- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim )))