Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim )))

Reactions: K_G
Gercekten icinden geldigi gibi davran, o zaman kaninizin isinacagi varsa oluyor zaten.

Misafirsiniz, yardım falan etmeyin. Mutfağa vs girmeyin, girişmeyin yani.
Saygılı olun, kendiniz gibi olun yeter.
Bir de atıyorum kv adayı ya da başkası "çocuğunuz olunca adı babamın, annemin adı olur" gibi yersiz ve hadsiz şeyler söylenirse saygılı tavrınızı koyun. Anlatabildim mi bilmiyorum ama.

Teşekkür ederim ama yardım etmezsem de garip karşılanmaz mi özellikle annesi tarafından ? Sonuçta kardeşleri falan var bana yardım etmek pek düşmez gibi geliyor fakat olumsuz izlenim de bırakır miyim aacaba diye düşünmüyorum değil ..

Canım yaş pasta götürebilirsin. İlk seferde hediye işine girme bence. Zamanla tanıdıkça, zevklerini öğrendikçe daha sağlıklı seçimler yapabilirsin.
Giyim konusunda da her zaman nasılsan öyle ol bence. Çok sıkıp kasma kendini rahat ol. İkramlar da , muhabbetlerde de aynı şekilde her zaman nasılsan öyle ol, içinden geldiği gibi davran :)

Simdiden hayirli olsun. Sen zaten giyim sac makyaj konusinda olayi cozmussun. Elin bos gitme tabii pasta falan iyi fikir olabilir. O kadar kalabalikta sadece anneye hediye bence pek hos olmayabilir. Bol sans sana

Öncelikle hayırlı olsun. Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum. Ama ben olsam; sizin dediğiniz gibi giyinirdim. Kimseye hediye almazdım( özellikle anneye almayı çok gereksiz buldum.) Ablanın evine ilk kez gittiğiniz için küçük bir hediye alınabilirdi ama sizin durumunuzda almazdım. Çünkü özellikle siz davetli değilsiniz, sevgilinizin yanında ek olarak gidiyorsunuz. İkramlara yardım etmek de göreceli. Bazı insanlar mutfaklarında insan istemeyebilir. Buna orda karar vermeniz uygun olur. Bence sizin esas derdiniz bir sülalenin tüm kadınlarıyla aynı anda tanışmanın zorluğu olmalı. Benim gözüme en zor bu gözüktü.

Iyi de biraz fazlâ kalabalık değil mi

Mevlüt vs mi var neden o kadar çok kişi bir araya geliyor sadece sana bakmak için mi

Çok teşekkür ederim:)

Giderken pasta ve cicek gotur bence.Ayriyeten hediye alman gerekmez.Baska bi gorusmede kayinvalidene icimden geldi deyip verirsin hediyeni.Kendi tabak ve bardaginin isi bitip toparlanirken mutfaga gotur bence ya da hamle yap.Öyle oturman siritir neticede senden buyukler hepsi.Hayirlisi olsun...

Simdiden hayirli olsun. Sen zaten giyim sac makyaj konusinda olayi cozmussun. Elin bos gitme tabii pasta falan iyi fikir olabilir. O kadar kalabalikta sadece anneye hediye bence pek hos olmayabilir. Bol sans sana
Giyime tam karar veremedim aslında saç makyaj tamam da klasik mi giyinmeliyim ki:) Haklısın galiba onca kalabalıkta sadece annesine hediye biraz garip kacabilir:) Çok teşekkürler tavsiyeler icin

Teşekkür ederim :) Benim için de gözüme zor gelen zaten kalabalık . İlk tanışma da sadece anne kardeşler falan olsa daha rahat ve sakin bir ortam olurdu. Fakat fazla kalabalık olacak . Bir sürü de çocuk olacak:)

Nezaketen pasta vs goturmelisiniz.. Esarp gıbı kişisel hedıyeler abartı olacaktır .. Tabıkı orda mutfaktan bırseyler getırılıyor servıs yapılıorsa yardımcı olun daha şık bır davranış olur oturmaktan.. Hem szde ıyı hıssedersınız

İlk olarak akisina birak
Hediye falan alma sadece misafirlige gidecegin icin elin bos olmasin tatli yada pasta al oyle git
Giyim konusunda sakin onlar kapali / acik ona gore giyinmeliyim diye dusunme. Hayatin boyunca onlara uyum saglayamayacagin icin dogal ol.. Her zaman nasil giyiniyorsan aynen oyle giyin git.
Kendini gostermek icin birseyler yapmaya sakin calisma ona gore beklentileri daha da artar haberin olsun tabagini kaldirsan yeterli. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun

Kıyafet her zaman ki gibi, sevdiğin ve rahat ettiğin bir kıyafet olmalı, rahatlıktan kastım: içinde kendini rahatsız hissetmeyeceğiniz ve dışarıda severek giydiğiniz parçalar. Alışkın olmadığınız tarz sizi daha çok gerer. Eliniz ayağınıza dolaşır.

Normalde gittiğin yerde ikrama yardım ediyorsan bence orada da etmelisin. Kolları sıva bulaşığa giriş demiyorum yani ama tabak kaldırma gibi işlerde bence yardımcı ol. Çiçek ve pasta götürebilirsin. Hediye biraz daha samimiyet oluştukça al bence. Allah kolaylık versin :)

Iyi de biraz fazlâ kalabalık değil mi

Mevlüt vs mi var neden o kadar çok kişi bir araya geliyor sadece sana bakmak için mi
Evet fazlasıyla kalabalık hatta haftaya kadar iyice duyulacak akrabalar arasında katılım da artar . Aslında sadece kardeşler anne ile tanışma olsa daha iyi olurdu sakin ortam olurdu daha rahat muhabbet edilebilirdi simdi her kafadan ayrı bir soru falan benim için bu yüzden daha zor ve heyecanli:)
Çok teşekkürler :) Aynen bir işin ucundan tutmazsam gariplerine gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…