• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim eski sevgilimle arkadaşmış?

Kızlar sevgilimin eski sevgilimle arkadaş olduğunu öğrendim.Ve sevgilim bunu bildiği halde benden saklamış.Dün öğrenince her şeyi bitirme noktasına geldim ama bana yalvardı durmadan aradı konuşmak istedi yüz yüze konuştuk ve benim için herkesi hayatından çıkarabileceğini söyledi ben dedim ki eğer o hayatında olacaksa ben yokum .Sonuçta o insanla geçmişte bir şeyler yaşadım ve şuan sevgilimle arkadaş olduğunu öğrendim.Sevgilim wp tan engelledi her yerden sildi engelledi onu ama ona olan güvenim çok azaldı.Bunu en başta beni kaybetmemek için söylememiş .Telefonunda kanka diye kayıtlıydı yani yakın olmasalar niye öyle kaydetsin.Sizce ne yapmalıyım kızlar.Sevgilimi seviyorum o da beni seviyor gibi duruyor hali hareketleri.Benim için çaba göstermesi vs.Ama bu olay yüzünden artık şüphe duyar oldum sizce ne yapmalıyım?
Ayy en gıcık tip sevgili için kanka satan bu yarın senden iyisini bulsun dksında arkadaşına yaptıgını sana yapar güvenme

Bence eski sevgilinin haberi vardır diye düşünüyorum. Sanki planlı bişey gibi geldi bana...

Yok benim o arkadaşım o olaydan sonra gözü açıldı zaten şuan evli çocuğu da var... Ama en tuhafı da ne biliyor musunuz? Yakın arkadaşı bu olayı anlattıktan sonra 3 lü olarak da çok görüştüler benim arkadaşımın nasıl etkiledi bilmiyorum ama arkadaşım o kız kötü düşünmesin diye çocuğa enişte bile derdi 🤣 o zamanlar tabi ben o kızı bir kaşık suda boğacak olurdum ama arkadaşım engel olurdu 😂 neyseki artık gorusmuyorlar. Kötü bir arkadaştı ondan kurtulmuş oldu...
Arkadaşın da tuhaf. Allah'ın günü birbirlerinin burnunun dibindeler, yüzüne gülerler ama tenhada seni sıkıştırmasın, şikayet üstüne şikayet dinlersin. Sen dolarsın dolarsın, bi de bakmışsın yanak yanağa yıllarını geçiriyorlar. Herkes hakettiğini yaşıyor tasası da bizi alıyor.

Arkadaşın da tuhaf. Allah'ın günü birbirlerinin burnunun dibindeler, yüzüne gülerler ama tenhada seni sıkıştırmasın, şikayet üstüne şikayet dinlersin. Sen dolarsın dolarsın, bi de bakmışsın yanak yanağa yıllarını geçiriyorlar. Herkes hakettiğini yaşıyor tasası da bizi alıyor.
Evet ya ama düşünsene arkadaşım bu olaydan nasıl etkilenmiş yeni sevgilisinin en yakın arkadaşıyla tanıştırmıyor o kız da öğrenince araları açılıyor ve arkadaşım o kızı evinden sonunda kovuyor. Neyse ki sonradan tekrar barışma olmadı olsaydı ben heralde bu arkadaşımı silerdim çünkü ondan çok ben içerlemişim ki olaya kızla ilk ben düşman oldum 😂😂

Evet ya ama düşünsene arkadaşım bu olaydan nasıl etkilenmiş yeni sevgilisinin en yakın arkadaşıyla tanıştırmıyor o kız da öğrenince araları açılıyor ve arkadaşım o kızı evinden sonunda kovuyor. Neyse ki sonradan tekrar barışma olmadı olsaydı ben heralde bu arkadaşımı silerdim çünkü ondan çok ben içerlemişim ki olaya kızla ilk ben düşman oldum 😂😂
Adalet duygusu başa bela abi. Kimsenin davasına taraf olmamayı bil bakalım nerden öğrendim?🤣

bana da bir oyun var gibi geldi. buna benzer olaylar duydum,çok dikkatli olun .

