- 24 Haziran 2016
- 7.243
- 26.190
- 548
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
24 saat senınlemı telefon da konuşuyormuşta annesının korona olma nedenini sana bağlıyor bu ne sacmalık.Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
S
Sizde herşeye ayrilmayi çözüm olarak sunuyorsunuz
Annesi yaşlı mı bilmiyorum ama durumu kötü olabilir belki de size ihtiyacı vardır.. Empati yapmak zor değil eğer bu anlattığınız dışında bir probleminiz yoksa bende en azından bir mesaj yazon fazla gurur olacak iyi şeyleri de bozar bunu unutmayınEvet isin icinde duygular ve yaşanmışlıklar var haklısınız.Ama ondan hatasını anlamasını ve özür dilemesini bekliyorum yazmadıgı sürece yazmayı da düşünmüyorum.
Konuyla alakasız ama sırf abisi utangac biri rahatsız olur diye beni arabaya almamıstı ben cafede beklemistim abisinin gitmesini djdj
korktugum bu zaten allah korusun istemeden annesine bir hata yapsam vay halime demek
Sana hicc değer vermiyor söyliyimYa o olaya ayrı baslık acmam lazımabisinin arabası bizdeydi.Dükkanların da isi cıktı arabasını götürmeye gittik abisi de kasıntı bir tip oldugu icin onlar islerini halletti ben de orda ni cafede bekledim.Abisi de hic gelsin arabaya falan demedi.önümde binip gittiler ben de cafeye gectim.Yagmur yagıyordu bide sonra ona söyledim kırılıdgımı özür falan diledi.güya “abisi cok kasıntı ve böyle seyleri sevmedigi icin almamıs arabaya5 dakka sürmüs zaten” ama beni orda bıraktı sonucta aksam vakti
Ne kadar da toksik bir erkek birey. Kurtulun bundan psikolojinizi alt üst eder bu gidişle. Üzüntüsüne de vermeyin, ayağına taş değse sizi suçlayacak insan tipi bu iflah olmaz.Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Korona olmasa öpücem. Öyle güzel mesaj.bakın erkekleri bu hale getiren senin gibiler. bu gibi saygısız erkeklere tekmeyi vuracan gitsin sen vuracan başkası vuracak bu erkekte beyin varsa kendini geliştirir ve değişir kibar olur karşısındaki kadınında bir karakteri olduğunu duyguları olduğunu saygı sevgi görmesi gerektiğini öğrenir öğrenmezse de bekar kalır. haberlerde görüyorum çıldırıyorum erkek kaç kere dövmüş kadın geri kocam diyor affediyor kezzap döküyor adam kadın affediyor ya bu nasıl iş yapmayın böyle
Bunlar evlenir.Yarasayı da ben yedim zaten diyeydin
Valla böylesi ile ömür zor geçer yağmurı karı trafiği kirli havayı herşeyi senden bilir buSakın bırakma bu manyağı koskoca 1,5 yılın geçmiş ömrünün bitmesine ne kalmış ki
İnsan annesi hasta olunca üzülür, sinirlenmez. Bu sinirleniyor, deli galiba..Affetmelik olay degil ben sadece empati yapmaya çalışıyorum yeni ögrenmis annesinin koronasını acaba sinirine mi vereyim diye
İlk değil ki daha öncede başka şeylerden kızı suçlamış, her b*kta bu kızı suçluyor neresi üzüntüdenCanım Konu sahibi ben değilim, ve aynen sizin gibi düşünüyorum.
Annesine bişey olacak diye korkmuştur ani olarak üzüntüden öyle bişey söylemiştir
Yorumları okumadım ben ilk açtığı konusunu okudum, o yazıya dair yorumumu yapmıştım. Ve Sonra, konu sahibinin verdiği cevaba karşılık sonraki yorumumda buydu.İlk değil ki daha öncede başka şeylerden kızı suçlamış, her b*kta bu kızı suçluyor neresi üzüntüden
Hala devam ediyorsa ve bunu böyle "senin yüzünden" diye hala diyorsa, o zaman sizde ona "bi terapiye git sen" deyip ve birdaha da görüşmeyin.
Ben dedim özür diler heralde anlık bişey söylemiştir diye ama durum öyle değilse en hızlı şekilde run-escape bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?