• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi seviyorum ama kararsızım :(

önerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yok

işe önce sınırlarını belirlemekle başla o zaman
eğer boşlukların olursa aradan sızıverir içeri

önerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yok
Sinirini anlatma. Ben boyle seyler konusmayi sevmiyorum ciddi dusunuyosan bunlari soyleme soyliyceksen de yolun acik olsun de

sınırlarınız nereye kadar merak ettim.sizin gibiler yüzünden kapalılığı hakkıyla yaşayanların da adı b*klanıyor hiç kusura bakmayın
konuyu saptırmayın. Kapalıları yargılamk kimsenin haddine değil. Aklınız varsa öyle düşünmezdiniz zaten
Benim yaptığım hata bana.

konuyu saptırmayın. Kapalıları yargılamk kimsenin haddine değil. Aklınız varsa öyle düşünmezdiniz zaten
Benim yaptığım hata bana.
benim aklım seninkinden fazla o bariz belli zaten.Buraya gelipte kapalıyım ama sevgilim ellerimle onu boşaltmamı istiyor yazan sensin.Biraz edep biraz saygı.En azından kendinize saygı duyun

benim aklım seninkinden fazla o bariz belli zaten.Buraya gelipte kapalıyım ama sevgilim ellerimle onu boşaltmamı istiyor yazan sensin.Biraz edep biraz saygı.En azından kendinize saygı duyun
Elimi tutmasına bile izin vermedimki bu dediklerim hep lafta kaldı merak etme onuda kendisiyle konuşacagım bu kadar işte olmuyorsada biter. Kapalıları karalamak nedir onu anlamıyorum

Ben de zannetim ki yaslariniz 25 30 falan..Bu Adam 20 yasina Kadar hangi arada derede bir sürü sevgilisi olmusta, bunlari ögrenmiste senden bunlari istemis anlamadim...Kendini kullandirtma..

Ben de zannetim ki yaslariniz 25 30 falan..Bu Adam 20 yasina Kadar hangi arada derede bir sürü sevgilisi olmusta, bunlari ögrenmiste senden bunlari istemis anlamadim...Kendini kullandirtma..
3-4 tane kısa süren 1-2 aylık falan ilişkisi olmuş. Çok fazla bişey yaşamamış onlarla aslında

Elimi tutmasına bile izin vermedimki bu dediklerim hep lafta kaldı merak etme onuda kendisiyle konuşacagım bu kadar işte olmuyorsada biter. Kapalıları karalamak nedir onu anlamıyorum
Burda senin konunu dine çekmek istemiyorum.Ama o başındakini ne için taktığını bileceksin.Onu takmanın sana verdiği sorumlulukları bileceksin.Nerde nasıl davranacağını bileceksin.Sen bunu bi düşün bence.Önce kararını bu yönde ver.Sevgiline gelince hala ayrılmak için neyi bekliyorsun.Seni kullanma istediği ortada.İlerde pişman olmamak için akıllı ol.Öyle herkes sevgilisinden böyle bişey istemez.Senden cesaret aldığı bişey mutlaka olmalı.Elini bile tutmayan insan nasıl böyle bi istekte bulunabilir hiç mantıklı değil

Mühendislikte okuyor
Canım o zaman 5-6 yıl sonra ne olacağını nerden bileceksin üniversitede o kadar çok şey değişiyor ki iilerleyen yıllarda görürsün,sakın böyle bişey yapma. Kaldı ki evlenecek olsan bile o iğrenç bir davranış ıyyyy yapma sakın.

Canım o zaman 5-6 yıl sonra ne olacağını nerden bileceksin üniversitede o kadar çok şey değişiyor ki iilerleyen yıllarda görürsün,sakın böyle bişey yapma. Kaldı ki evlenecek olsan bile o iğrenç bir davranış ıyyyy yapma sakın.
İğrenç olan ney

Bu durum kesinlikle bir bayanda bitiyor. Siz o rahatlığı vermişsiniz demek ki. Bayana da katılıyorum kapalılar sevemez diye birşey yok sevmek herkesin hakkı ama başına örttüğn örtüye saygn olmalı bence. Çok pişman olrsun ilerde guzel kardeşim. Daha 19 yaşındasın ve altı aylık bir ilişki yol yakinken dön derim. Kendi denginde biri çıkar karşına elbet. İnan sana boyle igrenç bir teklif sunan erkegin seni kullanmaktan başka hiç bir dusuncesi olamaz..

Bu arada ben tıp okuyorum o ise mühendis.
siz cidden bu okullarda okuyor musunuz? cahil de değilsiniz yani. bu fakülteleri kazanan insanlar ayakları yere sağlam basar. ben sizin durumunuzda havada uçuşan mantıksızlıklar görüyorum. bu yazılanlar tıp kazanmış bir çocuğun cümleleri olamaz. ilginç :KK12:

Back
X