- 27 Aralık 2023
- 22
- 18
- 23
- Konu Sahibi oluyenyuruler
Herkese selamlar, bir ilişkim var artık ciddiye bindirelim dedik. Onun ailesi zaten biliyordu ben önce anneme söyledim biraz zaman geçtikten sonra da anneme babamla konuşmasını tanışmaya gelmek istediklerini vs söyledim. 5-6 ay önce ev aldık onun kredi borcu ıvır zıvırı var. Babam öğrenince benim bir sürü borcum var kimseyi evlendiremem iki sene boyunca kimse benim kapıma gelmesin dedi. Erkek tarafı anlayışsız insanlar değiller sadece tanışmaya gelmek istediler ama babama göre onlar gelirlerse arkası çorap söküğü gibi gelecekmiş altından kalkamazmış. Abim evde baba parası yer ben çalışıp krediye eve yardim ediyorum. Açıkçası biz bundan dolayı kabul etmediğini düşünüyoruz. Sonuçta evde her işe koşturan maddi manevi destek olan biri varken neden elden kaybetmek istesinler. Babam çok inatçıdır ben üstüne gidersem olacağı varsa da oldurmaz asla. Erkek arkadaşımın babasıyla amcam çok yakın arkadaş acaba babası amcama söylese aracı koysak babam kabul eder mi ki zaten amcamın öğrenmesi demek bütün akrabalara yayılması demektir. Eğer bu olursa erkek arkadaşımın doğum günü yakında storye onunla herkese açık fotograf atsam bu şekilde en azından duyuldu diye mecburen kabul eder mi nasıl yapabiliriz ne yapabiliriz bilmiyorum sizden de fikirlerinizi yardımlarınızı istiyorum.