• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi seviyorum ama kararsızım :(

ya benim ki sorsam bile anlatmıyordu eski sevgililerini ben sırf bundan nişan attım adam saklıyor ne varda gizliyor diye,haklıymış ya bunları görünce geri dönnn tülayy diyen amcaya bağlayasım geliyor,en azından beni boşalt demiyordu:KK59:

20 yaşında sizle tanismadan büyük değişim geçirmiş ya o değişime "ergenlik" diyoruz. Geçmişimi bil demiş bi de sanki 35 yaşında adam tövbe tövbe..
yaşınızı yaşayın. Okul bitsin. Mesleğiniz olsun.. azgın delikanlılari da ciddiye alıp pismanlik biriktirmeyın.

konuyu dine getirmek istemiyorum ama ayrıca ben kapalıysam bana bu konularda evlenmeden daha saygılı olması gerekir cinsellik kötü bir şey değil ama sonuçta sıcak bakmıyorsun beni tatmin et boşalt ne demek kafasını kırar eline verirdim.burda genelde kimseyi kırmam ama halinden memnun gibisin sana saygı duymayan bir adamlasın.!ayrıca 20 yaşında ne evliliği :KK12:bu saygısız herif yarın öbürgün geçen bir üye yazmıştı dondurma yala diye,böyle de der.:KK53:o kadar rahatsızsan tavrını koyardın cesaret edemezdi.

konuyu dine getirmek istemiyorum ama ayrıca ben kapalıysam bana bu konularda evlenmeden daha saygılı olması gerekir cinsellik kötü bir şey değil ama sonuçta sıcak bakmıyorsun beni tatmin et boşalt ne demek kafasını kırar eline verirdim.burda genelde kimseyi kırmam ama halinden memnun gibisin sana saygı duymayan bir adamlasın.!ayrıca 20 yaşında ne evliliği :KK12:bu saygısız herif yarın öbürgün geçen bir üye yazmıştı dondurma yala diye,böyle de der.:KK53:o kadar rahatsızsan tavrını koyardın cesaret edemezdi.
doğru tavrımı başta koyamadım ama halimden memnun falan değilim

doğru tavrımı başta koyamadım ama halimden memnun falan değilim

tavrını koymazsan bu saygısız her dediğini yaptırır kapılıp gidersin sonunda da ben ne yaptım dersin,çok var bunun gibiler.ama sende hatalısın.böyle bir şey dediği zaman sert bir şekilde çıkış.beni seviyorsan gerçekten adam gibi dur saygı göster biraz bir daha cinsel konuşmalara gireceksen arama sorma de.zaten aldatırda kesin bu sen adım atmazsan diyeyim.başlı başına saygısız bir çocuk.

Hani nerde bu cocuk evrim gecirmis ben goremedim varsa oyle bi erkek alnindan opecem ben

Zaten bu yasta ne evliligi senin en az bes senen var evlilik icin o da biliyo

1. Seviyorsun ama sevgilinden rahatsizsin.
2. Beklentileri sana göre degil.
Karsindakinin dogru kisi olmadigini anlaman icinde bunlar gerekiyor kanimca.

Madem artik ciddi dusunuyomus neden evlilik oncesi cinsellikli seylerden cok bahsediyo senden biseyler isstiyo nasil olsa evlencekmissiniz o zaman yapar

Kapalisin yani sevse sana dokunmaya kiyamaz basortune saygisi olur. Ben hic iyi elektrik alamadim bu cocuktan

Ya tavrini koy ya yol ver. Daha yasin kucuk. Seni ne doktorlar ne muhendisler istiycek

Back
X