Sevgilimin Ailesine Düşkünlüğü

Zaten yaşlılar anne 73 baba 75 yaşında. Sordum birlikte mi yaşayacağız diye hayır arada gelir kalırlar dedi ama arada gelip kalacak insanlar için neden dubleks alıyoruz 2+1 3+1 evimde gelip kalsınlar..
Aynen öyle. 6 kardeşlermiş zaten bakım problemi olacağını da sanmıyorum ama sevgiliniz fazla fazla görev edinmiş kendine bazı şeyleri. Evlendikten sonra olanlar tamam ama evlenmeden en önemlisi de sizi kaybetme korkusu olmayan biriyle bile bile evlenmek yapacağınız büyük bir hata olur. Evlendikten sonra zaten kaybetme korkusu çoğu erkekte kalmıyor malesef onu diri tutabilenlerde zaten mutlu oluyor. Sizin şimdiden yokmuş. Yaşınız da küçük bence kendinize ve hayatınıza şans verin.

Bu adamla evlenirseniz anne ve baba bir kaç ay sonra sizle yaşamaya başlayacak. Bu kesin yoksa birden karar değiştirip dubleks ev almaya kalkmaz.
73 yaşında bir kayınvalide oğlu aşırı düşkün gezmenize, işinize, gücünüze karışacak.
7 yıl için 70 yıl feda etmek akıl karı değil. Ayrıca evlenmeyi gerçekten istese çok defa evlenirdiniz. Siz onun ailesi olamayacaksınız bence hali hazırda bir ailesi var ve bırakmayı asla düşünmüyor. Siz o ailenin bir üyesi olacaksınız.

6 kardeş var ve her şeyi üstlenen kendine bunu görev edinmiş yalnızca bir evlat var, ve bunu açık açık yüzünüze söyleyen sizi kaybetme korkusu yaşamayan da bir sevgili aynı zamanda. Bir üye yazmış çok hak verdim, erkekler evlenince ilginç bir şekilde anne babasına düşkün olmaya başlıyorlar, benim eşim yıllarca dışarıda okumuş, annesiyle kardeşleriyle akşam oturduğunda başını telefondan kaldırıp iki çift laf etmeyen her sordukları soruya kısa cevap veren çok muhatap olmayan birisiydi. Ama şu an üç gündür eşini yuvasını arka plana attığı, ailesini de önde tuttuğu sonuna kadar haklı olduğum bir konuda küslük yaşıyoruz. Benimki sağ gösterip sol vuranlardan oldu. Sizinki en azından açık açık söylüyor, hiç düşünmeyin ielride çok üzülürsünüz inanın. Giden sadece yedi yılınız olsun, evlenip kavga gürültü hirgür yaşamaktan, yıpranmaktan iyidir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Daha evlenmeden ev üstüne ev yapmış kafasinda. Anasini babasini getirecek temelli besbelli ki. Onlar istemez belki ama hayali bile hos degil. Sen de duramadin mi bir iki ay hastaneden yeni cikmis adam ne zaman istemeye gelceksiniz cok sacma olmus. Ayrica 25 yasindasin yaaa ne istemesi etmesi. Bi 5 sene gez toz en azindan oyle evlen. Zaten gözünü bunla acmissin adam görmemişsin hayatinda.

Bence sahsi algilama bunu. Kimden uzakta olursan o kiymetli olur. Ben de ailemle cok hirgur ede ede büyüdüm. Ama ne zaman uzaklarda olsam iyi geçindik. Cok fazla görmeyince araya saygi girio yuzgoz olmadigin icin de duzgun konusuosun boylelikle ozluosun tekrar seviosun gibi oluosun emin ol ki sen aradan ciksan surekli gorse onlari ayni basladigi yere döner.

5 sene gezeyim tozayım mı :) 7 yıldır gezip tozuyoruz zaten. Ayrıca 25 yaş evlilik için erken bir yaş değil bence

“İstemeye gelecek misiniz?” nasıl bir cümledir ya 2021 Türkiye’si gittikce beter olmaya basladı. Mal pazarında süs niyetine mi bekletiyorlar sizi satılmak icin bekliyorsunuz? Tuhaf. Gerçekten su cümleyi kullanmayın.

5 sene gezeyim tozayım mı :) 7 yıldır gezip tozuyoruz zaten. Ayrıca 25 yaş evlilik için erken bir yaş değil bence
Yani diyo ki…. Gözünü aç…. Açarkende baskalarıyla aç…. Adam diyo….. görmemissin diyo…… baskalarıyla gez toz… diyo o olmasa kendin doya doya gez diyo…. Samantha sözlüğü mü çıkarsam napsam yav.

Artık bilmem ne kadar emek verdim.emeklerime yazık mantığını bırakın artık..her son yeni bir baslangic

Valla kusura bakmayın ben öyle olamıyorum bi gün başka bi erkekle gezeyim başka bi gün başka erkekle.. yapamam yani. Biriyle sadece gezip tozmak için birlikte olamam. Ama kendin doya doya gez konusunda haklısınız biraz kendime zaman ayırıp boşa geçen 7 yılı unutmam lazım

Örf adet anene diye bir şey vardır bilir misiniz ? Kız isteme geleneği geçmişten beri var olan günümüzde de devam eden bir gelenektir. Siz acaba kız isteme olmadan anne babanızdan Allahın emriyle istenmeden mi evlendiniz veya evleneceksiniz ?

Istersen 10 yılını vermiş ol sakın evlenme , kaç derim başka bişey demem , nu adam seni anne babasına kul eder , böyle adamlardan asla hayır gelmez...

Benim evlâdım olursa önce eşi ve çocukları ile ilgilesin beni de arada arasınlar bazen ayda bir ziyaret etsinler yeter , bence daha fazlası evladın ve eşinin hakkına girmektir.. Maalesef Türkiyede evlatlar geleceğin garantisi konumundan kurtulamıyor aileleri yüzünden ...

Valla eşim sevgiliyken bana kapıyı gösterse neler ederdim ona , o kim sana kapı gösteriyor, bağımlı bu adam gör gerçekleri, benim eşim sevgiliyken ailesinin telefonunu meşgule atardı , eve geç gider ailesi aramaz sormazdı biz evlenince birbirine ölüp bitmeler, yapışmalar , neler neler , demem o ki seninki daha beter olacak evlenince, kendini belli etmiş zaten , resmen ömür törpüsü

Kac kac kac deli misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…