Sevgilimin Ailesine Düşkünlüğü

Kafanızı dinleyin evet.
Ailecek hiç örf adet tanımayız pek. Evli degilim, düşünmüyorum da. Normalde tüm erkek arkadaslarım ailemle tanışırlar. Benim kendileriyle alakam bitsede ailem hala görüşür. Evlenmek gibi bir zırvalık yersem sadece aileler arası tanısma yeterli. Kimse beni istemeye gelemez.

Her neyse. Sunu son olarak belirtmeliyim. Her zaman daima 2 planda kalacaksınız.

5 sene gezeyim tozayım mı :) 7 yıldır gezip tozuyoruz zaten. Ayrıca 25 yaş evlilik için erken bir yaş değil bence
Bence sen çevrenin etkisi altinda kaldigin icin aceleci davraniosun şu lafindan belli düşünüp hareket etmedigin. 7 yil once 18 yasindasin sen daha. Universiteyi en erken 22inde bitirmissindir ortalama 23de. 23ten once zaten evlenemezdiniz. O kullandigin laf isi gucu olup da 7 sene bekleyen icin denilir anca 7senedir oyalio beni diye. Cocuk dusunuosan mesela zaten 25-30arasi rahmin en verimli yaşlarıdir. En erken 25 olmalisin ki rahim gelisimini tamamlamis olsun. Bi dur cevrendeki milletin gazina gelip de hakliyken haksiz laflar etme. Aileci adam da en kötüsüdür bu arada. Sen zaten farkindasin akilli kızsin sen deyince buyuk eve nooo babasigilin gelme ihtimaline karşı bile yesss bunu görmüşsün orda bi düşmüş adam gözünde zaten. O zaman beni istemeye gelmio musunuz falan deme hic bi birak bakalim ne oluo.

Her şeyi geçtim de sana kapı orda ayrıl diyen bi adamla birdaha barışma zaten....Daha evlenmeden saygısız bi adam sana hiçbi zaman saygı duymaz bundan emin olabilirsin...7 yılı falan geç bunları, biranonce ayrıl ki iyilerine yol aç

Sevmiyor ayrıl...

Evlenince bir aile kurmuş oluyorsunuz ama eşlerin kendi ailelerinden de vazgeçmesini beklememek lazım. Bu dengeyi kurmak önemli. Evlendiniz diye ailesiyle bir anda mesafe koyup sizi her şeyin önüne koymaz. Örneğin ben evlendim diye ailemi eskiye nazaran daha az görmeyi kabul etmem. Ama eşim de aynı sıklıkla görmek zorunda değil. Erkek arkadaşınız ailesine düşkün olabilir, sevebilir ama bunu sizden beklemesi doğru olmaz. Ailesinin gelip kalması için dubleks ev bakması bu dengeyi kuramadığını gösterir. Çünkü siz bu aileyle surekli iç içe olmak zorunda değilsiniz. Ama erkek arkadaşınız size buna mecbur bırakacak gibi görünüyor

Evlendıkten sonra butun sulaleyı basına toplucak.Yol orda dıyen adammı senı sevıyor .Kandırma kendını bence

Adam size gayet net fragman göstermiş ne olduğu da apaçık belli ama siz bence ayrılmayacaksınız affedicekmissiniz gibi bir izlenim bıraktınız bende açıkçası başınızı yakarsınız valla

Bu şekilde düşünmeniz sizi üzmekten başka bir işe yaramaz.Bir ilişki yaşadınız, bahsettiğinize göre sevdiniz sevildiniz güzel zamanlar geçirdiniz.Ama olmadı.Her ilişki evlilikle sonuçlanacak ya da sonsuza kadar sürecek diye bir kural yok .O yüzden 7 yılım, emeklerim boşa gitti kafasından kurtulun.Denedim olmadı artık önümdeki hayatıma odaklanmam lazım diye düşünün.Kaldı ki anne babaya bağımlı olan bir erkekle bütün hayatını geçirmek çok zor hele ki bağımsız bir kişilik yapınız varsa.İyi düşünün sonradan üzülüp pişman olmaktansa şimdi üzülmek daha iyidir.

Anne babayla aynı evde yasicaksiniz. Haberin olsun. Anne babası ayda yılda bi gelcek olsa salonda iki çekyat açar uyurlar. Temelli gelecekler. Ve şuanda bile bunu yapan yarın öbür gün senin yüzüne hiç bakmaz. Malesef gerçek bu.

allah atmış sen tut bari ,

her erkek evlinince anasından çıktıgına pişman oluyor senınki daha şimdiden pişman , ve seni 2.plana atıyor ,

bu sözler evlendikten sonra daha ağır geliyor insana , çünkü geri gitmek büyük olaylara neden oluyor ,

7 sene inana bana hiçbirşey değil , evet şuan gözüne çok uzun geliyor ama ilerleyen günlerde yaşayacagın kavgalarda ,

7 senenın içine tükereyim keşke ayrılsaydım diyeceksin ,

Ben 25 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var evlilik yolundayız

Şok şok şok, abla sen evli deği miydin? Hani kocan eski sevgilinle ilgili konuları okudu diye kıyametler kopmuştu? Konularını silmeye kalktın filan, en kötü huy yalandır. Kötü döngüler yalanla başlar, bu yaşa gelmişsin sana vaaz verecek halim yok. Ne zaman konuya dahil olurum? bana yalan söylediğin anda beni kimse tutamaz

Pardon anlamadım ? Başkasıyla karıştırdınız beni sanırım

Bu hatun ilerde hastane işi falan olurda oğullarını çağırırlarsa cinnet geçirir.
Kimse kaldıramayacağı yükün altına girmesin yaw.
Bakın ben ailesiz adam istedim, öylesini aldım kaynana derdi falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…