yillik bi birlikteligimiz var. Ailer filan tanisti. Sevgilimin.annesi beni cok sevmisti ilk zamanlarimizda iste sonra kadin gercek yuzunu gosterdi ve ben bunun nedenini bilmiyorum kesinlikle ona karsi bi hatam olmadi. Aileme karsida soguk davraniyor kadin. Cok degisik yani ilk zamanlarda yaptigim yemekleri filan begendirdi sonrasindan begenmedi falan tabi ben cok uzuluyodum bunlara ta ki sevgilimin kuzenini istiyormus bizim kvmiz. Onu alacakmis guya sevgilimle evlendircekmis. bunlari duyunca perisan oldum. Istesemde istemesemde sogudum kadindan. Sevgilim de sadece o benim kardesim deyip cekiliyo kenara seni savunuyorum filan diyo ama gercekten bilmiyorum. Ben napsam bilmiyorum neden bana karsi annnesinin sogudugunu filan sordum sevgilime bu kuzen olayi benimle cikmadan oncede varmis yani gozu varmis sevgilimin annesinin. Kizda istekli. Valla ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum kafam allak bullak oldu bi akil verin ablalarim kardeslerim bana.
takma kafana sende ona soguk davran.

Kızındamı gönlü varmış wawwww çok sinir oldum, benim yaşıtım 5,6 kuzenim var erkek hiç bir zaman ben böyle bişey duymadım karşımıyım evet ama evlenenlere sevenlere hayır,benimde 1 kızım var 3 tane erkek kuzeni var ben istemem ama sevdik aşık olduk vs olursa karşı çıkmam,
Canım kızında gönlü varsa işin zor sana düşman gibi bakar hep
Asla yargılamak için sormuyorum ama insan kuzenine nasıl aşık olur Allah Aşkın'a

Bunda anne faktörünü göz ardı edemezsiniz. Sevgiliniz yeterince olgun olsaydı, annesinin istediği kişinin kuzeni olduğunu söylemezdi. Hadi onu söyledi diyelim, kızın da istediğini neden söylüyor? Belliki biraz kıskandırmak maksadıyla söylemiş. Bunun ciddiyetinin farkında değil sevgiliniz.
Anne ne düşünürse düşünsün demeyin, ömür boyu çektirir bu kadın. Benim sözlümün daha önce ilişkisi olmuş, ama bak benimle evleniyo akrabayız. Kuzen gibi yakın değiliz. Kuzen kardeştir. Anne ne derse desin biz seviyoruz demeyin. Sevgilinizin duruşu düzgün değil bana göre.bence bitirin. Çektirir bu kadin belli.
Valla ben kadini cozemiyorum cunku degisik degisik hareketleri var bunu sevgilimde soyluyo bi bakiyosun beni istiyo bi bakiyoruz baskasinda gonlu var ikiyuzluluge benziyo bende bilemedim napsam sevgilime guveniyorum ama hata yapmakta istemiyorum..

Asla yargılamak için sormuyorum ama insan kuzenine nasıl aşık olur Allah Aşkın'a
Valla canım biz böyle bişey görmedik aslen ben kuzen müzen bilmem:KK43:Benim için amca oğlu, dayı oğlu,hala oğlu vardır HoppaBunlar birinci derece akrabadır ve kardeş gibidir çocuklarımada öyle öğretiyorum :KK66: Evet kardeş olmadıklarını nikah düşdünü biliyorum ama be gerek aklına sokmak küçücükken dimi nasıl öğrenirseler öle gider,

Ama genede olursa allahdan demekden başka çare yok 1 kızım var 1 amca oğlu,2 hala oğlu, abimlerin kızları var,Allah korusun büyük konuşamam:KK43:

Ama asla tasvip ettiğimbişey değil:KK43:

Gercekten o tarz insanlar var kizdan cok ben kaynanama takildim cunku oglunun sevdigi varken kardesinin kizini istiyor..

Benim eski sevgilimin annesi de beni istemiyordu. Gerekçesi de ben oğlunun çıkma teklifini kabul etmemiştim bir yıl sonra başladık. O süreçte oğlu çok üzülmüş okula gitmemiş antidepresan kullanmış falan. Yani benle alakası olmayan bişey yüzünden istemiyodu. Üç yıl kadar beraberliğimiz oldu ve son bir senesinde annesiyle tanıştım. Başta yüzüme iyi olan kadın zaman içinde aleni laf sokmaya başladı. Oyle ki sonlara doğru kadınla tartışır olduk. Sevgilim bi kez olsun anneme neden sesini yükselttin demedi ama beni o duruma sokan oydu. Annesini kontrol edememişti. Ve sonunda bitti.. yani anne istemiyorsa çok zor.. sonu evlilikle bitse bile huzursuz bir evlilik oluyor. Sevgilinle konuş. Annesinin sana ve ailene soğuk davranması konusunda bir duruş sergilesin. Yoksa çook mutsuz olursun..

X