Sevgilimin ailesini sevemiyorum

Uzak olunca neye karışabilir ki diye düşünüyorum açıkçası

heee sen öyle san, en fazla evine gir çık yapmazlar
ama kocanın beynine her zaman girip çıkacaklar.

kimse elin kızı için, çok seviyorsa bile
ailesini silemez, ikinci plana atamaz. iki kuruş yüzük için söz yapmıyorlarsa
kadının istediği de huzursuzluk yapıp ayırmak,

değer mi değmez mi sana kalmış

Biz evlendikten sonra onlara yakın olmak istemiyoruz yani şehir dışı ya da yurt dışına gitmek istiyoruz uzak olsak düzelir mi sizce
Uzaya da çıksan sevgilin ailesini ömür boyunca silecek bir insan değil maalesef anlattığından bu çıkıyor. Bu çocuk asla ve asla ailesini senin için bırakmaz yıllarca konuşmasa bile birgün mutlaka ailesiyle tekrar iyi olur ve işte ozaman olan sana olur hem kocan beni ailemden kopardın yıllarca deyip sana suç bulur hem de ailesi oğlumu bizden ayırdı diye seni asla sevmez ki bence şuanda pek sevdikleri söylenemez ama benden sana abla tavsiyesi kendi başını yakma bırak yol yakınken senin şuan kurduğun hayallerin hepsi altı sağlam olmayan pembe hayal uzağa gideriz onları görmeyiz falan bunlar hep hayal kuzum inan gerçek hayatta öyle olmuyor o işler

Açıkça onemsememisler.Seni sevgilinde ailesinin ağzına bakıyor nisanlanirsan hayatinin hatasını yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…