Sevgilimin annesi. Fikir verin lütfen :/

yaaa cok güzel yazmıssın bazı konuları takdir ettimde
sizler sevgiliyken bide nişanlı falanda degil
ne diye erkek arkadaslarınızla kalıyorsunz otelde motel yahu evleneceginz ne malum
sonra pişman olmayacakmısınz
konu sahibi arkadasa zaten diyecek laf bulamıyorum
senin ne işin var erkek arkadasının evinde birde annesi gelmiş gitmiş heyyy yarabbim
yahu bari o zaman gitme lak lak ne diye gidip kalıyon o kimki yahu senin neyin sıfatı ne:erkek arkadasım sevgilim
evli degilsin nişanlı degilsin ne demeye gidip temizlik miş yok yemekmiş yapıyorsn yahu
azcık agır olun kendinizi saydırın sizi özel ulasamaz bulsunlar
adamın her dk elinin altındasın öper koklar bıkar yavrum
birbirinizi sıkarsınz usanırsınız evlenince yapacak bişey kalmamıs herseyi yasamıssınz birlikte kal
yok yemek yap yok temizlik sana ne sana ne
biraz kendinize saygılı olun bari ailenizi düşünün onlar için azcık kendi saygınızı yitrmeyin

yaaa cok güzel yazmıssın bazı konuları takdir ettimde
sizler sevgiliyken bide nişanlı falanda degil
ne diye erkek arkadaslarınızla kalıyorsunz otelde motel yahu evleneceginz ne malum
sonra pişman olmayacakmısınz
konu sahibi arkadasa zaten diyecek laf bulamıyorum
senin ne işin var erkek arkadasının evinde birde annesi gelmiş gitmiş heyyy yarabbim
yahu bari o zaman gitme lak lak ne diye gidip kalıyon o kimki yahu senin neyin sıfatı ne:erkek arkadasım sevgilim
evli degilsin nişanlı degilsin ne demeye gidip temizlik miş yok yemekmiş yapıyorsn yahu
azcık agır olun kendinizi saydırın sizi özel ulasamaz bulsunlar
adamın her dk elinin altındasın öper koklar bıkar yavrum
birbirinizi sıkarsınz usanırsınız evlenince yapacak bişey kalmamıs herseyi yasamıssınz birlikte kal
yok yemek yap yok temizlik sana ne sana ne
biraz kendinize saygılı olun bari ailenizi düşünün onlar için azcık kendi saygınızı yitrmeyin

hadi aileni arasana kızınız benim oglumun ev,nden cıkmıyor sunu başımızdan alın dese ne yapacaksın o güvendiğin erkek arkadasın seni kollarmı sanıyorsn madalyamı takacaklar sana
aileni ve kendini rezil ettiğinle kalırsın degermı peki buna elin oglu için hııı?
ailenden senden ne kıymetli azcık kendinize deger verin
baskasına kendinizi ezdirip rezil etmeyin lütfen

evliliğin manası nedir evlenmek bak adı üstünde ve bark olup birlikte yasamak
ve evlendiğini ilşkini mesrulastırmak herkeze ilan etmek demektir
ama siz evlenmeden birlikte yasamaya başlamıssınz sevgilinz annesi basta olmak üzere kimse saygı duymaz size bunu bilin

Bu iş yaş canım. O anneden çekersin sen. Kendini sakın aşağı düşürme konuşma selam yollama oğluna da annesini kötüleme sen kötü olursun sonunda. Annem haklı der öyle kalırsın

Evlendikten sonra oper koklar bikarsa ne olacak?
Evlenmeden once bikilir da evlendikten sonra bikilmaz mi? Ha evlenmeden once ha evlenince Ilk gece yapacaklarini yaptilar eeee yine kalmadi yapacak yeni bisey... Evlenince her gun amuda kalkip parende atacak degiller ya.

yaptıgınızın dogru oldugunu düsünüyorsanız devam edin sayğı duyarım
zevk sizin tercih sizin

yaptıgınızın dogru oldugunu düsünüyorsanız devam edin sayğı duyarım
zevk sizin tercih sizin

11 senelik evliyim ben :)
Cidden merak ettim evlenince sihirli bir degnek dokunuyor da her gun yeni seyler mi yapıyorsunuz diye. Zira biz arada ufak degisikliklikler de olsa ayni seyleri yapip duruyoruz ama bikmadik. Zaten normal saglikli ciftler yemek yapmak sevismek gibi rutin isleri ömür boyu yapar ve bikmazlar. Eger sizin dediginiz gibi bunlar birkac kez yapilip bikilan seyler olsaydi, ciftler ilk yil sevisir, temizlik, yemek yapar, gezer tozar sonra yapacagimiz her seyi yaptik biktik diyip o isleri birakir, insan irkinin coktan nesli tukenirdi.

canım bende senin kadr evliyim:)) nerdeyse
sen benim dediğimi cok irdelemişsin
bıkmak demek su manada herseyi evlilik öncesi yapa yap ne tadı ve MANASI kalacak bazı seylerde evlenince yapılsın daha tat verir .daha heyecan verir birlikte tatile gitmek, birlikte yasamak,birlikte temizlik yapmak,yemek yapmak ,vs.. anlatabildim mi
yoksa bunlar evlenip yapılıp bıkılan seyler olsaydı evlilik diye bir kavrama zaten gerek duyulmazdı dimi

Tamam iste ben de diyorum herseyi degistiren bir imza mi? O imzayi atmadan once bikacak olan imzayi attiktan sonra da bikar. Aşk tek kullanimlik bisey degil ki yasanip tuketilsin... konu ayni yatagi paylasmaksa mesela, ha evlenmeden once ha evlendikten sonra, ben yaptim hevesimi aldim tukettim diyecek olan iki sekilde de der.
Hatta kendi adima boyle bir iliskinin evlilige gitmeden son bulmasinin cok daha hayirli oldugunu dusunuyorum. Cunku evlenip ilk yil bosanan o kadar cok cift var ki, bunun evlilik oncesi yasananlarla hicbir ilgisi yok, hatta birbirini dogru duzgun tanımadan evlenenler, ten uyumu olmayanlar cok daha fazla bosaniyor. Sevgiliyken ayrilmak evliyken bosanmaktan cok daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…