Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Yorumları okumadım ben ilk açtığı konusunu okudum, o yazıya dair yorumumu yapmıştım. Ve Sonra, konu sahibinin verdiği cevaba karşılık sonraki yorumumda buydu.
Evet devamında gördüm yorumunu :) yorum yaparken fark etmemişim bende sadece annesine üzüldüğü için böyle davrandığını zannettim ama olay çok başka bu adam çekilmez

Evet devamında gördüm yorumunu :) yorum yaparken fark etmemişim bende sadece annesine üzüldüğü için böyle davrandığını zannettim ama olay çok başka bu adam çekilmez
Kendisiyle sorunu olan, zaten sürekli ilişkisini-karşısındakini suçlar.
Suçlama Hastalığı diye bi hastalık bile vardır.

Konu sahibi aç internetten oku hatta sevgilininizin suçlama hastastalığı olduğunu göreceksiniz .
İlişkinize devam edecekseniz tedavisini araştırın.

+

Hanım arkadaş tıp okuyormuş
Ve bugüne kadar açtığı tüm konular da sevgilisi ile ilgili, bi buçuk yılımı verdim diyosun ama Temmuz ayında doktorlar genelde aldatır mı, tıp okuyorum büyük ihtimal doktor olan biri ile evlenecem diye konu açmışsın

Ayy hemen gidip konuya bakmam lazım, belki sevgilisi de tıp okuyordur yahu

Sevgilinizin karakteri ortaya çıkmış ; kendi sorumluluklarını ve hatalarını ustlenemeyen her olumsuz durumda sucu hep başkasına atmaya çalışan bu genelde ailesi olur evlenirseniz size. Üzüntüye verilecek bir konu değil bence bu üzüntü ile alakası yok seni arayıp destek olmanı bekleyip dua istemek yerine
Acısını senden çıkarmaya çalışması karakterinde ki büyük noksanliklari gösteriyor. Ki bide sen uzaktaymissin her hangi bir etkin yok bide yakında olsan en ufak bi etkin olsa bazı konulara acaba ne tepkiler verir.
Seni kendisi aramış annesini kendisi aramamis seni sorumlu tutuluyor inanilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…