- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Niye her cümleyi ayrı mesaj olarak yazıyorsunuz? Sadece merak...Oyle iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye her cümleyi ayrı mesaj olarak yazıyorsunuz? Sadece merak...Oyle iste
önerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yokOyle iste
önerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yok
sınırlarınız nereye kadar merak ettim.sizin gibiler yüzünden kapalılığı hakkıyla yaşayanların da adı b*klanıyor hiç kusura bakmayınönerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yok
Can sikintisi whatsappta yazar gibi hissettimNiye her cümleyi ayrı mesaj olarak yazıyorsunuz? Sadece merak...
Sinirini anlatma. Ben boyle seyler konusmayi sevmiyorum ciddi dusunuyosan bunlari soyleme soyliyceksen de yolun acik olsun deönerileriniz için teşekkürler. Ben ona sınırlarımı bi anlatayım eğer anlamazsa yolu açık olsun artık yapacak bişey yok
Bildiğim kadarıyla yasak öyle ard arda yazmakCan sikintisi whatsappta yazar gibi hissettim
Hadi yaa oyle miymiss. Tamam sustumBildiğim kadarıyla yasak öyle ard arda yazmak
konuyu saptırmayın. Kapalıları yargılamk kimsenin haddine değil. Aklınız varsa öyle düşünmezdiniz zatensınırlarınız nereye kadar merak ettim.sizin gibiler yüzünden kapalılığı hakkıyla yaşayanların da adı b*klanıyor hiç kusura bakmayın
benim aklım seninkinden fazla o bariz belli zaten.Buraya gelipte kapalıyım ama sevgilim ellerimle onu boşaltmamı istiyor yazan sensin.Biraz edep biraz saygı.En azından kendinize saygı duyunkonuyu saptırmayın. Kapalıları yargılamk kimsenin haddine değil. Aklınız varsa öyle düşünmezdiniz zaten
Benim yaptığım hata bana.
Elimi tutmasına bile izin vermedimki bu dediklerim hep lafta kaldı merak etme onuda kendisiyle konuşacagım bu kadar işte olmuyorsada biter. Kapalıları karalamak nedir onu anlamıyorumbenim aklım seninkinden fazla o bariz belli zaten.Buraya gelipte kapalıyım ama sevgilim ellerimle onu boşaltmamı istiyor yazan sensin.Biraz edep biraz saygı.En azından kendinize saygı duyun
3-4 tane kısa süren 1-2 aylık falan ilişkisi olmuş. Çok fazla bişey yaşamamış onlarla aslındaBen de zannetim ki yaslariniz 25 30 falan..Bu Adam 20 yasina Kadar hangi arada derede bir sürü sevgilisi olmusta, bunlari ögrenmiste senden bunlari istemis anlamadim...Kendini kullandirtma..
Burda senin konunu dine çekmek istemiyorum.Ama o başındakini ne için taktığını bileceksin.Onu takmanın sana verdiği sorumlulukları bileceksin.Nerde nasıl davranacağını bileceksin.Sen bunu bi düşün bence.Önce kararını bu yönde ver.Sevgiline gelince hala ayrılmak için neyi bekliyorsun.Seni kullanma istediği ortada.İlerde pişman olmamak için akıllı ol.Öyle herkes sevgilisinden böyle bişey istemez.Senden cesaret aldığı bişey mutlaka olmalı.Elini bile tutmayan insan nasıl böyle bi istekte bulunabilir hiç mantıklı değilElimi tutmasına bile izin vermedimki bu dediklerim hep lafta kaldı merak etme onuda kendisiyle konuşacagım bu kadar işte olmuyorsada biter. Kapalıları karalamak nedir onu anlamıyorum
Mühendislikte okuyor20 yaşında mühendis ??
Canım o zaman 5-6 yıl sonra ne olacağını nerden bileceksin üniversitede o kadar çok şey değişiyor ki iilerleyen yıllarda görürsün,sakın böyle bişey yapma. Kaldı ki evlenecek olsan bile o iğrenç bir davranış ıyyyy yapma sakın.Mühendislikte okuyor
İğrenç olan neyCanım o zaman 5-6 yıl sonra ne olacağını nerden bileceksin üniversitede o kadar çok şey değişiyor ki iilerleyen yıllarda görürsün,sakın böyle bişey yapma. Kaldı ki evlenecek olsan bile o iğrenç bir davranış ıyyyy yapma sakın.
siz cidden bu okullarda okuyor musunuz? cahil de değilsiniz yani. bu fakülteleri kazanan insanlar ayakları yere sağlam basar. ben sizin durumunuzda havada uçuşan mantıksızlıklar görüyorum. bu yazılanlar tıp kazanmış bir çocuğun cümleleri olamaz. ilginçBu arada ben tıp okuyorum o ise mühendis.