Benim de aklıma yine fesatlık geldi. Eğer yakınlaştıysanız ve bunu da şimdiki sevgiline anlattıysa , o da ayrılır ayrılmaz dibinde bundan bitmiş olmasın ? Valla belki çok fesatça ama neden saklar ki diğer türlü ? Ve bana bu hareketler kalleşçe geliyor. Hele ki kankasınınkine yavşadıysa.
İlk aklıma bu geldi ama söylemek istemedim şimdi ne var bunda yakınlaşabilirler falan diyenler başıma üşüşmesin diye...😂

Benim de aklıma yine fesatlık geldi. Eğer yakınlaştıysanız ve bunu da şimdiki sevgiline anlattıysa , o da ayrılır ayrılmaz dibinde bundan bitmiş olmasın ? Valla belki çok fesatça ama neden saklar ki diğer türlü ? Ve bana bu hareketler kalleşçe geliyor. Hele ki kankasınınkine yavşadıysa.
Meraba fesat kardeş. Fesatlıkta ruh ikizim.

Bi zamanlar saftım, bir arkadaş gelir şikayetlenir ben de yok yere düşman olurdum, sonra onlar yanak yanağa gezerdi. 🤣
Ha ay bu bende de çok oldu biliyor musun😂 ve yeniye kadar da oldu sonunda artık patladim ve geri çekildim artık bana gelip şikayet etse de haketmişsindir diyorum.

Ohoo bu ne ki? Benim bir tanıdığım yıllarca biri ile çıktı, sonra gitti onun abisiyle evlendi. Hala da evliler. İlla bir dolap olacak hali yok, gönül bu.
Oha bu daha manyakmış. Gönül mönül biraz da işin bahanesi, aşık olmak için o gözle bakmak lazım. Eski de olsa sevgilisi olmuş birinin abisine o gözle bakabiliyormuş demek ki. Abi de kardeşinin yıllarca çıktığı kıza bu gözle bakabilmiş.Ben şahsen güvenmem böyle insanlara.

Ohoo bu ne ki? Benim bir tanıdığım yıllarca biri ile çıktı, sonra gitti onun abisiyle evlendi. Hala da evliler. İlla bir dolap olacak hali yok, gönül bu.
Ayyy şuan gerçekten şoktayım abinin olaydan haberi var mı ki acaba🤔 Allah'ım bu nasıl bir midee 🤮 önce aşkım canım derken şimdi yenge mi diyor yani. Tövbeler olsun düşman başına vermesin...

O değilde eski sevgiliniz intikam almak için kankasıyla yaptığı plan olmasın ,erkekler büyümemiş ergendir hep .Yoksa kimse kankasının eski sevgilisi ile çıkmaz .Aklıma ilk bu geldi bilemedim 🙈

Ayyy şuan gerçekten şoktayım abinin olaydan haberi var mı ki acaba🤔 Allah'ım bu nasıl bir midee 🤮 önce aşkım canım derken şimdi yenge mi diyor yani. Tövbeler olsun düşman başına vermesin...
Valla bildiğim kadarıyla bir süre çekti gitti erkek kardeş. Bir süre de konuşmadılar. Sonra o da evlendi. Biz de şok olduk olan bitene. (komşuydular) Etraf da şoku atlatınca alıştı sanırım 🤗

Sevgiliniz rahatsız olmuyorsa boşverin olsunlar yaşayan sizsiniz nasıl olsa bişeyler bunun düşünemiyorsa kendi bilir

Sizin rahatsız olmanızdan ziyade bence sevgilinizin bu durumdan aşırı rahatsız olması gerekirdi. En yakın arkadaşımın şimdiki sevgilimin eski sevgilisi olduğunu düşündüm de ya arkadaşım arkadaşım olarak kalamazdı ya sevgilim sevgilim olamazdı. Bunu da başkasının lafıyla değil kendi rahatsız oluşumdan dolayı yapardım.
Tabii bu eski sevgili olayı ne zaman olmuş, yaşınız o zamanlar çok küçükse iş değişebilir. Sevgiliniz bu olayı nasıl öğrendi, öğrendikten sonra tepkisi ne oldu, siz nasıl öğrendiniz bu olayı?
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim

Back
X